Påskafton

Tänk att påsktuppen hittade hem till oss också. ;) Till morgonen har Simon gått karta och letat de presenter och påskägg som tuppen gömt inatt när vi låg och sov. Elias låg helnöjd i babysittern under tiden och fick hjälp av storebror att öppna sina presenter.
 
Simon har fått så otroligt mycket godis nu i påsk som kommer räcka läänge. Så imorse fick han ett annorlunda och ett lite nyttigare påskägg med vindruvor, physalis och jordgubbar i. "Sinom älska den!" sa han och stoppade en stor jordgubbe i munnen. ;) Simon som alltid har varit helt tokig i frukt, bär och grönsaker började äta ur ägget direkt.
 
Påsktuppen hade även lämnat ett barbapappa puzzel, spöket Laban film och fem små traktorer och arbetsbilar i metall till honom. Elias fick en jätte söt pyjamas, bitring/skallra och en söt apa. (: Den otroligt mjuka spöket Laban filten fick han av mormor och morfar + mostrarna häromdagen.
 
Nej ni, nu ska jag och Simon duka fram lite god frukost och försöka få upp pappa och Elias som fortfarande ligger och drar sig i sängen. Hoppas att ni alla får en jätte fin dag! Glad påsk på er! ;)
  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0