Morgonstund har guld i mund

Bilder säger mer än tusen ord, så jag låter dem tala för sig själv. Vår start på denna underbara dag. Mer morgongos kan det inte bli. :) ♥ Nu sover Simon middag, håller om sin mjuka vovve. Sötis ♥ Tror jag ska lägga mig på sängen jag också under filten en stund. Ha en jätte fin dag! Kramar





Tänk att man kan älska någon så här mycket. Det går inte att förklara... Tänk att hjärtat kan hålla för så mycket kärlek? ofattbart... Jag får ett lyckorus i hela kroppen bara jag tänker på dig... Vill alltid ha dig nära. Du är mammas lilla prins, mammas allt. ♥
Min stora lycka här i livet!

 


Våran helg

Goddagens :)

Mår ni bra? Själv så är man väldigt utvilad och pigg idag. Våran helg har varit helt underbar. Vi har verkligen haft det hur mysigt som helst. I Lördags så var jag och älsklingen som sagt ut och åt på restaurang tillsammans. Fick en hel kväll ensamma. Vi hittade ett jätte mysigt ställe som hade väldigt god mat. Oxfilé blev det. ;) Har aldrig varit där förut, men dit kommer vi att gå igen. Hela kvällen var full av romantik måste jag säga. Kvällen var ju inte över efter att vi ätit. ♥ Simon låg och sov när vi for tillbaka för att hämta honom. Det hade gått jätte bra! :) Vad vi längtade efter honom. Nästan så man sprang in!:)

Sedan i Söndags så bar det av till Himlabadet för mig, Matte, Gina och Cim. Vi hade det verkligen hur roligt som helst. Jag och Matte började dock sakna Simon när vi väl var där, hihi. Det fanns ju så mycket roligt till honom också. Så nästa gång ska han få följa med såklart. Det fanns bland annat en jätte söt och superliten bubbelpool för bebisar, haha det såg så gulligt ut! :D Han hade i alla fall haft det mysigt med mormor och morfar. De hade varit ute på promenad bland annat. :)   

Nu sitter jag hemma hos min mamma och pappa. Väntar på att Simon ska vakna för att äta lite gröt. Sedan tänkte jag och mamma fara in till Birsta och strosa runt lite. Jag måste titta efter en tyghjälm åt Simon. Vet att brorsan hade en sån som bebis, för han vara också tidig med att krypa och klättra överallt. Hoppas det finns att köpa sånna nu också. Simon är ju på upptäcksfärd precis överallt och hans lilla huvud är ständigt utsatt. Nu kan han ju till och med ställa sig upp på fötterna bara han har någonting att hålla sig i. Det går undan ska ni veta!

Vi tänkte även ta en fika på Birsta så att Simon kan äta sin lunch där samtidigt. Klockan tre ska han ju till tandhygienisten, så det blir nog till att fara raka vägen dit. :) Antar att det bara är information. För någon tand har ännu inte dykt upp för honom. Det märks att det kliar i tandköttet, han biter på händer och allt han får tag i. Men det har han gjort sedan han var två månader. Kan nog ta ett bra tag innan de tittar fram. Sedan ikväll ska Simon kanske få träffa en annan bebis som är två månader yngre. Majas söte lille pojk Joel. Han är ju hur fin som helst. :D Nej ni, nu ska jag stänga ner. Nu har Simon vaknat och lär vara sugen på lite gröt. Hej så länge! :D


Bjuder även på en bild här från mammas dator.
Längtar tills den här klänningen kan få åka på igen.
Verkar idag som att det kan dröja tyvärr. -17 nu när vi for hit. Brrrrr...


Romantisk middag

Godkväll mina söta läsare! Hoppas att allt är bra med er. Matte, Simon och jag har haft en heldag i birsta. Tittat på en ny soffa hit till vardagsrummet, ätit god lunch och strosat omkring. Matte överraskade genom att köpa ett par jätte söta guldörhängen till mig. Herre gud vad fina de är! Var inte alls beredd på denna söta gest. Tusen tack älskling, du är så himla rar. Kommer alltid bära dem. Hur vackra som helst. ♥

Nu kom jag precis ut från duschen. Så jag ska sminka och fixa iordning mig strax. Jag och älsklingen ska gå ut och äta på restaurang tillsammans. Under tiden ska Simon få vara med sin gammelmormor. Hon ska få rå om honom i någon timma. Vi har aldrig barnvakt annars och vill alltid ha Simon med oss överallt, men ikväll ska vi få ha en romantisk middag ensamma. Även imorgon blir det barnvakt i några timmar. Då ska han få vara med sin mormor och morfar medan vi tar med oss mina systrar Gina och Cim på himlabadet. Ska bli så roligt! Skönt i alla fall att det inte är många timmar vi är ifrån Simon ikväll och imorgon, som sagt har man lite separationsångest. Det är många som vill vara barnvakt och rå om honom och det förstår jag helt och hållet. Gograbben våran ju! :) ♥ Hihi som min pappa sa, han tyckte bestämt att jag och Matte kunde gå på bio någon kväll så han fick vara med Simpan. Då bestämde vi oss för att åka och busa på himlabadet. 

Just ja, på tal om romantik. På Måndag är det ju Alla hjärtans dag också. Mattias och jag delar samma åsikt om den dagen. Väldigt överskattat om ni frågar oss. Vi förstår liksom inte grejen med att visa sin kärlek till varandra en speciell och bestämd dag då alla gör det, på ett bestämt datum? Då känns det ju som att man borde och måste hitta på något bara för att? Det känns så komversiellt på nått sätt. Det är väl ändå mer uppskattat att visa sin kärlek en helt vanlig dag? Både vad det gäller kärleken till sin andra hälft, sina barn och till sina anhöriga. Så vi kommer inte göra något speciellt just den dagen. Vi tror mer på att visa sin kärlek i vardagen, upskatta och överraska varandra när man minst anar det.

Oj vad tiden går fort nu. Måste ju fixa iordning mig så vi kan fara och äta någon gång! Önskar er alla en underbar helg. Ta hand om er. :) Kramar


Vi föräldrar

Nu är vår lille Simon med och tävlar i Vi föräldrars omslagstävling. Priset är att få vara med på deras omslag i Augusti. Gå gärna in och rösta om ni känner för det! ♥ :) Nu ska jag och Simon klä på oss och få i oss lite mellanmål. Pratade nyss med älsklingen på telefon så när han kommer hem ska vi gå ut på en lång promenad med barnvagnen tillsammans. Nu känns det att våren är här, solen värmer och det droppar från alla taken. Hur underbart är inte det då? :) Hej så länge!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41096

Vi älskar dig Simon.
Du är mammas och pappas största lycka här i livet ♥


Morgonstund

Godmorgon kära ni :) Här morgonmyser vi allt vad vi kan jag och Simon. Leker, busar och har barnkanalen på i bakgrunden som vi småtittar på. Snart är det dags för frukost. Det blir nog gröt för både Simon och mig. Jag älskar den här tiden på dygnet. Solen har precis tittat fram och vi har en hel underbar dag framför oss! ♥ Idag slutar älsklingen tidigt också. :)

 


Godmorgon :)

Jag och Simon klev upp med pappa imorse när han for på jobbet, så vi har varit vakna i snart två timmar. Idag klockan ett ska jag iväg och prata med en studievägledare. Ska göra allt som står i vår makt för att Simon ska få vara hemma så länge som möjligt och slippa förskola på ett bra tag. Hjärtat klarar inte av att lämna honom där när han bara är ett - två år, aldrig i livet. Tycker inte att han har något som helst utbyte av det heller när han är så liten. Skulle kännas så konstigt att andra ska ta hand om honom och få se alla framsteg han gör före oss.

Säger kanske emot mig själv som jobbar inom förskola och sedan vägrar den, men så var det ju den där separationsångesten... Det är ju ändå hur bra som helst att förskolan finns, det säger jag ingenting om. Det är många som inte kan eller har möjlighet att pussla som oss utan måste tillbaka till jobbet. Då är det ju perfekt. Tänkte i alla fall plugga och försöka ha honom hemma samtidigt. Matte har ju en massa pappa dagar som han kan ta ut under praktiker m.m. Då sparar vi ju hur många dagar som helst och drar ut på det hela! Egentligen är detta ämne inte så aktuellt än ioförsig. Jag ska ju vara mammaledig ytterligare 7 månader innan skolan drar igång. Under tiden jag är hos vägledaren så ska Simon får vara med sin mormor. :)

Nu sitter han här bredvid mig i sin gåstol. Det är fart på honom när han sitter i den vill jag lova. Ständig uppsikt nu mera. :) Han börjar se trött ut på ögonen, så vi lär krypa tillbaka under täcket någon timma nu. ♥



♥ Mammas skatt ♥


Milk

Mmmmm... här sitter jag med en god milkshake i handen. ;) Jag har fått dille på dem. Så himla gott! På tal om milk. Numera dricker jag röd mjölk som Simon. Har gått ner i vikt och väger nu mindre än vad jag gjorde innan graviditeten. Jag har nog ammningen att tacka skulle jag tro. För dessa kilon har jag tappat utan någon som helst träning... Går gärna upp något kilo igen då mina jeans sitter en aning pösigt. :P

Ska sätta mig ner framför tvn och pyssla på med fotoalbum nu tror jag. Ikväll är det familjen annorlunda på tvn, det ska jag såklart se. :)




Bjuder på en bild också, nu längtar jag till sommaren!
Hade gärna druckit den här milkshaken ute i solen istället. ;)



Dagens skönhetstips

Till alla er som använder spraybalsam i håret vill jag tipsa om den här, Klippotekets. Den är jätte bra för mitt hår i alla fall och den doftar hur ljuvligt som helst! Brukar ofta använda den endast för doften. Den innehåller naturliga oljor, vitaminer och proteiner och fungerar även utmärkt till er som lätt får statiskt hår. :)

 


Ut i solen :)

Nu är jag och Simon klara för en härlig barnvagnspromenad. Simon är jätte trött så han lär somna gott. Nu ska vi gå ut och möta upp Elisabet och Lukas. Ha en underbar dag! :)

 


Godmorgon

Här är vi uppstigna och dagen har startat. Nu börjar solen gå upp också ser jag, ser ju ut att bli finväder idag! :) Vilken tur, för vi tänkte ta en långpromenad med Elisabet och Lukas nu på förmiddagen. Ska bli skönt att få komma ut och röra på sig. Dessutom så sover Simon så himla gott utomhus i magnen. :)

På tal om något helt annat. Gud vad gullig Mattias var igår då jag satt i tvsoffan och gav Simon hans sista mål för dagen. När jag är färdig lyfter han upp Simon i sin famn och tar min hand och drar med mig till badrummet. Där har han hällt upp ett varmt skumbad åt mig efter att han duschat. Han får ner mig i badet och hämtar sina trådlösa hörlurar åt mig. Så där låg jag bland skummet och lyssnade på John Lenon - Imagine medan Matte tog nattningen. Snacka om lyx i vardagen. Tack älsklingen, du med dina små överraskningar när jag minst anar det. Det uppskattas enormt! :) Tror aldrig jag har lyssnat på musik i badet förresten, det var himla avslappnande. Det borde ni prova. :)


Aja, nu ska jag och Simon bege oss till köket och koka lite gröt. Hej så länge! :D



Melodifestivalen

Nu ikväll har vi satt upp listerna i sovrummet. Det blev ju jätte fint! :D Vi ska bara sätta in några fina kort i ramarna på Simon så är det helt klart. :) Simon var också med och hjälpte till där inne såklart. Han fick hålla passet medan vi skruvade. ;) Mammas och pappas lilla hjälpreda. ;) hihi. Nu sover han gott i spjälsängen. Matte och jag har laddat med massa godis, tänt lite ljus och slagit igång melodifestivalen. Simon får göra oss sällskap här i soffan sedan när han vaknar för att äta sista målet. Trevlig Lördag på er! kramar

En nyduschad och go Isma har lagt sig till rätta i knäet :)


Fredagsmys

Det kommer bli så fint. :) Det har länge varit tomt ovanför sängen. Vi har sagt att vi ska sätta upp två tavellister där och skippa den stora tavlan som vi hade förut. Tror det kommer bli jätte bra. Köpte även två ramar att ha på dem, två ljuslycktor och sidenrosor. Får se, kanske blir något helt annat som hamnar där på innan vi är klara, lättare att se när listerna väl sitter på väggen. :) Vill ändå smycka hemmet med dessa vackra ting på ett eller annat sätt. Nu slutar Matte ♥ om en kvart. Ikväll blir det lugnt och slappt för oss tre. Åka och handla mat sedan blir det fredagsmys helt enkelt. ♥ Ska stänga ner och ge Simon ♥ lite mat nu. Hej så länge!

 


Sköna Fredag

Nu är jag och Simon hemma. Han har ätit lite lunch och sover nu en stund i sängen sin. Mattias har åkt iväg på jobbet han, började 12 idag. På förmiddagen var vi på Ikea alla tre och åt en mysig frukost tillsammans. ♥ När Simon vaknar tänkte jag att vi skulle fara tillbaka till Birsta och strosa en stund. Funderar på att kika efter tavellister som jag och Matte har pratat om att sätta ovanför sängen. Vi ska även svänga förbi på hans jobb och sno några pussar och så ska han få fixa med backspegeln en snabbis. :) Känns så skönt att det är Fredag, snart är Matte ledig!

Trevlig helg på er! :)








Relations Lista

Vad heter ni?
Diana och Mattias Hansson

Hur träffades ni?
Mattias och min bror jobbar båda som bilmekaniker på samma ställe. Så jag hade sett Mattias där några gånger. Jag var jätte nyfiken på honom, så himla fin ju! Han märkte tydligen det för jag kunde inte slita blicken från honom. Haha. På en nyårsfest hemma hos brorsan träffades vi igen. Började prata med varandra och sedan var vi båda helt fast! Det uppstod kärlek med en gång. ♥ Det kändes att det var helt rätt.

Hur länge har ni varit tillsammans?
2 år

Bor ni ihop?
Ja, vi bor tillsammans hela familjen. Jag, Matte och lille Simon. :)

Har ni barn?
Ja, en underbar liten son som heter Simon.

Har båda körkort?
Ja det har vi. :) Så himla skönt. Gav mig sjutton på att få körkortet under tiden jag var gravid.

Kommer du ihåg er första kyss?
Såklart jag gör, kommer jag aldrig att glömma. :) *fjärilar i magen*

Vem sa "jag älskar dig" först?
Det gjorde Mattias, även den stunden är ett minne för livet.

Vem är äldst?
Mattias. Han är 26 och jag snart 24.

Vilka stjärntecken är ni?
Jag är fiskarna och Matte är Skytt.

Vem är längst?
Mattias är längst. Jag är 173 och Matte är nog upp mot 185. :)

Vem sjunger bäst?
Helt klart Mattias när han busar och sjunger för Simon. ;) Haha

Håller ni varandra i handen på stan?
Ja det gör vi :) På tal om det så har Matte världens finaste händer.

Vad har ni gemensamt?
Simon och kärleken till varandra ♥

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Hade bara spanat in och pratat lite smått med varandra.

Blev du kär vid första ögonkastet?
Ja det blev jag. Från första gången jag såg honom!

Har ni nån speciell låt?
Peter von poehl - The story of the impossible. Den har man lyssnat på många gånger och saknat honom. ♥

Har ni stora framtidsplaner?
Ja det är klart :) Syskon till Simon, flytta till hus m.m

Har ni gråtit i varandras armar?
Ja det har vi... finns alltid där för varandra.

Har ni varit utomlands tillsammans?
Nej bara på egen hand innan vi träffades. Det blir att vi åker tillsammans när Simon blir lite större. :)

Vilket är ert bästa minne?
Förlossningen, när Simon kom upp på mitt bröst. Det absolut bästa som hänt oss!♥

Vem lagar bäst mat?
Matte är mästerkocken här. Han är så duktig på att improvisera och laga egna grejer.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Gosar ♥;)

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Ja det gör vi. Pussar finns det gott om i den här familjen vill jag lova ;)

Bodde ni långt ifrån varann när ni träffades?
Nej vi bodde i samma hus. Ser hans gamla balkong härifrån. :D

Blir du lätt svartsjuk?
Nej det blir jag inte. Litar på Mattias till 110 %. Han är så bra på att visa sin kärlek. ♥

Brukar ni bråka?
Vi har aldrig haft något stor bråk så. I så fall kanske diskussioner där vi tycker olika, men händer inte heller ofta. Både jag och Mattias är lugna personer och bråk är aldrig roligt. Så det undviker vi helst. :)

 

 


Kvällen

Nu är hemmet städat så vi får gosa och ta det lugnt till kvällen. Kanske krypa upp i soffan och se någon bra film. Nu slutar älsklingen jobbet också, äntligen :) vi saknar honom. ♥ Har släckt ner lite här hemma och gjort det mysigt med tända ljus som vi gör varje kväll. Vår nya kandelaber är också tänd. Jag och Matte har länge velat ha en men inte hittat någon som fallit oss i smaken. Nu äntligen står den där, så himla fin. Vi är även på jakt efter en lite större kandelaber som ska stå på golvet. :) Ska stänga ner nu och lägga mig med Simon på golvet. Han ligger på bebistäcket och kryper omkring. ♥ Ha en underbar kväll fina ni!



Promenad

Det blev en skön promenad ute i solen för oss. Mattias hann också följa med eftersom han börjar kl 12 idag. :) Nu sover Simon vidare i vagnen sin ute på balkongen våran. Det ser så skönt ut. Sover nog gott i friska luften, till allt fågelkvitter och till gamlingarna som småpratar nedanför. Kanske man ska sätta sig där ute och titta mot solen en stund, den värmer skönt. Kanske man får lite färg om kinderna. Men först ska jag gå och pussa lite på söter innan han ska fara. :)


Drakborgen

Igår hade jag och Simon en mysig dag på drakborgen tillsammans med Elisabet och Lukas.
Det är så roligt att se när de leker. De delade på allt. Hittade Simon en leksak ville Lukas också ha den, och hittade Lukas någonting roligt så ville även Simon titta och känna på den. Hihi så gulligt! Simon spanade även in en söt liten tjej där som kanske bara var någon månad äldre. Han kunde inte slita blicken från henne där ett tag. Undra om det ska bli en liten tjejtjusare av honom? ;D Vem vet. Nu ska Simon få lite gröt innan han ska sova middag en stund. Får se vad som händer idag. Ut och gå med vagnen vill vi i alla fall, solen skiner ju för fullt där ute! :) Ha en bra dag!

 


RSS 2.0