Fredag

Vid 2 tiden började alla nattaktiviteterna som vi har för oss nu för tiden. Sedan var jag upp kl 3, kl 4, kl 5 och kl halv 7. Halv 8 tyckte Simon att det var dags att kliva upp, så det var bara till att hasa sig upp och ta upp en pigg och leendes liten Elias från spjälsängen. Hur i hela friden kunde han vara så pigg?? :D Han som inte har sovit inatt... Börjar känna mig tärd nu då varje natt ser ut så här för tillfället. Börjar bli lur på om det är tänderna som spökar för honom. Inte alls omöjligt. Håller tummarna för att det snart vänder och blir en sova hela natten period istället. Skulle behövas. :)
 
Ska ändå inte klaga, för vi kan ju styra upp dagarna precis hur vi vill. Var ju ute på vift igår med fikadejt, handling och lek. Så idag fick det bli en lugn och skön dag här hemma. Tittat på nya favoriten här hemma med Simon, Lotta flyttar hemifrån. Nostalgi för en annan! :D Sedan blev det en massa lego bygge och småplock här hemma. Bara strosat på hela dagen. Så skönt! :) Ellan däremot har röjt gärnet här på golvet. :D Han är verkligen precis överallt och ingenstanns på samma gång just nu. Allt ska upptäckas, kännas och smakas på. Sedan kan det bara tvärvända på två sekunder och han blir trötter. Som att trycka på en knapp. (: Underbart ändå när det är fart på de små, friskhetstecken!
 
Nu sover i alla fall Ellan andra luren för idag och Simon har krupit upp i soffan framför barnkanalen. Ska ta och plocka det allra sista nu i väntan på att Mattias kommer hem från jobbet så vi får ha fint och mysa till kvällen. Har planerat tacos och någon bra film så kväller fortsätter i samma lugn! :) Nu är helgen mer än välkomen känner jag. Vad skönt det ska bli att vara ledig hela familjen tillsammans.♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0