Halloween ;)

Så var det Halloween gott folk :) Här har ni det som Mattias♥ och jag skulle pyssla med. Vi har gjort en läskig pumpa och tänt på balkongen. Varken jag eller Matte har gjort en sån förut, så det var roligt och mysigt. :) Trodde inte att det skulle se ut som det gjorde i pumpan, massa kärnor och trådar var det. hihi :) Smakat har man gjort nu också för första gången. En som åt med god aptit efter att ha strosat omkring och väntat på att få smaska i sig god pumpa var Torkel ;) Huga, Det var gott det.



Tänkvärt!

Dagens tänkvärda: Våga vara annorlunda och framför allt att vara dig själv.

Stickade tröjor nu när man börjar bli frusen!

Godmorgon! :)
Har precis klätt mig, har en lång, stickad tröja. Åh vad skönt när man är lite frusen sådär när man kliver upp. Blev ju inte bättre av att titta ut! Sitter och fikar müsli och skorpor nu ;) Sedan ska jag bege mig in till staden och träffa tjejerna så ska vi plugga några timmar. Ska fika klart nu och få på mig sminket.
Ha en underbar dag!



Hur skön som hellst, och varm ;) Köpt på HM.
Till så har jag ett par mörkblå jeans från JC.

Sant och tänkvärt.

Dagens tänkvärda: Vänskap handlar inte om vem du har känt längst,
utan om vem som kom och aldrig lämnade din sida...


Doft av äpple och kanel.

Håller på att småplockar lite här hemma. Jag har tänt doftljus och släkt ner det lite mysigt. Så nu doftar det kanel och äpple här, gott! Väntar på att Mattias ska kommer hem och ge mig en stor kram nu, innan jag längtar ihjäl mig. :) han jobbar över idag eftersom att det är hobbykväll på jobbet. Han byter till vinterdäck på volvon och skulle byta någon spindelled eller vad det nu heter. :) Sedan ikväll ska vi pyssla med en grej som vi fixade igår. Roligt :D ni får se sedan när vi är färdiga! ;)

Jag ska fortsätta plocka nu och sedan hoppa in i duschen och fräscha till mig lite gran. Byta om och få på mig lite smink så man vaknar till någon gång idag, strosar fortfarande på med pyjamas byxorna. Det blir lätt så när man har en pluggdag hemma. :)

Ha en fin kväll! kramen




Jag lägger upp en låt som betyder mycket för mig.
En Mattias tänkar låt... Många känslor inblandade när jag lyssnar på den.
Den första låten du skickade till mig, många gånger har man lyssnat på den och saknat! :)


Fabulous Tuesday :)

Tack Mattias, you make my day! ♥
Älsklingen överraskade med att komma hem på frukosten och väcka mig med pussar. Sedan försvann han ut i köket och kom tillbaka med fika på sängen till mig innan han for tillbaka på jobbet. Du är så snäll och söt du med dina överraskningar. :) Vilken superfin start på dagen, idag kan ingenting gå fel. ;) Jag saknar dig och längtar tills du kommer hem ikväll. Jag älskar dig ♥


Bananasplitt :)

Ikväll har jag och älsklingen varit och handlat hem mat.
När vi kommit hem och packat upp allt så ställde sig Mattias och kockade.

Sedan kom han in med två super goda bananasplitt till oss, åh vad gott det var! :)
Så det har vi suttit och smaskat i oss framför 2½ men. Mysigt!
Nu ska jag krypa ner i soffan igen med söten. Så ni får ha en fin kväll!
Kram

 

 


Tänkvärt!

Godmorgon :)
Nu har jag sminkat och klätt mig och är redo för en ny dag. Sitter och äter en ostmacka nu och dricket gott citronvatten till, mmm... ;) Ska snart fara in till stan och träffa tjejerna. Några timmars plugg nu sedan blir det Birsta tills älsklingen min slutar jobbet så får vi se vad som hittas på därefter ;). Ha en underbar dag allihopa! ♥

 


 

 

 

Dagens tänkvärda: Ge aldrig upp dina drömmar. Förverkliga dom istället!

Varit hos Brorsan ♥

Nu har jag och Mattias precis kommit hem, vi har varit och hälsat på Brorsan och Liza ♥ Druckit kaffe, pratat och myst :) Gosade en hel del med Tindra och Alwin också såklart! Fasters älsklingar ♥



En sommrig Tindra på Bröllopet.

Alwin myser i fasters famn. ♥

 


Jobba idag :)

Godmorgon :)
Nu har jag precis fått i mig lite youghurt och müsli och är redo för en andra arbetsdag.
Jag ska klä på mig och kila. Barnen here i come! :)

På tal om barn, så hade jag en mardröm... vill nästan grina när jag tänker tillbaka på den. usch. :/ Jag och Mattias fick ett barn, så på så sätt var det världens underbaraste dröm, men sen... nee :( bebisen blödde på huvudet, och genom munnen först så vi trodde att vi inte skulle få behålla det... :( och sedan glömde jag tydligen bort bebisen, så jag hittade den på badrumsgolvet, men då hade han/hon slutat blött som tur var iaf. Mådde inge bra efter den drömmen :( Får trösta mig med att det var en dröm och att det skulle ju aldrig kunna hända i verkliga livet för mig att jag glömmer bort mitt/mina barn sådär. Vad kan drömmen betyda då? att jag har mycket ansvar just nu? eller har jag sett nått olämpligt på tv kanske? är det någon av er som är bra på drömtydning, hojta isåfall till :)

Oj då, klockan tickar, dags att kila! Ha en fin dag :) kram

Hem kära hem

Så var man hemma igen, otroligt skönt! Nu har jag har tänt ljus, slagit på tvn och har en fiskgratäng i ungen som snart är färdig. Ska krypa ner i soffan och bara ta det lugnt ett tag och äta gott. Mattias jobbar över idag, jag toklängtar efter honom just nu! ♥ tråkigt att vara ensam hemma, men snart kommer du ju :). puss på dig älsklingen.




Jag tycker att det är så fint med sådant
sprucket glas. Mysigt att tända mörka höstkvällar. :)

Staden

Just ja, angående cystan så har den nu försvunnit. Vad lättad jag är.
För övrigt så märker man ju mer och mer att dom inte är riktigt klok på sjukhuset.
Ingenting kan gå problemfritt. :P rörigt var det i alla fall där. As usual.

Nu har jag precis sminkat och fixat iordning mig.
Ska åka in till stan nu och möta upp pernilla!
Ha en bra dag allihopa!



Gyn

Nu ska jag snart in till gyn och kolla upp min cysta på äggstocken med ultraljud.
Mamma ska skjutsa in mig och följa med. Tack älskade Mamma! ♥
Hoppas att den har försvunnit nu då...


Ashley Olsen

Självaste Ashley Olsen, grymt fin bild måste jag säga, skön stil! Eller vad tycker ni? :) Jag gör tummen upp i alla fall!



Fransk manikyr.

Mina naglar som jag fixade idag, vilket behövdes :) Vad härligt det känns nu!
Jag tycker om att ha fräscha naglar, det gör så himla mycket. Borde lägga ner lite mer tid på dom. Men nu är det äntligen gjort ;)


 

 

 


Vad hemskt!

Neeej vad hemskt... :( man blir alldeles tårögd när man ser det här. Det är en olycka i Melbourne på en tågperrong som hände för några timmar sedan. En mamma med sin son i barnvagn kommer och går. När hon för ett ögonblick vänder sig bort så rullar barnvagnen iväg och hon hinner inte ifatt den. Vagnen rullar ner på tågspåret och i samma sekund kommer ett tåg... Uscha... vilken mardröm! Att dom hade en skyddsängel vid sin sida är det ingen tvekan om i alla fall för att den lilla pojken överlevde! Vilket mirakel...

 


Stan

Nu är jag iordninggjord och ska strax dra in till stan och möta upp tjejerna för en fika och lite plugg (: Sedan blir det en sväng på stan, bara strosa på! ;)

Färdigt :D

Åh vilken lättnad det är min kropp just nu. Igår kväll när vi gick och la oss visste jag att jag inte skulle hinna bli klar med det här idag och att det skulle ta ytterligare en dag. Imorse när jag vaknade gav jag mig som tusan på att fixa det. Nu sitter jag här, uppsatsen är skriven och jag har en ledig kväll och morgondag framför mig. All min ångest är borta med vinden nu. NJUT! Nu stänger jag datorn och lägger böckerna någonstanns där jag inte kan se dom på ett litet tag. Just ja, ett stort kuvert dimpte ner i brevlådan idag. Det var en av mina uppsatser som blivit rättade och betygsatt. Jag klarade den! Ännu mer avslappnande kan jag ju säga, nu kan jag lägga ännu en sak bakom mig. :) Aja, Nu drar jag ut i finvädret en stund. See you ;)




Måste ut i friska luften!

Äntligen har jag läst allt som läsas kan. Nu är det bara att sätta igång med uppsatsen då.
Jäklar vad svårt, så känns det varje gång innan man fått ner första meningen. Sedan brukar det ju bara flyta på, och man vet inte riktigt hur man ska få stop på fingrarna. Hur fasiken ska man kunna förkorta ner allt det här man läst nu till 3 A4 sidor? :D Det är ju en konst i sig det också. Neee, jag måste ta en frisk höstpromenad först känner jag, så att jag orkar sitta några timmar till. Tänk... skriver jag klart det här idag så kan jag ta en ledig dag imorgon efter studieträffen med Perney och sara ;) det skulle inte vara helt fel! 


En titt hemma hos oss (:

Här får ni en liten titt hemma hos oss (: har tagit en liten paus nu från pluggandet, efter några timmar blir man för trött i huvudet, men ska sätta mig snart igen. Hur som helst så satt jag och tittade på nya köksgardiner, men halkade in på några roliga sidor med lantlig heminredning. Jag är helt såld... vad fint det är. Skylten i vår hall "fånga dagen" är ett gott exempel. I fredags var jag och mamma på en jätte rolig butik förresten :) där inne var det farligt att gå, massor utav sådant. Dit måste vi tillbaka! :) Där fick ett lantligt vitt hjärta följa med hem som sitter i vårt köksfönster just nu :) *tummen upp* för vit lantlig inredning! Passar på att lägga upp små glimtar hem ifrån oss som sagt.

 

 

 

 


Uppstigen :)

Godmorgon :)
Jag är uppstigen, men hyffsat seg...
Idag blir en rejäl pluggdag gott folk, woho. ^^
*gäsp*


Mysig dag! :)

Det blev en härlig och frisk promenad idag efter pluggandet. Jag gick bort till Brorsan, Liza och Alwin och hälsade på dom, satt och pratade lite och drack kaffe. Jätte mysig eftermiddag blev det. :) Sedan så tog jag med mig Alwin ut på en promenad i barnvagnen, så fick han sova lite i friska luften. Vi svängde förbi hemma hos oss så fick han ligga på sängen omringad av kuddar medan jag bytte kläder, och sedan kikade vi förbi hos farmor och farfar och fastrarna ;) Vi var ute på vift i säkert nästan en och en halv timma jag och lillvännen. :) Och han sov gott nästan hela tiden, skönt.

Far och son :) ♥


Det var varm och gosigt att få sova i vagnen :)

Nu har jag och älsklingen precis kommit hem i från hans mormor :) Hon bjöd på Kina mat och så har vi suttit och surrat lite. Jag fick ett jätte gulligt kort på Mattias när han var 2 år, huuga vad söt han var :D lika söt då som nu. Mattias hjälpte henne att bära ut en tv också som vi har kastat här nere i grovsoporna nu. Vi har inte precis tur med bilar just nu för övrigt. När vi skulle hem gick handbromsen av när den var i... Så Mattias fick stå och kämpa med att få upp den med en liten skruvmejsel. Till slut så kunde vi åka hemåt, men någon handbroms finns ju inte kvar. S80 är också i behov av mekning kan jag säga. En viss person som var ute och övningskörde fixade ju så att all olja rann ut. Så ser ni en 500 meter lång oljerand på marken i Skönsmon så var det vi som var i farten... hehe ;)

Aja nu ska jag dona på lite här hemma och mysa på. Ha en fint kväll! kram




Godmorgon soliga Onsdag! :)

Åh vilket härligt väder det är här utanför, solen skiner och luften är frisk! :) wonderful! Jag ska ta och vara ambitiös nu med pluggandet, ligga i några timmar, så att jag får gå ut på en lång promenad sedan. Det gör nog gott för både kropp och själ :)



För att göra pluggandet lite roligare så har jag har gjort mig en god cappuccino och tagit en bit av chokladen som Mattias♥ hade köpt till mig när han kom hem från jobbet igår. Tack söt! Du kan då konsten att göra mig glad i alla lägen :) Till och med när du inte är hos mig gör du mig glad utav tanken på dig och att jag snart får se dig. Jag är lika nykär nu som för 10 månader sedan, om inte mycket mycket mer. Bara tanken av att jag får vara med dig gör mig glad och ger mig fjärilar i magen, så sitter jag där leendes för mig själv :) Tänk vad många fjärilar jag då har i magen när jag är i dina armar, känner mig knäsvag varje gång. Fast vi ska ju vara nykära för alltid, och det finns det ju ingen tvekan om :) ♥ Jag älskar dig så mycket att jag kan börja grina här och nu, vadå sentimentalt? men mer rätt kan det ju inte bli! :) En vän sa till mig, hitta inte en kille du kan leva med, utan en kille som du inte kan leva utan. Jag har hittat honom och det är stort. Hoppas att det går bra för dig på jobbet nu, så ses vi sedan. :) pussen på dig.



Hihi vad sentimental och djup jag blev nu, men det får ni stå ut med, sånt händer när man har massa härliga känslor i hjärtat :)


Jag och Älsklingen i Berga, Midsommar 2009.


 


Lugn och skön kväll.

Åh vad jag njuter just nu. Pluggandet är undanstökat för idag, jag har fått vissa saker undangjorda som känts jobbiga. Min älskling har kommit hem ifrån hobbykvällen och myser i soffan. Det är nedsläckt här hemma förutom stearinljusen vi tänt, någon smålampa och ljuset ifrån tvn. Just nu har jag känslan av ledighet inom mig, tillsammans med min älskade Mattias, som med all säkerhet instämmer som har kämpat på jobbet från 7 imorse tills nu. Myskväll på högsta nivå ♥



De ny inköpta lycktorna i fönstret lyser för fullt, lycktan ute på balkongen också. Mysiga höst :)


Söta Liam har fått syn på någonting spännande ;)

Idag är jag på G :)

Vad det känns som att jag får mycket gjort idag :) började morgonen med att ringa runt till förskolor och försöka fixa ett studiebesök för oss tjejer, vi behöver ju lite inspiration till våran optimala miljö ;) Så nu är vi välkomna på 2 förskolor i Bergsåker nästa vecka:)

Sedan så har jag hälsat på mamma och pappa. Andreas, Liza och Alwin var där också. Så jag satt och gosade med lillen hur länge som helst. Åh vad jag älskar att snusa på honom, bebisar luktar så gott, allra mest Alwin. Man kan ju pussa och snusa på honom hur länge som helst, och framför allt bara sitta och titta på honom :) För övrigt så saknar jag Tindra också, och hennes goa kramar och pussar! Fasters älsklingar♥ :)

Mattias kom hem på luchen idag så jag fick min efterlängtade långa kram som jag velat ha hela dag (; vi bar upp vinterdäcken från förrådet så ska han byta det på volvon efter jobbet, dom har ju hobbykväll där på verkstaden ikväll där dom får greja med sina egna bilar.

Nu pratade jag nyss med gynmottagningen också. Mattias åkte in på akuten med mig för två veckor sedan med akuta magsmärtor. Så via ultraljud så kunde dom se att jag hade en systa på ena äggstocken. Jag känner fortfarande av värken, som gynläkaren sa skulle gå över med en ipreen kur på en vecka. Så på måndag ska det kollas upp igen så den inte är kvar. Känner mig lättad att jag ska få det upp kollat igen. Systor är ju ingenting att leka med. :P

Pluggat har jag gjort i några timmar också, har tagit mig igenom snart 80 sidor i Lillemyr. Tänkte försöka skriva uppsatsen imorgon. :) Nu ska jag i alla fall åka in till stan och träffa Pernilla och få en bok av henne, som jag sedan ikväll ska lämna i Kovlan till Sara. När jag ändå är i stan så tänkte jag möta upp Gina när hon slutar skolan så ska vi gå och sola en sväng. :) Ska bli härligt att få lite mer färg.

Vad skönt det är när man kliver upp tidigt och får massor utav saker gjorda. Det måste ju innebära att man kan ta en myskväll med älsklingen ikväll och titta på någon bra film igen och lägga böckerna och det åt sidan ;)

Ska kleta på mig smink nu och springa till bussen för att möta upp syster inne i stan nu. Ha de! ;)


Hur man gör en rosettfrisyr. :)

På tal om hår förresten så har jag gjort en rolig grej hit till bloggen för de som är intresserade. :) Kommer ni ihåg rosettfrisyren som jag hade? Jag fick frågan om hur man gör en sådan frisyr. Så jag har lagt upp en film där jag visar hur jag gör dessa söta rosetter på mitt sätt. Sedan så finns det ju fler klipp på youtube där de kanske finns andra sätt. Kolla in detta i alla fall om ni också har fastnat för de här söta rosettfrisyrerna. ;) I like it.


Nu ska jag och Älsklingen♥ krypa ner med filten i soffan och tända lite ljus här hemma. Vi har tagit hem en film som heter Knowing med Nicolas Cage. Den verkar himla bra. Jag återkommer om det är en iflm att rekomendera. Nicolas Cage är ju bra i alla fall :) Ha en fortsatt mysig kväll allihopa. Kram



Skolan nästa. :)

Nu ska jag ta och bege mig in till skolan och få lite gjort.
Ha en fin dag allihopa :)

Tunika: H&M
Kofta: Cubus
Jeans: Crocker
Stövlar: Din sko

 

 


 

Just ja, jag har ju inte visat min nya hårfärg som jag färgade i veckan.
Äntligen har jag hittat den rödfärg som jag velat ha. Det här känns så otroligt bra, jätte nöjd :)
Så här kommer jag att stanna ett bra tag nu känner jag. ;)

 

 


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Nu har jag precis tagit en dusch och fixat till mig, ska slänga på lite smink också.
Sedan bär det av in till skolan, måste in och kopiera lite, kanske stannar där och pluggar lite också. Om inte så kommer det i alla fall bli en pluggdag idag, vill bli färdig! :) men först ska jag dricka upp min goda Cappuccino. mmmm ;)

 


50-tals Pinuppa!

Så var första pinuppan färdig till brorsan :) Jag tänkte rita flera stycken så att han har några att välja mellan. Det här är ju den första 50 tals pinuppan jag gör, så jag behöver lite träning känner jag. Jag vill ju att den ska bli bra eftersom att han ska tatuera in den sedan. Han fick den här igår när han fyllde år i alla fall som en tavla... Jag kommer med fler pinuppor allt eftersom, så får vi se vilken det blir, den här eller någon av de andra. ;)

 

 

På tavlan Andreas fick igår har hon röda läppar och röda knappar på kjolen. :)


Grattis brorsan! ♥

Grattis på 31-årsdagen Andreas! :)
Njut nu utav DIN stora dag fullt ut, hoppas att den blir fin!
Vi kommer snart och firar dig söta bror ♥ ;) Jag älskar dig! puss.




Världens bästa brorsa! ♥

Jag vill bara att du ska veta hur mycket jag tänker på dig min älskade bror, varje dag... jag oroar mig för hur du mår inom dig efter allt det jobbiga. Jag finns här för dig, det gör jag alltid, i både framgångar och motgångar. Det vet du va? Jag tycker det var fint det som mormor sa till mamma, "Det är så fint att vi finns och hjälper varandra när livet krånglar." Så är det ju, vi hjälps åt! Jag älskar dig så otroligt mycket, det går inte att beskrivas med ord, och du är verkligen världens bästa brorsa! ♥ Det finns så mycket inom mig jag vill säga och som jag vill visa, men huvudsaken är att du vet att jag älskar dig och finns här för dig i alla livets stunder! Det gör vi allihopa, med dessa ord talar jag med all säkerhet åt alla dina nära. Vi är många som bryr oss om dig, oroar oss för dig, tänker på dig och finns där för dig. Krya på dig, jag vet att du är stark även om livet krånglar och sätter känslor på prov! Massor utav pussar! <3 /Din Diddi

 


Det är frisk luft där utanför (:

Har skrivit två sidor nu vilket jag tror räcker gott och väl, det verkar inte vara en sån stor uppgift i alla fall. Så nu ska jag bara ta och läsa igenom det en gång och skicka iväg det så man har en uppgift mindre. Kan vara skönt att beta av lite gran eftersom att de andra uppgifterna känns lite större och kommer ta längre tid. Det är ju en hel del litteratur som ska läsas nu. Det är ju roligt att vi är inriktade på förskolan nu i alla fall och kan relatera till mycket när vi läser. :) Ska fixa det här nu och sedan tänkte jag ta mig ut i det härliga vädret här utanför om jag inte hitta på något annat. Skulle ju ioförsig vilja sy upp gardinerna, så jag får se vad det blir. Nu skiner höstsolen i alla fall och luften är frisk där utanför, så någonting tänkte jag gå ut! Det blir till att hälsa på Brorsan sedan när klockan blir lite mer ;) Nu är jag så Andreas, Liza, Tindra och Alwin sjuk så det finns inte! ♥ miss you.




Bilder från Balkongen idag :)

 


Uppe med tuppen :)

Goodmorning! Vad bra det känns att ha klivit upp samtidigt som Mattias nu :)
Flera mornar nu har jag somnat om när han har farit på jobbet, men nu är jag vaken! :)
Och pluggning ska det bli! hade tänkt att göra färdigt uppgift 6 idag, så desto tidigare jag sätter igång, desto tidigare får jag vara ledig från det. Så nu ska jag sätta lite fart! :) kram


Rosettfrisyr.

 

Idag kör jag med en söt rosett frisyr :)
Gina och jag provade göra sånna här på varandra igår, så nu kan vi :)

Jag tycker att det är hur sött som helst.

 

Kanske ni känner igen denna idé från självaste Lady Gaga? :)


Goddag :)

Nu har jag pluggat en stund, så nu tänkte jag ta en paus,
fika en god frukost och titta på ett avsnitt av ensam mamma söker. :)


Plockar fram kreativiteten :)

Tog en ledig dag ifrån pluggandet idag och började rita tattueringen till Andreas♥ som jag har lovat. Inte riktigt färdig ännu, men en bra bit på vägen :) Ni får se senare. En 50 tals pinuppa är det i alla fall, så mycket kan jag säga :) Riktigt roligt... Sedan så ska jag sätta igång med att rita en tattuering till Gina♥ också. Hon fick en tattuering i födelsedagspresent igår och hon ville att jag skulle göra den, men hon ska få tänka ett tag till på vad det ska bli :)

Nu ska jag ta och städa lite här hemma och ta en dusch och fräsche till mig tills älsklingen♥ kommer hem ifrån jobbet. Då ska vi fara på Boom och titta på en soffa och gå och strosa. Sedan efter det ska vi gå på kulturmagasinet. Jag ska skriva en uppsats, så jag skulle behöva gå på museet där. Underbart att Mattias ville följa med och gå med mig, mycket mysigare då :) Det var ju så länge sedan man var där nu också för både honom och mig, så det är kul :) hade vi nog velat göra utan att skolan var inblandad med.

Aja, ska sätta fart nu... Ha en trevlig dag gott folk :)


Här är ögat som jag gjorde åt Bjarne som han sedan tattuerade in i nacken :)



 


Grattis syrran :) ♥

Grattis Gina på 17-årsdagen!
Hoppas att din stora dag har varit mysig och att du har njutit riktigt mycket nu. :)

Jag älskar dig, och ha en fortsatt mysig kväll sötis!:) Pussar.


Här var Inaz lite mindre än 17 år ;) sötis!

Höstkväll.


Nu när hösten är här.

Det mysiga med hösten måste ju ändå vara alla de mysiga kläderna man får dra på sig.
Mössor, tjocksockar, mysiga halsdukar m.m. Nu har min älskade mössa åkt på. Jackan eller om man hellre kallar det för tröjan passar också bra i kylan nu. Den är lika mjuk inuti som utanpå :) lovely!


Har börjat ta bort alla sommarskor och jackor nu, och ska till att plocka fram alla andra mysiga grejer som behövs nu när det känns som att vintern är på väg :) Så det här är en av de många mysfaktorerna med hösten tycker jag. Sedan så för ju mörkret med sig stämningen också, nu när man kan få tända smålamporna i fönstren och tända levande ljus här hemma. :) En annan sak jag också tänkt på är höststädning ute på gården. Tänk sedan när vi själv flyttar till hus och får ha soliga höstdagar ute på gården, ta in möblerna mm. Gud vad mysigt! Det tänkte jag på när jag och mamma hjälpte Andreas och Liza i deras trädgård i Torsdags. Frisk luft och den där mysiga känslan. :)

 

Nu kom jag pricis hem, jag och mamma skjutsade hem Andreas♥ och for sedan på Ica maxi där vi träffade mormor och morfar, som sedan bjöd på korv :) tack! Jag ska bara packa in maten nu så ska jag kila hem till mamma och pappa och äta middag. Sedan så hade jag tänkt hjälpa mamma att städa lite där hemma innan kalaset i morgon då Gina fyller år :)

 

För övrigt så saknar jag Mattias, han är på kurs med jobbet idag, for vid 7 imorrse och kommer väl hem ikväll någon gång runt halv 11. Nu längtar jag efter dina mysigt långa kramar! :)

 


Jag idag :)

 

 

Linne: Cubus

Jacka: Cubus

Jeans: JC

Stövlar: Perplex

Mössa: ?

Väska: ?

 


Birsta med Mamma :)

Idag har jag och mamma haft en mysig dag i Birsta. Vi har handlat presenter till Gina som fyller år på söndag och lite andra saker. Bland annat så köpte vi varsin kattsäng som man hänger på elementet så att det blir varmt för kissarna. Den hamnade i vardagsrummet. Alla kissarna har invigit den nu, jag tror dom står på kö för att få ligga där :) hihi. Nu verkar det vara Lovis tur...  ;)

Lägger ut en liten bild på vårat nya tvrum. Lite suddig, men kommer mer sen :) Datumet stämmer dock inte på bilden, glömde bort att stänga av datumgrejen på kameran ;P Nu är det bara listerna på golvet som är kvar att fixa. :) Vi ska även ta och sy upp Mattias gardiner som han hade i tvrummet i sin förra lägenhet. Dom är jätte snygga:) Mamma tycker att det blev ett helt nytt rum... och det blev det ju faktiskt. :) Skönt att ha fått bort det gamla golvet, och framför allt tapeterna;) Så otroligt skönt nu när det är färdigt efter att ha levt i röran. Nu känns allt så städat och skönt! Och tack för titten igår älskade mammi :) ♥

Nu ska jag gå och fortsätta att mysa framför tvn med Älsklingen. Med tända ljus, filten och godis. :) Godnatt!

 

Liam var först med att prova nysängen :)

Nu har den blivit varm utav elementet, så nu har Lovis lagt sig till rätta :) härligt.


Nu är man en rödtott.



Så har man gått från blondie till en
rejäl rödtott. Jag tycker att det är så
fint med rött hår. Så nu tog jag mod
till mig för att prova det själv. Mycket nöjd!

Tack för hjälpen Mattias. ♥ :) puss.

RSS 2.0