Håkan ♥

Jag kommer älska dig när jorden gått under.
För jag tänker aldrig dö, nej...
 
 

Påskkatt

Lovis verkar gilla påsken. ;)
Nu har hon hittat ett gäng färgglada "fåglar" i ett "träd" inne i köket.
 
 
 

Påskafton

Tänk att påsktuppen hittade hem till oss också. ;) Till morgonen har Simon gått karta och letat de presenter och påskägg som tuppen gömt inatt när vi låg och sov. Elias låg helnöjd i babysittern under tiden och fick hjälp av storebror att öppna sina presenter.
 
Simon har fått så otroligt mycket godis nu i påsk som kommer räcka läänge. Så imorse fick han ett annorlunda och ett lite nyttigare påskägg med vindruvor, physalis och jordgubbar i. "Sinom älska den!" sa han och stoppade en stor jordgubbe i munnen. ;) Simon som alltid har varit helt tokig i frukt, bär och grönsaker började äta ur ägget direkt.
 
Påsktuppen hade även lämnat ett barbapappa puzzel, spöket Laban film och fem små traktorer och arbetsbilar i metall till honom. Elias fick en jätte söt pyjamas, bitring/skallra och en söt apa. (: Den otroligt mjuka spöket Laban filten fick han av mormor och morfar + mostrarna häromdagen.
 
Nej ni, nu ska jag och Simon duka fram lite god frukost och försöka få upp pappa och Elias som fortfarande ligger och drar sig i sängen. Hoppas att ni alla får en jätte fin dag! Glad påsk på er! ;)
  
 
 
 
 
 

Godmorning

 
Idag bjuder jag på en nyvaken, tärd och trött mamma. Nu har Simon äntligen lyckats få upp mig efter många försök. Elias sover vidare en stund i vanlig ordning. Hur kan jag vara så trött??! Tog ett skönt bad igårkväll och sedan la jag mig i sängen kl 9 tillsammans med båda småprinsarna som fortfarande var vakna. Ammade och sedan tvärslocknade jag. Hör inte till vanligheterna att hamna i säng så tidigt för mig. Har mina mamma superkrafter börjat svika som jag fick efter förlossningen? Ni vet tiden efter då man orkar hur mycket som helst fast kroppen egentligen är slut... eller har jag åkt på en rejäl sömnsjuka bara?
 
Nej det här gå inte. Nu ska vi duka fram lite frukost här hemma, sedan fixa till mig och klä smågrabbarna så vi kommer ut i solen. Idag har jag lovat Simon att vi ska gå på en promenad ner till skogen och havet. Se om vi hittar lite björkris så vi kan påskpynta här hemma sedan. Mysigt!

 
You feels like home to me ♥
 

Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Godmorgon soliga Onsdag!
 
Här hemma vaknade hela familjen upp av pappas väckarklocka som ringde halv 7. :) Hela familjen som under natten hamnat i en och samma säng. ;) Man ligger som små sardiner i en sardinburk på mornarna, men oj vad mysigt det är att få vakna upp tätt intill sina små skatter! ♡ Det slår verkligen allt. Så har jag alltid velat haft det ända sedan Simon var nyfödd. Han har alltid varit trygg i att somna i sin egen säng men minsta lilla pip från honom och man var överlycklig över att få lyfta över honom till storsängen. Mattias fick för sig att jag var där och petade på honom med vilje bara därför. Vet inte vad han fick det ifrån??! ;) hiihi. Har aldrig funnits i min värld att tjura på och försöka få honom att sova i sin säng när han inte velat.
 
Elias är också trygg i spjälsängen sin men det har blivit att han somnar i våran säng på kvällarna nu. Jag tror att de små behöver den närheten efter en dag med många intryck. Dessutom sover jag som mamma också bättre när jag är nära och finns där om det skulle vara något. Simonbus har sin säng i vårat sovrum, men han kommer ändå över och lägger sig under vårat täcke om mornarna han också. Så mysigt!  Förstår inte varför man ska vara hård med att ha dem i varsina sängar. De är bara små en gång... sedan när de är 15 lär de inte vilja vakna upp bredvid sin mamma och pappa. Så det är lika bra att passa på nu medan man får ligga nära! ;) Vad säger man, finns det hjärterum så finns det stjärterum.♡
 
 
 
Simon och mamma är uppstigna och ska duka fram lite frukost. Elias som är en
riktig hejare på att sova ligger gärna och sträcker på sig länge om mornarna!

Oj oj, nu var det ett bra tag sedan jag skrev här... Blev väldigt förvånad när jag loggade in nu och fick se att flera av er fortfarande kikar in här. Tack så mycket, vad roligt! :) Har i alla fall haft goda skäl till att vara lite frånvarande här. Datorn har varken varit prio ett, två eller tre... :P Som ni kanske redan vet har vår älskade son äntligen kommit. Så nu är det full fart i familjen Hansson. (; Just nu är det lugnt en liten stund. Lillen sover gott i sin säng medan storebror ligger i soffan och tittar på Pettson och Findus. Tror jag ska börja skriva på förlossningsberättelsen. Så förhoppningsvis kommer det snart en sådan här på bloggen. (:Ska försöka bli liiiite bättre på mina uppdateringar här och ta mig tid till lite skrivande mellan alla amningsstunder, blöjbyten, lekstunder m.m. ;) Ni får ha det så fint så länge!
 
 
Onsdagen den 20 Februari 2013 kl 05:07 bestämde våran andra lille prins för att komma ut till oss. Elias William Hansson, en frisk och välmående liten kille som är sin storebror upp i dagen! 53 cm och 3994 gram ren kärlek! Äntligen har vi båda våra små skatter i våran famn. ♥ 

RSS 2.0