Inför nyår :)

Gina och jag har strosat i Birsta några timmar nu :) Ätit och kikat efter kläder till nyår. Det blev den söta lilla rosettväskan tillslut och en glittrig snygg tröja till Gina. Vad du ska glänsa nu Gina. :) Fast det gör ju du alltid ändå ioförsig! Själv så hittade jag ett snyggt fodral på Gina Tricot. Den här söta klänningen nedan fast i helvitt blev det för mig. Det blir min nyårsoutfit. :) Mattias som var söt och skjutsade oss idag följde med oss in igen och agerade smakråd. Är glad att jag tog den ändå, annars hade jag helt klart ångrat mig sedan! I just lööve it.

 

 


Äntligen!

Äntligen är jag färdig! Nu är det bara finslip kvar, läsa igenom texten några gånger.
Nu tar jag ledigt i några timmar i alla fall, gud vad härligt. Ska ta och röja upp här hemma så det är fint tills älsklingen kommer hem från jobbet så vi får mysa ikväll. :)

Snart färdigt :)

Sitter och skriver på sista och största uppsatsen nu för iår. Jag skriver så tangentbordet glöder känns det som. Tänk att det känns så svårt innan man sätter sig men när man väl gör det och börjar blir det inget stopp på fingrarna. Skönt... Nu har jag fått ihop inlednignen, en bakgrund, en konkretisering och håller slutligen på med diskussionen nu som ska koppla samman observationen och litteratur med mina tankar. Bra träning inför B uppsatsen antar jag och framför allt inför C uppsatsen. Aja ska fortsätta nu så jag får skicka in det och sedan vara ledig veckan ut. Hej så länge! :)


God fortsättning!

Jag får väl ta och säga god jul i efterskott till er här på bloggen :) Min jul var otroligt mysig och fin. God mat, många fina julklappar och det allra bästa, att få vara med dom som man älskar allra mest! Jag och Älsklingen han med oss bra på julafton. Vi firade både med min släkt och sedan med hans. I Lördags for vi till min farmor och farfar och åt god mat också. Ska inte gå in på allt för djupt nu, för då kan det bli ett väldigt långt inlägg. Jag håller mig till det här och önskar er alla en god fortsättning! Och all kärlek till dom som betyder allra mest för mig! ♥


En Julpuss i väntan på tomten!

Dan före dopparedan

Nu ska jag åka iväg och fixa de sista klapparna, sen är både jag och Mattias helt färdiga.
Jag antar att det är iskallt ute även idag, så nu har jag byltat på mig en tjock mysig mössa och varma vantar, det är inte alls roligt att frysa. Senare idag bär det av till mamma, tänkte hjälpa till med de sista julstöken där inför imorgon. Ikväll blir det hela släkten som träffas hemma hos Andreas och Liza på en fika och för att titta på trav bland annat. Underbart! :)

See you.


Några av de paketen som jag och älsklingen har inhandlat :)


Julstök :)

Så vad granen färdig klädd och tänd. Kissarna är imponarade tror jag.
Alla fyra sitter runt granen nu och spanar in den med stora glittrande ögon.
Isma har redan varit och prov klättrat lite, hihi. Juletider... vad härligt det är! (:


Snö!

 

Åååh vilket härligt väder! :) Precis så här ska det ju vara, snö som går över stövelkanten, varmt men ändå friskt i luften och sånna där stora härliga snöflingor. Wonderful! Igår när jag och älsklingen följde med Cim en bit hem blev det lite lek i snön. Vi såg ut som snögubbar när vi ramlade ner i den pudriga snön alla tre;) Sedan när vi kom tillbaka så tog vi och sopade av bilen och skottade lite gran. Vad mysigt :) Nu njuter jag. Oron om en grön julafton har äntligen försvunnit. Bättre kunde det inte ha blivit! Så här ser det ut utanför idag. lovely:)

 


Nu ska jag och Mammi fara in till stan och strosa ett tag, handla julklappar och gå och kika. Har precis sminkat och fräschat till mig, sitter färdig med jackan och Uggsen på! ;) Hej så länge.

 

Dagens Outfit

Jacka: HM
Tröja: JC
jeans: JC
Uggs: Wox


Julstök och glögg hos mormor och morfar.

Igår hade jag och mamma en mysig dag i Birsta och fick en massa julklappar inhandlade. Det känns som att man börjar se något slut på det hela, ett tag var det lite panik när man inte hade någon aning om vad man skulle handla till någon. Nu är man ju snart färdig. Jag ska ju dock på peka att det är himla roligt att handla julklappar och få ge bort. :) Tack för en fin dag igår mammi.




Nu ska jag och älsklingen göra iordning oss lite och fara in till Birsta och fortsätta julhandeln. :) Vi vet ungefär vad vi ska handla för något nu, så vi kommer inte att virra omkring som sist, ioförsig är det också mysigt. :) Sedan efter det så ska vi fara till mormor och morfar och hälsa på. Vi tänkte ta med oss glögg och lussebullar. Mmmmm. ;) Aja ska sätta fart nu, hejs!


Färdigpluggat för idag

Idag har jag pluggdag här hemma. Nu har jag läst all litteratur som ska läsas, så nu är det skrivandet kvar. Nu har jag precis varit och köpt mig en pizza som jag ska smaska i mig nu medan jag tittar på tv. Sedan tänkte jag fara iväg och handla lite julklappar i väntan på att älsklingen ska sluta jobbet. :)

Ha en bra dag!




Luciafirande

Idag är det plugg som gäller, fösöker att ta mig igenom den sista boken nu. Borde bli färdig eftersom att jag ska få jobba tisdag och onsdag :) Sedan på torsdag borde jag nästan börja skriva rapporten så att jag får vara ledig till jul. :) En liten plan har man i alla fall. Imorgon blir det som sagt jobb, då kommer jag tillbaka till praktikplatsen min fast som vikarie. Inte helt fel, roligt att träffa barnen igen! :) Fast nu ska jag vara med minstingarna istället. Sedan på Onsdag ska jag vara på en alldeles ny förskola, Vibackes :) Spännande!

Ska lägga mig och läsa lite till nu innan jag ska ta en dusch och fixa i ordning mig. Jag ska följa med brorsan och hans familj upp på förskolan här och titta på när Tindra går Luciatåg. Dom ska fira utomhus iår, vad mysigt :) Så idag ska stolta faster få lyssna på världens vackraste lilla lucia! ♥




Tredje Advent.

Igår var jag och älsklingen ute och julstrosade i Birsta och tog en mysig fika på Charm. Tack för en underbar dag söt! Vi är inte riktigt klara än med julklapparna, så vi får ta en till dag med julhandel. :) Mysigt. Det blir inte idag i alla fall för idag blir det nog en lugn och skön Söndag här hemma. Tredje ljuset ska vi ju tända idag också! :)

När jag vaknade kl 11 imorse förresten så fick jag plötsligt en ide, klev upp och satte mig vid datorn och sedan flöt det bara på. Så nu 2 timmar senare är jag färdig med en till uppgift som är inskickad och avbockad! Åh vad skönt, hade inte ens planerat att få den färdig idag, men nu blev det så ändå. Vilken känsla! Så nu ska jag ta ledigt resten av dagen och helt släppa skolan från tankarna. Wonderful ;) Nu mår man gott inombords.



Ni får också ta och ha en mysig tredje advent nu kära läsare. :)



Utvilade!

Idag har vi sovit ut här hemma, skönt och behövligt.
Även igår gick jag och älsklingen in och la oss på sängen och somnade gott en timma efter jobben. Vi kände oss hängiga igår, nästan så vi hade feber, frös och hade rysningar i kroppen. Vi var och vaccinerade oss i Torsdags, så det kommer väl nu efter. Hade ont i armarna igår, idag är det värre verkar det som :P Skönt hur som helst att ha tagit sprutorna! :) Idag vet jag inte vad som ska hittas på. Jag och Mattias tänkte åka in till Birsta och julstrosa. Inhandla lite julklappar och ta en mysig fika. Vi får se om det blir idag eller om vi tar det imorgon :) Om inte idag så blir det nog en Goslördag här hemma. Kanske plocka fram julgranen? :)

Ha en fin Lördag ni också! kram

Vad mysigt det var igår när vi kröp ner under täcket och sov middag
med endast julstjärnan tänd i fönstret. Jag älskar den stämningen och det ljuset.
Myskänsla på hög nivå! Och känslan att det är helg och nu är vi lediga upp på det satt inte helt fel! :)

Praktiken avklarad!

Så har man kommit hem från ännu en arbetsdag, känner mig slut i kroppen. Nu passar det så bra med en skön helg! :) Inte nog med det, idag var det min sista dag på praktiken, så nu har jag gjort mina 5 veckor. Det har varit tufft att både jobba heltid och plugga på sidan om, trodde inte att jag skulle orka, men det gjorde jag. :) Och när jag fick mitt betyg idag så känns det värt varenda dag! Tusen tack för alla dom fina orden och tron på mig! :) jag blir så glad. Jag har vuxit så otroligt när det kommer till allt observerande, resonerande, analyserande och avläsning av alla barn. Att kunna vrida och vända på varenda grej man ser. Vilket självförtroende handledaren gav mig idag med betyget och alla fina ord! Tack, det tar jag till mig, vartenda ord.

Så nu väntar någon vecka med plugg för mig, ska bli skönt att få koncentrera sig på det och slippa läsa efter en arbetsdag. Kunna få plocka upp böckerna från morgonen och kunna sitta så länge jag behöver. Vill bli färdig innan jul helst, skulle vara guld värd att få bort det från axlarna och kunna njuta en härlig jul och nyår utan skola:) Ska göra mitt bästa för att hinna.

Jag har dock tagit på mig jobb till veckan också, på en ny förskola. Så nu har jag fått in mina fötter på två helt nya förskolor. Jätte roligt! För nu vill jag jobba och få lite extra pengar i fickan :) *tummen upp* Det kan ju aldrig bli för många förskolor man kommer in på. Jag är så glad! :) Nu blev det mycket skriv om plugg och jobb, men jag måste få ur mig hur glad jag är att jag snart är färdig. Någonting stort och tungt har lättat från mina axlar idag. 

Aja nu ska jag ta och röja undan lite här hemma och fixa till mig i väntan på att söten min♥ ska komma hem! :) Hejdå!


Tänkvärt!

Jag lägger in ett dagens tänkvärda så här innan jag ska kila på jobbet. :)

Följ och lita alltid på ditt hjärta!


Jobb

Nu har Mattias åkt iväg och börjat jobba för en stund sedan och nu är det strax dags för mig att fara. Både jag och älsklingen slutar runt halv 7 ikväll, så det blir en lång arbetsdag för oss båda. Det är bara att bita ihop :) Längtar tills jag får komma hem till honom i alla fall!

Tur i kärlek

Igår kväll så myste jag och älsklingen ner oss i soffan med godis och julmust och med varsin Bingo Lott. Vi köpte två stycken av en söt gammal dam. Ingen vinst tyvärr men det blev en jätte skön och mysig söndag kväll i alla fall. :) Vi har tur i kärlek istället, vilket är mycket bättre! ♥ Sedan kokade Matte majskolvar till oss som vi åt med smör och salt på. MMmmmmmm... vad gott! :) Så min Söndag var wonderful.

Idag efter att vi båda slutat jobben så har vi också bara gått runt och mysit här hemma. Man är så seg efter en arbetsdag. Så det blir till att njuta varje minut av kvällarna! :)


Godnatt allihop!





Strosa med mamma!

Här har vi en fab Söndag. Vaknade halv 1, inga klockor som har ringt, gud vad härligt! Nu ska jag och mamma snart ut och strosa och fixa lite saker. Vi hade tänkt gå på julmarknaden på norra först men det regnar för fullt. Kändes inte lika mysigt då. Så det blir en tripp in till staden. :)

Firar Älsklingen även idag :)

Åh vad mysigt det är att kliva upp på morgonen och tända ljusstaken i fönstret. Det är något speciellt med det skenet en tidig morgon, för att inte tala om på kvällen när mörkret har lagt sig. Då myser vi med smålampor tända. Nu har vi jul här i vårat hus, bara julgranen som ska fram nu. Wonderful! ;)


Nu ska jag och Älsklingen snart åka och handla lite. Det blir kalas igen idag då min släkt också ska komma och gratta sötnosen. :) Ha en fin dag, det tänker vi också ha! Kramar

 


Grattis Älskling!

Grattis Älskling♥ på 25-års dagen!
Vill säga ännu en gång att Jag älskar dig och är världens lyckligaste som får vara med dig.
Vilket mysigt kalas det blev idag. :) Hoppas att DIN dag blev super mysig! Jag ska komma och krypa ner i soffan jag också nu så vi får mysa vidare :) Pussar/ Din









RSS 2.0