Godkväll i stugan

Godkväll på er. Simon ♥ har lagt sig för natten. Det gjorde han redan för en timme sedan. Och som vanligt sitter jag och är Simonsjuk... får nog smyga in och tjuva en liten puss. Han ska få komma över till storsängen en stund sedan för att få sista målet innan jag och Matte också kryper ner i sängen. Nu har vi släckt ner här hemma. Tänt smålamporna och levande ljus. Så nu doftar det gott av vanilj i hela hemmet. Mmmm. ;) Ska krypa upp bredvid Matte ♥ i soffan nu i väntan på Big brother. Har tagit fram Simons bok så jag ska sätta mig och skriva, klippa och klistra en stund. Önskar er en fortsatt fin kväll! Kramar

 


Kvällsmys

Simon ♥ tittar lite på Bolibompa här bredvid mig medan jag fixar gardinerna. De var en aning för långa, men nu är det fixat. Pappa ♥ har slutat jobbet, så han är på ingång! Ska stoppa in kycklingen i ugnen nu. Ha en mysig kväll alla fina läsare. :)

 


Antikt

Igår var vi och hämtade Mattias mammas vitrinskåp som har stått i hennes tvrum. Hon skulle sälja iväg det, men när hon hörde att vi tyckte om skåpet så fick vi ta det istället. Tusen tack söta Marie! ♥ Tycker gamla möbler är så himla fint. Skåpet är ju ändå över hundra år gammalt, från sekelskiftet någon gång. Vackert att blanda in lite gammalt med det nya. Vi blev toknöjda. Mattes mamma har haft fotoalbum och fotografier nere i skåpet. Det har vi också nu. Ett bra ställe att förvara vackra minnen på. (:


Nu sover lilleman middag en stund, det ser så skönt ut. Han verkar sova jätte gott. Idag har Simon och jag haft en mysdag i Birsta. Handlat och delat på en korv med bröd. Det var inte alls illa tyckte prinsen. Matglad som alltid. Sedan så hoppade vi in i bilen och hälsade på Matte på jobbet. Ja, efter att ha varit ifrån honom 2½ timma så var vi bara tvungna att tjuva lite pussar. Simon blev såklart jätte glad när han såg pappa. ♥ Nu ska jag stänga ner och fortsätta med det jag höll på med. Putsar fönster och stryker gardiner. Vårkänslorna svämmar över.


 


Regnig Fredag

Här har regnet smattrat mot våra fönster idag. Det är så mysigt när det regnar och man är inomhus. :) Simon har precis tagit ett härligt kvällsbad och fått på sig pyjamasen. Nu sover han sött i sin säng. ♥ Jag blir alltid så himla Simonsjuk när han sover... Han får komma upp senare ikväll en stund och mysa framför tvn med oss när det är dags för nappflaskan. Fredagsmys!

 


 


Sötnosen

Goddag bloggen! Bjuder på en film från idag när sötnosen åt lite lunch. Han vet precis vart lampan är och försöker till och med säga det. "Ampa" blir det, ibland "pa". Kissen vet han också vem det är. ;) Huga, mitt lilla charmtroll.


Precis allt du gör får mig att bli så stolt som man bara kan bli. *glädje* Du ger så otroligt mycket lycka Simon. Rakt in i mammas hjärta. ♥

 


Skön Vårpromenad

Mammas och pappas Älskling ♥


RSS 2.0