Dag 2 - Min första kärlek

Min första kärlek kommer jag så väl ihåg. Jag var jätte liten men oj vad kär jag var. Gick i tvåan och var kär i en kille som hette Dan Henriksson. Han frågade chans på mig flera gånger. Kommer ihåg att jag så gärna ville säga ja, men det kom alltid ett nej för att jag var så blyg. haha. Till slut så vågade jag ändå säga ja. Han gjorde sedan slut men vi blev tillsammans igen i 5an. Tror vi var ihop i 3 månader och sedan ringde jag och gjorde slut på telefon. Vill definitivt kalla det min första kärlek för jag kommer ihåg hur han fick mig att både rodna och skratta som ingen annan kunde.

Ska jag skriva om mitt livs största kärlek så är det naturligtvis min älskade man, Mattias Hansson. Har aldrig kännt så här stort för någon. Föll dit rejält första gången jag såg honom. Sedan har jag varit helt fast. Han kan verkligen få mig knäsvag och ge mig ett fånigt leende på läpparna när jag tänker på honom. Bara han far på jobbet så saknar jag honom jätte mycket. Känns så otroligt bra. ♥ Som jag sa igår, Med honom vill jag bli gammal!Titta vad sött. Igår när Matte kom hem från jobbet
så gömde han detta bakom ryggen. Han överraskade
mig med tio röda rosor och choklad. Du är så fin älskling, tusen tack.
Jag älskar dig! ♥


Svar på kommentar

Elin om Dag 1 - Presentera mig själv:
Kan du inte berätta om utbildningen? :) ska själv bli förskollärare (går andra året på barn och fritid just nu) och vore kul att få veta vad du tycker om utbildningen. :)Såklart så ska jag försöka att fördjupa mig mer om utbildningen. Roligt att få skriva om sånt som ni läsare vill läsa om. Så tack för kommentaren! :) Som jag har nämnt här tidigare så håller jag på att utbilda mig till förskollärare uppe i Härnösand vid Mitt universitetet. Har gjort tre av sju terminer än så länge. Tänker fortsätta läsa efter min mammaledighet till hösten igen. För mig känns det perfekt att studera då eftersom att jag studerar på distans och läser mycket av tiden hemma. Vilket betyder att det är lättare att puzzla för oss så vi kan ha lillprinsen hemma. Gruvar mig för den dagen han ska börja på förskola om jag ska vara ärlig. Separationsångest skulle jag tro. Vill kunna ha honom hemma extra länge. :) Min önskan!

Hur som hellst så läser man sju terminer vilket motsvarar 3½ år. Du kan både läsa på plats eller studera på distans som jag gör. För att kunna klara av distansstudier så behöver man nog mycket självdisiplin dock. Man måste verkligen bestämma sig för att sitta varje dag och göra det man ska och inte skjuta på allt till sista dagarna. Distans fungerar jätte bra för mig då jag pluggar så mycket bättre hemma än i skolbänken. Du kan till exempel studera tre veckor hemma och sedan far du upp till Härnösand och har en innevecka med föreläsningar, redovisningar och tentor m.m. Sedan är du hemma några veckor igen innan du ska tillbaka igen. Ganska skönt.

Första terminen så läser du Aou1 (Allmänt utbildningsområde 1). Då läser du tillsammans med alla de andra lärarna. Det handlar om sånt som alla typer av lärare bör känna till och ska lära sig. Värdegrunden m.m. Den terminen består till mesta dels av tentor. En ganska tuff termin. Låt dig dock inte skrämmas av alla som säger att det är så tufft, vill man så går det hur bra som hellst. Jag hade förväntat mig så mycket värre med tanke på vad andra säger. Den andra terminen ska du inrikta dig på vilken typ av lärare du vill bli. Som i mitt fall så inriktade jag mig på förskollärare. Då läser du kurser som inriktas på det området. Även den tredje terminen är inriktng.

Nästa år när jag ska börja studera igen så ska jag hoppa på min fjärde termin vilket är Auo2. (Allmänt utbildningsområde2.) Då läser du tillsammans med de andra lärarna igen. Termin 5 och 6 är specialiceringar. Du måste ha läs och skriv på någon utav dem medan du får välja fritt på den andra terminen. kanske du vill specialicera dig på Matte? Bild? m.m. Det avgör du vad som ligge ri ditt intresse. Den sjunde och sista terminen är Auo3. (Allmänt utbildningsområde 3.) Där läser du åter igen tillsammans emd de andra lärarna och det är även i denna termin som du kommer skriva din C-uppsats. Du kommer få småträna på detta innan genom att skriva en B-uppsats i tredje terminen. Där fördjupade och forksade jag om den nya kommande läroplanen. Krångligt men mycket givande! Just ja, så klart så kommer du ha praktik under terminerna också. Olika antal veckor beroende på vilken termin du läser. 


Känner du att förskollärare är vad du vill jobba som senare så ska du absolut hoppa på den här utbildningen. Den är jätte intressant och du kommer ha roligt på vägen även om det är tufft emellanåt. Mittuniversitetet är jätte fint i Härnösand och jag tror du kommer trivas. Det gör jag i alla fall. Dessutom så får man många nya fina vänner också. Jag hoppas att jag inte krånglade till det nu och att du fick svar på dina frågor. Säg till om jag har missat någon bit så förklarar jag gärna mer. :) 

Ursäka för eventuella stavfel m.m.. Hinner inte läsa igenom det för nu ska jag strax krypa ner i sängen tillsammans med Simon och Matte. ♥ Först blir det lite mys framför tvn. Godnatt bloggen! :)Dag 1 - Presentera mig själv

Diana Emelie Christina Sjöberg hette jag som flicka. Jag föddes 1987 här på Sundsvalls Bb och det sägs att jag hade bråttom ut till världen. (Enda gången i mitt liv som jag varit snabb.) Är uppvuxen i en mysig röd villa med vita knutar och har bott där i hela mitt liv fram tills att jag flyttade hemifrån. Där har jag bott tillsammans med min mamma, pappa och mina älskade syskon. Jag har en bror som är nio år äldre än mig som heter Andreas och två systrar som idag är 15 och 18 år, dom heter Cim och Gina. Min uppväxt var jätte fin och bra på alla sätt och vis och jag drömmer mig ofta tillbaka. Då när vi var små. En väldigt trygg och kärleksfull familj.När jag var fyra år så började jag med gymnastik. Till en början var det nog mest för att jag skulle få röra på mig och träffa kompisar. Men när jag fyllde 6 så fick jag ett erbjudande av en tjej som hette Erika att börja på Birsta hov. Där tog min karriär som gymnast fart. Från den dagen har jag tränat och tävlat i både trupp och artistisk gymnastik. Åkte runt och gjorde uppvisningar på olika saker, gatufesten har jag bland annat uppträtt på nästan varje år. Och jag har rest runt i Sverige och varit med på olika tävlingar. När jag var ca 19 år bestämde jag mig för att sluta med gymanstiken då jag fick lite problem med både knän och handleder. Nu idag saknar jag gymnastiken och skulle gärna börja igen. Funderar på det, så vi får se. Tycker inte att de tär för sent ännu eller att jag blivit för gammal. Det skulle vara roligt att få börja igen, utan att tävla och bara träna för sin egen del. Så gymanstiken har varit en stor del av mitt liv.

En annan stor del i min uppväxt har såklart varit vännerna. Jag gick på ljustadalens skola och trivdes väldigt bra där, från 1an till 9an. Vi hittade alltid på roliga saker på fritiden. Det var sorgligt när man skulle börja på gymnasiet och skiljas från många av vännerna. Höll kontakten med många i alla fall och fortsatte umgås. Jag började hur som helst på Hedbergska och gick linjen Samhälle/samhälle, mest för att jag inte visste vad jag ville arbeta med sedan. Har alltid dröm om att bli arkeolog eller inredningsarkitekt, men det har jag lagt på hyllan för länge sedan. För att vara arkeolog så måste man vara bredd på att flytta runt mycket vilket sa emot min syn på framtiden. Mina drömmar var ju att senare gifta mig och skaffa barn. Så det gick såklart före och var en mycket större dröm.

Efter gymansiet så började jag vikariera på olika förskolor. När jag väl fick in en fot där så fick jag jobba nästan heltid i 3-4 år. I början sparade jag ihop alla lönerna och köpte mig en lägenhet för 50 000. En tvåa här i Sundsvall. Fick den lite billigare eftersom att det var brorsans tjej som bodde här innan. Efter att ha jobbat några år på förskolorna så tog jag steget att börja läsa vid mittuniversitetet i Härnösand för att bli utbildad förskolelärare. Så där är jag nu. Har läst 1½ år utav 3½, så jag har hela två år kvar. Är dock hemma och är mammaledig nu och ska ta upp studierna igen till nästa höst.

På nyår 2008/2009 var jag på en fest hos min bror. Där träffade jag mannen i mitt liv. Numera tror jag på kärlek vid första ögonkastet för jag har varit med om det själv. Hade aldrig kunnat ana att man kunde falla för någon så som jag gjorde. Precis allt kändes så rätt och det gör det även idag. Blir bara mer kär för varje dag som går. Mattias Hansson, du är mitt livs största kärlek, mannen i mitt liv och min allra bästa vän. Jag kommer alltid att finnas för dig och stötta dig i allt du gör. ♥ Med dig vill jag bli gammal!
Det har känts så rätt från första stund jag såg honom och idag är vi både gifta och har fått en söt och älskad liten son som heter Simon. Han blev fyra månader för några dagar sedan. Så otroligt efterlängtad och älskad. Mammas och pappas älskade skatt! ♥ Så nu mera är jag fru Hansson och även nybliven mamma. Tänk vad livet kan ta stor vändning när man hittar rätt. :) Jag är så otroligt lycklig över att jag har mina älskade killar hos mig! Jag är så rädd om er ♥  

 

Så, det var väl en snabb presentation om mig. Hade kunnat skriva mycket mer men kände att jag var tvungen att runda av en aning. Långtråkigt för er annars. Haha. Jaja, fortsätter väl imorgon. Bara att säga till om det är någonting jag ska gå in djupare på, fler bilder kanske? :) Nu ska jag gå och pyssla på lite här hemma medan jag väntar på att Simon ska vakna. Ta hand om er!Lista

Jag har märkt att det är många bloggare som börjat göra den så kallade 30 dagars listan. Jätte roligt att läsa tycker jag så varför inte, tror jag också ska haka på. Det går i alla fall ut på att skriva om en speciell grej varje dag i en månads tid. Vad man ska skriva om står i listan nedan. Det betyder då att jag måste uppdatera minst en gång om dagen, vilket är bra. :) Vad tror ni? Jag kan ju göra ett försök. Sedan om det ligger i era intressen vet ju inte jag. Men ni får i alla fall veta lite mer om mig här i bloggen.Godkväll :) Nu sover Simon♥ gott i våran säng med stjärnan tänd i fönstret. Jag och Mattias ska spela lite spyro nu. Åh vad jag tycker om att spela barnspel, hihi. Även här inne lyser stjärnan. Det är väl bland det mysigaste med vinter och juletider. Alla dessa ljus och små lampor som lyser upp i mörkret. Ha en fortsatt trevlig kväll kära ni :)


En trött Simon i mammas och pappas säng
Första advent

Godmorgon bloggen :) Här adventsmyser vi till morgon. Pyjamasen på, Bumbibjörnarna står på i bakrunden, aventsstjärnan i fönstret är tänd och Simon inviger sin söta gåstol som han har fått ärva av familjen Larsson. Han har faktiskt förflyttat sig en bra bit nu ♥ Roligt med den söta bilden på bordet som han kan sitta och titta och ta på. Önskar er en mysig advent alla läsare!4 månader

Idag blir Simon hela fyra månader, om några timmar för att vara exakt, kl 23:54 kom han ut till oss. ♥ Åh vad gosigt, jag blir alldeles varm och rörd av att tänka tillbaka på förlossningen. Vackra minnen! Det absolut underbaraste och häftigaste jag varit med om i hela mitt liv!

Simon Jakob Hansson

Simon, du är mammas och pappas älskade lilla skatt. Du ger oss en sån enorm lycka varje dag. Du är vårat ALLT och då menar jag verkligen ALLT. Du är hela vårat liv. Vi kommer göra precis allt som står i våran makt för att du ska må bra. Kommer stötta dig i allt du gör, i både lyckliga och svåra stunder. Kommer alltid att stå på din sida i allt du gör och allt du väljer. För du kommer kunna göra precis vad du vill här i livet, följ ditt hjärta och dina drömmar. För det är precis vad vi vill att du ska göra.

Tänk att man kan vara så stolt, minsta lilla framsteg och utveckling hos dig får oss att stå så stolta bredvid. Du är så duktig prinsen vår och du lär dig verkligen någonting varje dag. Tror inte att alla som läser det här förstår hur mycket vi älskar denna underbara pojke. Jag tror ärligt talat bara att de som själv har barn förstår vad jag pratar om. Det är ett under att hjärtat håller för så mycket känslor på samma gång. Den störta kärleken som finns är kärleken till sina barn. Jag antar att ni känner lika dant med era små skatter ni andra stolta föräldrar. För dig Simon gör vi vad som helst, precis vad som helst för att du ska må bra! Du är så älskad från första stund. ♥ Säger det till dig varje kväll innan vi somnar, för det vill jag att du ska veta! Vi älskar dig!


Här busar han en stund med Sheryl. Hon var ju riktigt rolig hon. ;)

Adventsstädning

Nu sover mammas älsklingen middag på storsängen. Har bäddat ner honom med filtar och kuddar, så det ser jätte skönt ut. Han var så trött, det hörs på andningen nu att han sover tungt. Huga, det är jobbigt med julstädning ;) För det har vi pysslat med idag. Håller på att storstäda, för ikväll ska vi gå ner till förrådet och rota fram julkartongerna. :) Tänkte börja plocka fram adventssakerna nu så vi får mysa till helgen. I Måndags när vi hade julmys hos Sheryl så kändes det verkligen som att vi drog igång julen. Bakade lussekatter och såg på alla 24 avsnitten av mysteriet på Greveholm, hihi. Det är ju lätt den bästa julkalendern genom åren! Nostalgi. Så nu idag har vi spelat julmusik och städat. Nu ska jag ta fram pannkakssmeten från kylen som jag blandade ihop förut och få i mig lite sen lunch innan jag fortsätter. :)


 


Julbak

Godmorgon sköna Måndag och till DIG!
Idag ska jag och Simon åka till min fina vän Sheryl som har kommit till Sundsvall nu igen, åh vad roligt! Har saknat henne. Vi ska ha julmys och baka lussekatter idag. Mmmm... det som är så farligt gott. :) men först ska vi gosa med pappa innan han far till jobbet och sedan åka och handla en present till Sheryl som har fyllt år för ett tag sedan. Ha en super fin dag! Kramar


Söndagsgos

Ikväll har vi haft besök av Mattias mamma, hennes kompis Kia och hennes dotter. Simon fick en jätte snygg tröja av Kia och Sara i present. Tusen tack! :) Nu har prinsen tvärslocknat i babygymmet efter att ha badat och tagit på sig pyjamasen. Det ser så skönt ut. ♥ Ska snart pussa lite på honom så han vaknar så ska han få äta lite. (: Cim är här och hälsar på nu. Vi har en mysig Söndagskväll. Sitter och tittar på Ensam mamma söker i väntan på att Beck ska börja. Mattias håller på och lagar iordning någonting gott i köket han just nu. :) Önskar er en mycket trevlig kväll. Kramar


Våran älskade lilla prins, vårat ALLT!

Han somnade gott i babygymmet under alla de färgglada nallarna. :)

Tänt ljus har vi ju också gjort såklart!

Den här coola tröjan fick Simon idag. Snygg!


Kalas för hela slanten ;)

Vi var ju och firade min mormor och morfar igår som sagt. Jätte mysigt.
Fullt hus var det och även Eije och Britt var där. Roligt!

 


 


Vilken tur jag hade då som fick två goskillar i knäet.
Dom är så söta tillsammans kusinerna ;)

Simon kan sitta alldeles själv bredvid pappa :)
Mina älsklingsgrabbar ♥

 

Jag, mina syskon och barnen ♥ :)

Sedan fick Simon gosa lite i gammelmorfars knä.
Haha undra vad han fick syn på, något förvånad. Hihihi Söter!

 

Småtrollen tjusar hela tiden. Alwin ska pussa Simon så fort han ser honom.
Så Simon var alldeles blöt om kinderna. Hahah huga.

 

Sedan bar det av hemmåt och svida om till frack ;) hihi.
För på kvällen for vi till familjen Larsson och firade att Pelle hade fyllt 50.
Fracken fick Simon av tjejkompisarna mina i Fredags när vi var ut och åt. Gulligt va? ;)
Mammas och pappas lilla charmtroll!

Nu ligger Simon i babygymmet och myser. Pratar och tittar på alla nallarna ovanför. Mattias håller på och dukar fram gofika här framför tvn. Så jag ska krypa upp i soffan jag med nu. Ha en underbar och gosig Söndag ni också! Kramar


Ut och äta

Ikväll ska jag och Simon ut och äta med tjejerna.
Vad mysigt, som jag har längtat efter dom! :)
Det blir Emma, Mickan, Toli, Marita, Sara, Simon och jag.
Myspys. (:

:)

Vi väntar på att pappa ska sluta jobbet nu
så ska vi fara och handla alla tre ♥
Simon sover middag i sin säng, ser så skönt ut!

Liam verkar ha hjärnspöken. Kutar omkring här
och ser sig om och låter konstigt. Hihi vad knasig han är.
Undra om han kanske vill ha igång Isma som mest bara sover :P
Bjuder på två bilder på lillprinsen också.
Här var han ute i snövädret för första gången. ♥
Fick sova ute en stund för att få lite frisk luft. Härligt :)Goddag (: (mobilblogg)

Nu ligger Simon och äter här tätt intill mig. Sedan ska vi göra oss klara och fara till Birsta. Ska handla presenter till min mormor och morfar som fyller år och som ska firas i helgen. Kanske vi väntar med att fara till Matte slutar jobbet så kan vi strosa tillsammans med honom. <3

Dagens outfit

Simons farmor har precis varit här och gosat med honom. :) Vad roligt att du kom!
Nu har vi inga direkta planer inför kvällen, vi är rätt så sega, det blir nog en myskväll här hemma. Kör en dagens outfit också för det var länge sedan jag gjorde det kom jag på.

Trevlig kväll på er!Linne: JC
Jeans: Vero moda


Och ett sött litet hjärta som jag fick
av arbetskamraterna på jobbet ett år.


Bloglovin

Tänkte bara säga att nu kan ni följa min blogg på bloglovin.
Det jäklas dock lite med mig nu för det blir hur många
knappar som helst på sidan, haha. Fixar det senare. Orkar inte. :)

 

Bjuder på två gamla bilder. Håller på att spara ut mitt långa hår igen nu. :) Saknar!


Bebisbesök

Igår bjöd vi hem fina vännen Elisabet och hennes söta lilla Lucas på fika och middag. Hon fick honom nästan samtidigt som Simon kom till världen. Roligt att de får träffas när de nästan är jämngamla. :) Simon kunde knappt slita blicken från honom. Lucas däremot hade fullt upp med att kolla in vart han hade hamnat någonstanns tror jag. ;) hihi. Sött. Tack för en mysig dag! :) Nu har Cimmen kommit hit till oss, vi ska mysa och titta på Beck ikväll ;) Nu små kikar vi lite gran på Ensam mamma söker, Simon har somnat gott i babysittern bredvid. Matte har bäddat så skönt med täcke och allt för honom ♥

 

Simon såg fundersam ut till en början ;)


Hus?

Ikväll när älsklingen kommer hem från jobbet ska vi fara och titta på ett hus. Gud vad jag längtar! :) Det blir det tredje huset vi tittar på nu, tredje gången gillt? Vem vet. Man kan ju alltid hoppas! Vore så himla roligt att bo i ett eget litet hus, för Simons skull. Dessutom kan vi ju ha kissarna ute då och vad roligt att få en trädgård att dona på i. Vi ska hur som helst få kika på det ikväll. Så vi får se om det är något för oss.Vad roligt det skulle vara att göra ett lekrum till Simon.
Det här rummet var sött, jag som gillar grönt. (:

Godkväll

Nu har vi tänt ljus och gjort det mysigt här hemma.
Jag har precis läst en saga om en liten björn för Simon medan Mattias lagar god mat.
Nu sover lillprinsen här i soffan bredvid mig. Så strax ska vi äta och bara koppla av. Njuta av en skön Torsdagskväll framför tvn. Ha en fin kväll alla läsare!Snöar

Ååhh imorse vaknade vi upp till detta härliga väder! Hur mycket snö som hellst ju. De håller till och med på att ploga här utanför. Jag har längtat tills snön skulle komma. Blir så mycket ljusare ute. Om det ändå inte är sommar kan det lika gärna vara myyyycket snö! ;) Mysigt till max. Nu gosar vi i soffan i morgonrock och pyjamas. Tjocksockarna har också åkt på. Lite småkallt på golvet.  Kanske synen av fallande snö utanför hjälper till att göra en frysen. Tänk Simons första snö! ♥ Hoppas det fortsätter så här så det inte smälter bort nu som det brukar kunna göra. Verkar ju lovande i alla fall. :)


Var inte beredd på att se detta när vi vaknade. ;)

Gosar i soffan med min älskade gladpropp ;)
Tror han börjar bli tröttis nu, så kanske vi somnar om en stund
inne med pappa innan han åker på jobbet.


Låååååång promenad (:

Shit vad jag är slut nu. Har tappat känseln i benen för länge sedan. Jag och Simon har varit på promenad enda tills nu. Kom precis in. Kvart över två började vi gå. Bort till Finsta, sedan vidare till Birsta och pussade på Mattias på verkstaden. Han bjöd mig även på middag där. Sedan bar det av hemmåt igen. Han ville skjutsa hem oss, men jag bestämde mig slutligen för att gå tilllbaka också. Tack ändå älskling! ♥ Du är gulligast.

Nu har Simon i alla fall fått en massa frisk luft ♥, och jag har fått röra på mig, kanske lite väl hård start. haha :D Jaja, nu är jag igång i alla fall. Skönt! Vad härligt det är att få komma ut och röra på sig. Det här kommer jag göra fler gånger, gå den här långa rutten alltså, men inte varje dag kan jag säga:P hua. Och nu är det slut ätet med godis, glass och socker för min del. Känns jätte bra. Köper hem massa frukt istället ;) mmm. Vill inte gå ner i vikt, bara bli lite sundare. :) Skadar nog inte.

Nu ska det bli skönt att få krypa upp i soffan här med lillknoppen min. Vila mina onda ben, ha en mysig ammningstund och bara få gosa med honom. Han har sovit hela promenaden, så han är nog piggelin nu när han vaknar. Ska se om han vill vakna nu och äta så jag får pussa massa på honom ;) Ta hand om er! KramarPå tal om att äta nyttigt.
De här frukterna skulle jag inte tacka nej till, gud vad gott!


Komma i form igen

Nu ska jag och Simon klä på oss och gå ut på en lång och härlig promenad med barnvagnen. Det blir nog till att klä sig väl, ser kallt ut. Går ju ut främst för att vi ska få frisk luft. Tänkte samtidigt ändå försöka gå i lite raskare takt för att få lite motion. Kan behöva det nu efter graviditeten. Jag hade dock turen att gå ner alla mina 17 kg nästan på en gång med hjälp av amningen. vInte helt fel att tappa kilona i vilandes läge ;) haha. Så jag väger nu lika mycket som innan jag blev gravid. Konditionen däremot är nog inte den bästa skulle jag tro.

Har dessutom kommit överens med mig själv om en grej. Åt precis en god kladdkakebit, vilket blir den sista godsken det här året. Jag tänkte hålla mig från godis och socker året ut, sedan får vi se om jag fortsätter. :) Ska utmana mig själv och börja äta nyttigt från och med nu! Haha ska hålla er uppdaterade på hur det går. ;) Är värt ett försök i alla fall. Sedan när vi ändå är ute och tar vår dagliga promenad kan jag få in lite träning i det. Inte illa. Vill komma ut mycket med Simon då det är bra med frisk luft varje dag.

Ska kila ut nu, ha en fin dag! ;)


Här var man 17 kilo tyngre än vad man är nu.
Det var bra tungt på slutet:) Men ack så gosigt!
(Bild: Någon dag innan Simon kom till världen)


Dona

Håller på att laga till lite lunch nu medan lilleman sover sött på sängen. Mattias har åkt iväg på jobbet nu, vi saknar honom redan. ♥ Efter att jag ätit tänkte jag fortsätta dona på lite här hemma i väntan på att prinsen vaknar och vill ha mat. Vi är i fixar tagen här. Har möblerat om inne i vardagsrummet i helgen. Det blev jätte bra. :) Köpt ett nytt soffbord har vi gjort också, ett vitt. Blev så ljust och fint :) Ska även ta och framkalla lite bilder, göra förstoringar och sätta i vita ramar, för vi ska göra en tavelvägg där inne. Kommer bli så fint! Ska ta och putsa fönstren där inne nu och byta gardiner. ;)

Ha en jätte fin dag alla läsare!

Kladdkaka

Nu har jag och Simon stökat på här inne i köket lite gran. Vi har bakat kladdkaka nu till morgonen som vi ska bjuda pappa på innan han åker iväg till jobbet. En kopp cappuccino lär det bli till. Mmmm ;) Världens bästa pappa ju ♥


Birsta

Nu ska jag och Simon göra oss iordning och fara iväg till Birsta. Där ska vi möta upp en tjej från Stockholm som ska köpa studentlitteratur av mig. :) Hon ringde igår och var intresserad. Åker ändå förbi Sundsvall nu när hon varit på innevecka i H-sand. Sedan när vi ändå är ute så tänkte vi försöka hitta en present åt Simons mormor. Hon fyller ju år snart! Hej så länge.

Somna om (mobilblogg)

Godmorgon! Nu ligger jag och Simon i sängen. Har precis ammat. Nu har han somnat om i mina armar, så gosigt! Så här kan jag ligga och mysa länge med honom! Ska somna om jag också en stund. (; är ju så varmt och skönt här under täcket. Natti!

Snart sova

Godkväll bloggen =) Just nu ligger jag i sängen med Simon och ammar. Endast nattlampan bredvid spjälsängen är tänd här inne. Provar blogga från mobilen nu för att inte somna här och nu:) (Matte har fixat så jag kan surfa på trådlösa med mobilen, tusen tack söt!) det är sjukt sövande när man ammar och gosar på detta viset. Både för mig och Simon, vi har lätt för att somna så här tätt intill varandra. När han har ätit klart så blir det sängen för oss alla tre. Vad skönt det ska bli att få krypa ner.:) Simon ska få sova i storsängen hela natten med oss. Blir så nojig för vaccinet, att han ska åka på feber eller något, vill ha honom nära och ha koll. Än så länge har det inte blivit något iaf:) bra. Ska pussa på honom nu innan han ätit klart så åker pyjamasen på sedan. Godnatt på er:)

Vaccin

Nu har jag och Simon kommit hem från en skön barnvagns promenad till och från BVC. Han växer så det knakar gokillen våran, följer sin kurva jätte fint. Han väger hela 7400 gram nu. Sedan så kom det som mamma hade gruvat sig för, vaccineringen, hua vad ont i hjärtat det gjorde på mig när jag såg dem sticka in två sprutor i låren på honom. Mammas älskade skatt =/ Han satt i mitt knä och höll i mina fingrar och jag pussade honom på huvudet. Han grinade till men sedan blev det bra igen så fort jag fick ta upp honom i famnen igen. Vad duktig han var! Det är tur att det finns vaccin i alla fall. Man får väl tänka på det. Men det är aldrig roligt att se älsklingen ledsen. Då är det bara att vänta och se om han får någon feber av sprutorna, hoppas att han klarar sig från det. Han kan även få lite ont i benen och bli extra trött. Just nu sover han i alla fall. Han somnade gott i vagnen på vägen hem. ♥

Efter att vi var färdiga där gick vi utanför och klädde på oss och jag passade på att ringa upp till avdelning 45 för att höra om de behöver bröstmjölk. Tjejen som svarade lät jätte glad när hon hörde att jag ville sälja bröstmjölk till dem så de för tidigt födda kan få. Det är tydligen stor efterfrågan på det. Sedan när hon hörde att det var över tre månader sedan jag fick barn så gick det tyvärr inte. De tar bara emot mjölk inom de tre första månaderna, det är den första mjölken de behöver. Så det var ju tråkigt =/ Jag som till och med har fått kastat bort flaskor med bröstmjölk. Attans att jag inte fryste in. Hon tackade så jätte mycket i alla fall för att jag ringde. Nu vet jag ju det tills Simon får syskon i alla fall. :)

Ska pyssla på lite här hemma nu i väntan på att sötknopppen min vaknar och på att pappa ska komma hem från jobbet. :) Ha en fin dag!
Gårdagen

Igår for vi och våldgästade min farmor och farfar efter att Mattias hade slutat jobbet. När vi kom dit så var min faster där med hennes barnbarn. Oj vad länge sedan det var jag såg dem, vad roligt det var! :) Ska nog fara och hälsa på faster någonting. Där fikade vi gott och Simon myste i både gammelfarmor och farfars famnar. Farfar satt och jsung för honom så han slocknade lagomt tills vi skulle fara vidare. :)

Då bar det av till brorsan för att plocka upp älskade lilla Tindra. Vi åkte på gymnastiken med henne. Vad duktig hon är gogumman våran. Tänk sedan när lilla Simon kan hoppa och springa omkring där, vad roligt ;) Perfekt för barns spring i benen.

När vi sedan kom hem på kvällen fick vi besök av Gina och Niklas. Vi hade en mysig filmkväll tillsammans. Såg en rysare som hette Stay alive. Den kan jag varmt rekomendera för er. Väldigt bra film. Jag satte till och med ett popcorn i halsen vid ett tillfälle ;P höhö.

Nu ska jag och lillskatten krypa upp i soffan framför ensam mamma söker och amma. Gos! Ha en trevlig dag allihopa.

Filmtips!


Tänkvärt

 

Dagens tänkvärda
Ge aldrig upp dina drömmar! Lyssna mer på ditt hjärta♥ än på alla andra runt omkring dig.


RSS 2.0