I need your love

Underbar låt, underbar röst. ♥ 
 
 
 I need your love, I need your time.
When everything's wrong you make it right.
I feel so high, I come alive.
I need to be free with you tonight. I need your love. ♥

Sömntuta

Det är inte bara jag som är trött idag. ♥ Har precis väckt denna lilla sömntuta som verkar föredra att sova framför att äta. Ligger och ammar nu. Så mysigt! Sedan ska hela family packas in i bilen. Kylskåpet behöver fyllas på och Simon ska köpa nya skor. :)
 

Trötter

Jag älskar verkligen dessa gråa och regniga dagar emellanåt. :) Det betyder att man kan ha en skön och slapp innedag här hemma med gott samvete. Det kom väldigt passande, för idag är jag så sjukligt trött! Tror att ammande nätter m.m. börjar komma ikapp mig lite. Jag ska ändå inte klaga, för "snällare" bebis får man då leta efter. Sover bra hela nätterna förutom att han vill upp en gång och äta för att sedan somna om i min famn igen. Men om jag ändå kunde lägga mig i tid om kvällarna, verkar himla svårt när det gäller mig! :P Vi har inga som helst planer för dagen i alla fall, bara dona och plocka på här hemma i väntan på att älsklingen kommer hem från jobbet. Nu ska jag ta och bädda ner både mig och småprinsarna under täcket för en kanske lite sen men otroligt efterlängtad middagslur. ♥
 
 
 
 

Planet 51

Godmorgon bloggen! Denna Lördag har jag och Simon startat med filmmys i soffan. Vi har sett Planet 51. Riktigt bra måste jag säga! Så det får bli dagens filmtips ifrån oss. :) När den var slut ville Simon så gärna se den igen. Så den går på i bakgrunden nu medan han leker med annat emellanåt. Med andra ord var det inte bara jag som gillade den. (:
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0