Godkväll!

Gårdagen

Gårdagen blev hur lyckad som helst, god mat, bowling, och vi skrattade så vi fick ont i magen. Behöver nog inte säga mer, bilderna berättar nog resten.



Myskväll med älsklingen!

Ikväll blir det i alla fall en myskväll med älsklingen framför tvn. God mat, en fet godisskål, massa kuddar och filtar och när vi blir hungriga igen ska vi ta och göra pita. mmmmmm ;) Ska ta och fixa någon bra film nu. En rysare kanske? ;)

Ha en mysig kväll gott folk!

 


Lite pics från igår :)


Utgång (:

Nu bär det av in till körskolan för att ha en dubbellektion (: Funderar på att stanna kvar efteråt för att ta lite teori också. Sedan ikväll så blir det utgång med tjejerna ;) fast riktigt en tjejekväll blir det ju inte, för den här gången hänger Per med också! :) God mat på Olearys och sedan blir det äntligen revansch i bowling. För min del blir det ju nyktert tillstånd såklart!!! =) Skitkul kommer det att bli ;)

Måste skynda mig nu, ha det så fint! :)




Godmorgon :)

Gooodmorning allihopa :) Idag är man uppe med tuppen...
Jag ska snart åka till Alnö för att jobba ihop en långdag idag. Härligt! ;)



Andra lektionen

Så har jag kommit hem från ännu en lektion på körskolan. Idag blev det en dubbelelektion plus teori. :) Det känns så otroligt bra att vara på gång nu och jag har fått en störtskön lärare kan jag ju säga. Körkortet är tydligen inte alls långt borta visar det sig vilket det kändes som i förrgår. Nu går allt med en rasslande fart. Mer än så säger jag inte :)



Nu ska jag ta och äta lite lasange och sedan blir det soffan för min del med en skön filt. Jag har sprängande huvudvärk, vill knappt röra huvudet känns det som.

Ha en wonderful dag allesammans! :)

Körskolan

Nu ska jag ta mig in till körskolan för att ha körlektion!:) Jag måste sätta lite fart nu, vill så gärna ha körkortet och allra helst innan Augusti. Efter lektionen tänkte jag stanna kvar och plugga teori där, jag ska även passa på att skriva upp mig på alkohol och drog utbildningen som man måste gå. Det känns riktigt bra i alla fall, för jag och Matte har varit ute och kört mycket nu. Ska bli riktigt roligt, lite nervöst är det dock eftersom att jag hoppas på att mina 5 körlektioner ska räcka. Wish me good luck! ;) ha en fin dag allihopa, kram!

 

Dagens Outfit

Tubtop: Vero Moda
Kofta: HM
Jeans: Crocker

Idag får vi finbesök (:

Ikväll ska jag och Mattias ha myskväll med älsklings Tindra. ♥

Plugg sedan jobb

Så har jag snart gjort två hela inneveckor i Härnösand, bara en dag kvar sedan så är det helg! :)
Nu ska jag få i mig lite fika och sedan fara iväg med tjejerna. Efter skolan ska jag jobba några timmar. Great! ;) tar vara på alla jobb tillfällen nu, det lär behövas lite pengar undansparade på sidan om iår ;)

ha en bra dag!


Måste kila!

Nu kom jag precis hem från stan där jag har pluggat tillsammans med Pernilla och Katarina. Har slängt i mig lite fika nu och ska strax kila vidare till vårdcentralen för att operera bort tre stycken födelsemärken. Usch... Det ska bli skönt att ha det gjort i alla fall. Trots min sjukhusfobi så får jag försöka tänka att det här är ju ändå bara en struntsak, en bagatell... för det är det ju!

Hej så länge! 

Filmkväll!

Godmorgon soliga Tisdag!

Igår hade vi filmkväll här Gina, jag och Mattias. Först åt vi middag och sedan drog vi fram godisskålen till en rysare som hette "the skeptic". Den var riktigt bra och skrämmande, men alla tre blev besvikna på slutet. Ni vet ett sånt slut när man tänker. "Va?? slutar den nu? men vad hände med allt då?" Förutom slutet så tycker jag att den var jätte bra. Så se den, ni kanske uppskatttar och förstår slutet på ett annat sätt än vi. =) Mysigt hade vi det i alla fall.




Gina och Cim
, ni ska veta vad glad jag blir när ni kommer hit. Jag blir så glad av att få vara med er. Världens bästa och goaste systrar. ♥ Jag älskar er! :)




Miraklet vid st.Anna

Nu är pizzan färdig och vi ska lägga oss i soffan och titta på en film som heter "Miraklet vid st.Anna. Jag återkommer om den senare ifall det är något att rekomndera. Den verkar himla bra i alla fall. Ha en trevlig kväll!

 


Pizza bak :)

Igår kom Cim och Verran över och hade myskväll med mig och Matte. Vi bakade hemma gjord pizza och kollade sedan på Singing Bee medan vi åt. Supergott blev det och proppmätta blev vi. ;) Tack för att ni kom, alltid lika mysigt! Sedan så satt Mattias halva kvällen med Cims bärbara dator och försökte få någon ordning på den medan jag och Cim kollade på film. Nu sitter han här igen och fortsätter med den, det tar sin tid...

 

Vi har precis haft främmande av Mattias mamma och moster nu på en kopp kaffe, jätte roligt att ni kom! :) Eftersom det blev en massa pizza över från igår så ska jag och älsklingen ta och värma upp det i ugnen igen till middag nu snart. Mmmm pizza två dagar i rad. ;) gott. Det är bra mycket godare att göra pizzan själv än att köpa ute, lätt. Slår kanske på någon bra film till det och njuter in i det sista av helgen! ♥

 

 


Gott nytt år :)

Gott nytt år bloggen!

Nyår firades först med en god middag här hemma som vi bjöd över Mattias mormor på, lövbiff, friterade strips och rödvinssås lagade älsklingen till. Sedan bar det av hem till min mamma och pappa där även Andreas med familj var. Där skålade vi och firade in det nya året :) Inlindad i en filt runt benen (hade ju bara nylånstrumbyxor, brrr :S) stod vi och tittade på alla de fina fyrverkerierna. Mysigt :)

Runt halv 1 for jag och älsklingen in till stan och skulle in på Casinot. I 25 hela minuter stor vi och köade utan att dom släppte in en enda. Det var svinkallt och alla stod och huttrade. Ja efter dom 25 minutrarna stod inte vi ut mer och stack därifrån. Förstår inte, hur många som helst gick ju ut, men ingen fick komma in. Själv stod vakterna inne i värmen och log :P

Det blev i alla fall en mysig åktur med bilen runt i staden i några timmar. Vi lyssnade på polisradion, snacka om att dom hade det dom gjorde vill jag lova :P Klockan blev rätt sent när vi kom i säng i alla fall. Så igår sov vi ut kan jag lova. Hihihi ;)

Hoppas att ni alla får ett fint år 2010! Mitt och Mattias år kommer utan tvekan att bli underbart och fyllt av lycka! :)    





RSS 2.0