Dona

Håller på att laga till lite lunch nu medan lilleman sover sött på sängen. Mattias har åkt iväg på jobbet nu, vi saknar honom redan. ♥ Efter att jag ätit tänkte jag fortsätta dona på lite här hemma i väntan på att prinsen vaknar och vill ha mat. Vi är i fixar tagen här. Har möblerat om inne i vardagsrummet i helgen. Det blev jätte bra. :) Köpt ett nytt soffbord har vi gjort också, ett vitt. Blev så ljust och fint :) Ska även ta och framkalla lite bilder, göra förstoringar och sätta i vita ramar, för vi ska göra en tavelvägg där inne. Kommer bli så fint! Ska ta och putsa fönstren där inne nu och byta gardiner. ;)

Ha en jätte fin dag alla läsare!

Kommentarer
Postat av: bitterfittan

emma heter jag (: bor nere i malmö



vem är du själv? hehe

2010-11-08 @ 19:48:55
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se
Postat av: Erika

Modigt av er att frihanda må jag säga ;) och fint som tusan blev det ju! Roligt att ha ett eget väggord som man gjort själv :).



Här är det finfint förutom ond rygg men vad gör det när man har en underbar familj & fina vänner :). Hur är det med dig? :)

2010-11-09 @ 00:11:22
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: Elisabet Hummelgård

Hej Vad sägs om till helgen? Kanske lördag? Ja han är jätte tidig men det är mest mummel, men det märks att han har börjat härma oss lite. hihi

2010-11-09 @ 10:16:12
URL: http://nocnasova.bloggsida.se
Postat av: Elisabet Hummelgård

Nice sjuksyster! Då vet vi vart vi kommer vända oss hihi, ja det är så svårt o mycket att fundera över sen är man lite rädd att själv få lite separationsångest när han ska börja på dagis kram

2010-11-09 @ 10:18:34
URL: http://nocnasova.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0