Nu när hösten är här.

Det mysiga med hösten måste ju ändå vara alla de mysiga kläderna man får dra på sig.
Mössor, tjocksockar, mysiga halsdukar m.m. Nu har min älskade mössa åkt på. Jackan eller om man hellre kallar det för tröjan passar också bra i kylan nu. Den är lika mjuk inuti som utanpå :) lovely!


Har börjat ta bort alla sommarskor och jackor nu, och ska till att plocka fram alla andra mysiga grejer som behövs nu när det känns som att vintern är på väg :) Så det här är en av de många mysfaktorerna med hösten tycker jag. Sedan så för ju mörkret med sig stämningen också, nu när man kan få tända smålamporna i fönstren och tända levande ljus här hemma. :) En annan sak jag också tänkt på är höststädning ute på gården. Tänk sedan när vi själv flyttar till hus och får ha soliga höstdagar ute på gården, ta in möblerna mm. Gud vad mysigt! Det tänkte jag på när jag och mamma hjälpte Andreas och Liza i deras trädgård i Torsdags. Frisk luft och den där mysiga känslan. :)

 

Nu kom jag pricis hem, jag och mamma skjutsade hem Andreas♥ och for sedan på Ica maxi där vi träffade mormor och morfar, som sedan bjöd på korv :) tack! Jag ska bara packa in maten nu så ska jag kila hem till mamma och pappa och äta middag. Sedan så hade jag tänkt hjälpa mamma att städa lite där hemma innan kalaset i morgon då Gina fyller år :)

 

För övrigt så saknar jag Mattias, han är på kurs med jobbet idag, for vid 7 imorrse och kommer väl hem ikväll någon gång runt halv 11. Nu längtar jag efter dina mysigt långa kramar! :)

 


Jag idag :)

 

 

Linne: Cubus

Jacka: Cubus

Jeans: JC

Stövlar: Perplex

Mössa: ?

Väska: ?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0