Gott nytt år!

Nu har jag och Matte precis tagit en skön dusch och ska göra oss iordning. Simon sover en stund i sin säng. Sedan bär det av hem till Niklas och Lisa för att fira nyår där. God mat, vänner, gos och framför allt att få vara tillsammans med Simon och Mattias. Det blir ett perfekt slut på detta år. ♥ :) Jag längtar till alla fyrverkerierna vid tolvslaget. Undra hur Simon kommer reagera om han är vaken då, får nog ta med vagnen till honom. Han kanske älskar dem lika mycket som mamma gör. Det är ju så himla fint att titta på! :) Nyår är dessutom en speciell dag för mig och Matte. Det var ju på den fina kvällen, på en nyårsfest, för två år sedan som vi träffades och det sa klick med detsamma. ♥


Ska inte skriva så mycket mer, ville mest bara in en snabbis och
önska er alla ett gott nytt år! Kramar till er.



Snart nytt år :)

Goddagens bloggen:) Idag kommer min fina vän Pernilla hit med sin söta lilla dotter. Har saknat henne, ett bra tag sedan vi sågs nu! Det är väl ungefär vad som händer idag. Sedan när Matte kommer hem från jobbet har han helg. Så himla härligt, då blir det myspys. :) Längtar efter honom nu! Imorgon är det ju nyår också. Då har hela vår lilla familj blivit bortbjuden på god middag hos vänner. Det blir supermysigt :) Tänk att 2010 snart är över... Ett mycket händelserikt år för oss. Det här året kommer vi minnas väl med kärlek och lycka :) Ta hand om er! Kramar


Vilket underbart år vi har haft ♥

Bröllopet i Juni


En go och härlig mage gick man runt med.
Så otroligt mysigt att bära omkring på Simon!



På natten den 25 Juli kom vår älskade son Simon ut till oss efter en lååång förlossning.
Äntligen får vi hålla honom i våra armar och pussa hans goa kinder.




Dop blev det i Sköns kyrka. Jätte fint och mysigt! :)
Simon var så fin i sin dopklänning. ♥



Simon Jakob Hansson ♥ Vi älskar dig så otroligt mycket!



Simons första jul :) Här busas det med kusin vitamin!



Bricanyl

Tar en snabb liten uppdatering nu innan vi ska mysa framför tvn. Man måste ju bara se sista avsnittet av bonde söker fru, skrattar ju ihjäl sig av årets bönder ;D. Störtsköna.



Nu sover Simon gott inne på storsängen. Doktorn hörde att han var jätte rosslig i halsen så han skrev ut Bricanyl åt honom. Han ska få det igen innan vi gör kvällen här sedan. Det vidgar luftrören och gör så att det blir lite behagligare och lättare att andas för honom. Huga, mammas lillälskling. Det är inte lätt...

Efter vårdcentralen så for vi hem till Simons mormor och morfar + mostrarna. Där har vi legat i Ginas sängen och tittat på fyra avsnitt av Lost. Åh vad roligt ;) Jag har precis sett färdigt på alla 6 säsongerna. Så nu har jag köpt säsong 1 boxen och ska börja se lost en gång till. Så fast är jag ;) Så grymt bra! Ser den tillsammans med Gina nu.



På tal om tv så har jag ett jätte bra filmtips. Vi hade filmkväll tillsammans med Gina och Niklas i Lördags. Då såg vi på en rysare som hette The Messengers. Himla bra tycker jag! Jag blev livrädd, så efteråt vågade jag inte ens gå på toaletten själv. Haha ;) Fast så blir jag alltid av rysare.



Nej, nu ska jag ta och ge mig och stänga av datorn. Nu blir det soffläge tillsammans med Älsklingen. Sedan när Simon vaknar så blir det soffmys med honom också. :) Gosigt!♥ Önskar er en mycket trevlig kväll!

Hosta

Mammas lilla älskling har blivit jätte förkyld. :( Snorig och har fått en jobbig hosta. Hua vad det gör ont i mig när han är sjuk. Jag vill kunna ta hostan istället för honom. Han är ju så liten =/ Men ändå är han så go och glad, skrattar och ler. Vilken liten kämpe. Nu klockan 1 ska vi träffa doktorn på vårdcentralen i alla fall. Så får han kika på honom, lyssna på lugnorna och titta på halsen. Kanske han kan få något mot hostan, någon typ av hostmedicin, om han inte är för liten för det än. Mormor följer också med. ♥


Julafton


Simons första möte med Tomten. Han var varken förvånad, blyg eller rädd.
Är nog för liten för att förstå vad tomten är och innebär. Nästa år blir det nog annat.
Tomten fick en gosig kram i alla fall! ♥



Sedan for vi vidare och firade jul tillsammans emd släkten på mattes sida.
Även där blev det god mat och fullt hus. Tomten kom även dit såklart ;)
Här myser Simon i farmors famn.



Blir bara en snabbis in här för nu ska jag stänga ner.
Krypa upp i soffan tillsammans med grabbarna mina
och mysa innan det blir sängen. Ha en trevlig kväll! :)


Mobilbloggar

Godmorgon alla fina läsare. Hoppas att ni haft en bra julhelg:) Vår har varit helt perfekt. Jätte fin och mysig tillsammans med de vi älskar allra mest. <3 får se om jag lägger in någon bild senare. Nu uppdaterar jag bara en snabbis med mobilen. Jag och Simon tog en rejäl sovmorgon idag, vaknade nyss:)men nu är vi på gång. Ligger och ammar nu, så gosigt! Sedan ska vi klä oss och fara till Birsta tillsammans med Simons mormor och moster Gina:)mellandags rea är roligt det;-) får se vad man hittar. Kram till er iaf och ha en superfin dag!

God Jul till er!

Oj nu var det länge sedan jag skrev här, har inte orkat sitta vid datorn något. Hoppas i alla fall att allt är bra med er nu mitt i julstöket. :) Imorse var vi uppe med tuppen, 6 ringde klockan. Då fick Simon mat och sedan klädde vi på oss och for upp till skolan. Där tittade vi på när söta Linus gick fackeltåg. Stod ute i kylan och lyssnade på julsånger. Simon låg i bilstolen nerbäddad med filtar. Och med en stor filt över som en liten koja för att det skulle bli varmt. Så där inne somnade han gott ♥ Sedan blev det mer sång inne i klassrummet med glögg och pepparkakor. Mysigt :)

Nu ikväll myser vi på här hemma alla tre. :) Alla julklapparna är inslagna och ligger under granen som är tänd i mörkret, så tankarna på det har vi släppt. Det är så skönt att vara klar. Sitter i soffan nu medan Simon ligger på mage på golvet och kämpar på. Har bäddat med vårat stora täcke, ser så skönt ut. Nu längtar vi till julafton, till att träffa hela släkten. På fredag åker vi först hem till min mamma och pappa där vi firar jul med släkten på min sida, sedan åker vi vidare och firar tillsammans med släkten på Mattes sida. Precis som förra året. :) Så roligt! Simons första jul är det ju också. ♥ Ska gå och lägga mig bredvid Matte och Simon på golvet nu en stund, sedan blir det sängen för honom. Gokillen vår!

Önskar er en riktigt god jul. Njut och ta hand om era kära!




Vår goa lilla tomte ♥
Så här glad blev han när tomteluvan åkte på. Hihi







Bus med Lukas

Igår hade vi en mysig dag på drakborgen
tillsammans med Elisabet och hennes lilla Lukas.
Det ska vi absolut göra om! :) Tack för en rolig dag!

Idag gosar jag och Simon på här hemma, det är ju så fruktansvärt kallt där ute så vi går inte ut i onödan. När pappa kommer hem däremot (gud vad vi längtar efter honom!) så ska vi följa med honom till optikern. Sedan blir det nog mathandling och en och annan julklapp kanske? :) Ikväll åker julgranen fram också ;) Ha en trevlig dag allesammans! Kramar


Mammas älskling ♥

Pepparkaksbak

 

Det kan nog inte bli mer julstämmning i kroppen. Sitta och äta pepparkaksdeg till julmusiken som går i bakrunden :) Tänk att det är så gott! Men, det är ju så, inget riktigt pepparkaksbak utan att få tjuväta, eller hur? :) Tänk sedan när Simon också kan sitta och äta pepparkaksdeg ♥ Gölley.

 


Gosiga lördagsmorgon

Vaknade upp imorse med Simon bredvid mig. Han hade ett stort leende på läpparna och vi låg och kikade på varandra.♥ Finns nog ingenting gosigare än att ligga kvar sådär på morgonen och tjusa med honom. Han låg och kände på mitt ansikte och inspekterade mitt hår som han fått tag i med sina händer. Storögonen :) Nu är vi uppstigna. Simon ligger här i soffan bredvid mig och snackar för fullt. Hans hesa lilla röst, så gulligt :D hihi. Nu ska vi slå på julmusiken och ugnen. Även förklädet ska åka på så ska vi baka lite peppparkakor. Trevlig helg!



Mycket som händer

Elisabet ringde för att prata lite idag. Roligt :) Hon undrade om vi inte ska ta med oss Simon och Lukas till drakborgen någon dag. Jag har alltid trott att det bara är för äldre barn men tydligen så har dom en liten bebishörna där med lite leksaker. Där både bebisar och föräldrar kan träffas. Vore super mysigt, så jag var inte sen med att säga ja!

Simon sover i spjälsängen nu han, så jag går typ runt och väntar på att han ska vakna och på att Matte ska komma hem strax. :) Jag har suttit och pysslat på lite med fotografier m.m. Ska nog fortsätta en stund till. Sen ska jag skriva lite i Simons bok också. Det händer ju så otroligt mycket just nu! Det går så fort. Bland annat så verkar han tycka att det är tråkigt att bara ligga, så han försöker kämpa sig upp genom att lyfta huvudet. Får han ta tag i våra händer så kan han med hjälp dra sig upp till sittandes och sedan ställa sig upp. Snacka om stark!!! Han är ju ändå bara fyra månader. Han kan han :D hihi. Och det är bara en sak av mååånga som händer just nu. Jaa nu kom Mattias hem, ska stänga ner ;) Ha en fin kväll!


Bjuder på en söt bild på Simon och hans ena moster. Moster Gina :)
Dom kan gosa dom som ingen annan kan, hihi!


Dag 7 - Min bästa vän

Har många fina vänner, men den bästa vän jag någonsin har haft hette Maya Stenmark. Har så otroligt många och fina minnen med henne. Vi umgicks nästan varje dag och hittade på roliga saker. Hon pratade aldrig skit om någon och var alltid ärlig. Jag kommer aldrig hitta en sån fin vän som henne. Go rätt igenom. Tyvärr så blev hon påkörd av en lätt lastbil 2005. :'( Hon finns inte mer... Det kom som en chock när jag fick veta det. Är ändå helt säker på att hon tittar till mig ibland och att hon vet hur mycket jag saknar henne! ♥

Kommer aldrig glömma sista gången jag var med dig, sommaren-05. Fint sommarväder och vi satt nere vid ån och drack varsin milkshake. Sommarlov och allt var så härligt! Önskar att jag fick träffa dig en sista gång, ge dig en stor kram och berätta att jag saknar dig. Har drömt drömmar där jag träffar dig igen, alltid lika jobbigt att vakna upp och inse att det bara var en dröm. Har ändå lärt mig att se tillbaka på allt med ett leende.


Jag och Maya

Här var hela tjejgänget i Maggies sommarstuga. Fina minnen :)
Emelie bredvid Maya här är också en jätte fin vän. Vi ses tyvärr inte nu för tiden, tappade kontakten efter gymnasiet. Vi har pratat och försökt få till en dejt, men inte blivit av ännu. :) Men henne har jag också haft så himla roligt ihop med! :)


Har känt Maya sedan lågstadiet. Fick måga fina år tillsammans med henne! :)
Den här bilden är från 96. 9 år gamla var vi.



BVC

Nu har vi precis kommit hem från barnavårdcentralen. Simon följer sin kurva så fint både vad det gäller längd, vikt och huvudmått. Vår sköterska Kristine är så gullig. Skönt att ha fått svar på lite frågor som vi hade också. :) Simon somnade skönt i bilen hem så nu ligger han nerbäddad i spjälsängen med adventsstjärnan tänd och håller i sin snuttefilt. Ser så skönt ut. Aja ska stänga ner datorn nu och hitta på något annat. Ha det så fint alla! Kramar


:)

Jag som garanterade er minst ett inlägg om dagen med hjälp utav listan. Ni ser ju hur det gick. Hehe. Jaja får väl ta och köra i alla fall två rubriker nu när jag ändå sitter här så jag kommer ikapp igen. :)


Dag 5 - Vad är kärlek

Jag låter nog bilden tala för sig själv här. Mina älskade killar är kärlek för mig!


Dag 6 - Min dag


Eftersom att det fortfarande är morgon här så får jag skriva om gårdagen då istället. Igår var det Simons farfars sista dag här i Sundsvall för denna gången. Så Matte och jag tog varsin bil till Skönsmon och hämtade honom och på samma gång så lämnade Matte in BMWn på Molins. Sedan for vi hem till oss och myste. Åt god mat, efterrätt och kikade på tv m.m. Sedan for vi ut på Ön för att hälsa på Larssons så Mattes pappa fick lämna en chokladask till dem. Endast barnen hemma där så det blev en snabbvisit. Då for vi vidare hem till Simons farmor och farbror. Där blev det ännu mer mys och tv tittande. Hon hade tjuvstartat med julgran hon. Vi brukar ju ta fram granen några dagar innan jul men funderar på att tjuvstarta här också. Det är ju så fint, och desto längre får man ju ha den framme. :) Vet många som tagit fram den redan! Sen på kvällen skjutsade vi hem farfar till Mattes bror och sa hejdå. När Matte, Simon och jag kom hem så hoppade vi alla tre i ett varmt och skönt kvällsbad. Sedan klev Matte och Simon upp för Matte tyckte att jag kunde ligga kvar och ta det lugnt. Vad söt han är :) Sedan kom han in med lite gott att äta och dricka. Så där låg jag som en drottning i badet. hihi :) Tack sötnos! Simon fick mat när jag klivit upp och sedan blev det sängen för både honom och oss. Så det var vår dag det :) En toppen dag!

Grattis Älskling! ♥

Godmorgon vackra Lördag ♥
Simon och jag är uppe med tuppen vi. Har varit vakna ett tag. Vi sitter och myser i soffan med smålampor tända. Tror att vi snart ska sätta igång och baka tårta och slå in presenter. För idag fyller ju vår söta Mattias 26 år! Grattis älskling! ♥ Passa på och njut av din stora dag nu tillsammans med familj och släkt. :) Många pussar!




Fredag

Oj vad plumsig jag är för tillfället. Vi gick och la oss alla tre på sängen och sov efter att Mattias kom hem från jobbet. Så gosigt. Välbehövligt dessutom. :) Nu har Matte åkt för att hämta sin pappa, jag ska plocka lite smått här hemma tills Simon vaknar. Sedan kommer även Gina och Niklas hit. :) Nu är det Fredagsmys! :D Trevlig helg på er allihop!

Julmiddag

Igår for vi på Norra berget och åt julbord med Mattias jobb. Oj så gott det var. Och supermysigt. Vilken utsikt över hela staden. Vackert med alla lampor som var tända i mörkret. Det var första gången vi hade barnvakt igår också. Simons farfar och farbror fick mysa med honom medan vi for och åt. Farfar vill nog passa på och vara med Simon nu när han ändå är här i Sundsvall på besök. :) Fick lite separationsångest, kändes jobbigt. Vi har ju alltid Simon med oss överallt och aldrig lämnat honom till någon annan så här. Vi var ju dock bara borta några timmar och jag visste ju att farfar och farbror hans är jätte duktiga och goa med honom. Så trygg kände man sig. Det hade gått jätte bra, han hade varit go och glad hela tiden. ♥ När vi kom hem sov han gott i farfars famn.

 

Vi fick klä upp oss en aning igår, roligt! :) Mattias i skjorta, slips och kostym, (wow)
och jag hade en svart långklänning och svarta klackskor.

Dag 4 - Vad jag ätit idag

Eftersom att jag inte bloggade en dag så kör jag vad jag åt idag fast om gårdagen, så kör jag en till rubrik senare idag. Igår åt jag två fullkornsmackor med smör på och drack oboy till på morgonen. Till lunch åt jag biff, potatis och löksås. Till middag blev det massa god julmat. Mmmmmm ;) Även god efterrätt, lite allt möjligt. Glass, knäck, ischoklad m.m. De hade ett helt rum fyllt med efterrätter. WOnderful ;D Som ni kanske förstår då så har jag brutit mitt sockerförbud. (för länge sedan). Hahaha. aja :)


Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar träffades när mamma var 14 år och pappa var 17 år gammal, sedan dess har de hållit ihop och bor idag i den röda villan med vita knutar tillsammans med mina små systrar, hunden Walle och katterna Gustav och Findus. Jag och brorsan är ju utflygna vi för år sedan. :) Jag kan kort och gott säga att det är världens bästa föräldrar. De har gett mig en trygg och kärleksfull uppväxt som jag med ett leende ser tillbaka på. Kan inte nämna någonting ont utan har alltid haft det så bra. Är så stolt över dom som uppfostrat fyra barn till vad vi är idag. Nu när jag och Mattias har Simon i våra liv så vill jag såklart att han ska få en lika fin uppväxt. Ser ju ofta tillbaka på min egen. Idag är min mamma och pappa stolt mormor och morfar, det syns långa vägar. :) Jag älskar er så otroligt mycket ska ni veta!


Här är jag och min fina pappa när jag var 13 månader gammal. Han heter Conny Westman och är född 1955, han är alltså 55 år. Han jobbar som fabriksarbetare, armerare för att vara exakt.

Här är jag och min fina mamma när jag var 1 år och 4 månader. Hon heter Ann-Christine Sjöberg och är född 1958, hon är alltså 52 år. Hon arbetar inom äldreomsorgen och tar han om våra söta små gammlingar.


RSS 2.0