Done

Så var man hemma igen och alla muntliga redovisningar är gjorda. Skulle egentligen ha en powerpoint presentation imorgon, men vi fick dom undanstökade idag, guuud vad sköönt! Det gick superbra hur som helst (: Så imorgon blir det inget Härnösand. (: Nu ska jag ta och äta någonting, blev tokhungrig! Hörs (;

Ska fara

Nu ska jag ta på mig jackan och samla ihop alla skolgrejerna, sedan bär det av mot Härnösand! Vi ska ha lite muntliga redovisningar idag, hate it, men det måste ju göras. :P Skönt sedan när vi är färdiga. :) Ni får ha en toppen dag! Kram

Fler bilder på bebismagen

Nu sitter jag och Bebben och lyssnar på musik medan vi väntar på att pappa ska komma hem från jobbet. :)
Bebis verkar gilla musik, nu är det full aktivitet i magen. Inatt när jag kom på att jag inte hade känt så mycket sparkar under dagen så provade jag att skjunga lite för bebis, då blev det fart i magen på mig igen, då kunde man somna gott sedan. ♥ :)

 

Tror dock att det blev tråkigt på föreläsningen idag, det tyckte nog både jag och bebis, för när vi hade hört tillräckligt länge på den tråkiga föreläsaren så fick jag ett gäng starka sparkar och plötsligt fick jag en spark i revbenet, första gången jag känner så starkt där uppe. :) Så hela jag röck till. Super mysigt! Tråkig var föreläsaren att lyssna på iaf så vi åkte hem lite tidigare idag. Skönt (: Så efter det blev det en strosing i Birsta med min mamma och pappa! (:

 

Nu ska jag gå och sätta på lite potatis så maten är påbörjad tills älsklingen kommer hem. :) Kramar!

 


 

Jag och Bebis idag. Vecka 23 (22+3)



Söndagsgos

Här har vi en mysig söndagskväll och njuter in i det längsta av helgen. :) Vi har varit och tankat bilen en snabbis och nu blir det soffan igen med tända ljus, gos och något gott.
Godnatt Bloggen! (:


Här har vi släckt ner nu och tänt lite ljus. Dessa blockljus doftar nu gott av äpple! (:

Vecka 23 (22+2) (:

Bebis
Nu är bebisen omkring hela 29-31 cm och väger ungefär 575-690 gram. Den ser vid det här laget helt mänsklig ut och liknar en liten bebisdocka. Ansikte och kropp liknar dem hos en nyfödd. Om bebisen föddes nu så skulle den ha en liten chans att klara sig (ca 16%), förutsatt att den får rätt vård. I detta stadium spelar varje dag i livmodern roll. Om bebisen föds nästa vecka, vid 24 veckor, skulle överlevnadschansen öka till 44%.

Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.
Det finns många delar av nervsystemet som utvecklas i samspel med omgivningen. Ditt barn kan särskilja olika ljud, både inifrån som utifrån din kropp. Man har mätt ljudnivån i livmodern hos gravida kvinnor. Det har visat sig att fostrets omgivning, framför allt mammans pulsåder (aorta), producerar en ljudnivå på cirka 65 decibel. Detta är en hög nivå, men det verkar inte bekomma barnet. Vi vuxna skulle närmast betrakta en sådan ljudnivå som starkt buller.

Mamma

Du har kanske gått upp fem till sju kilo, eller mer. Många kommenterar magen och säger att den är stor eller liten. Lyssna inte så noga, din barnmorska stämmer av att allt är som det ska. Känner du när barnet hickar? Det kan kännas lite roligt som ett regelbundet pickande som pågår någon minut. Långt ifrån alla känner när barnet hickar.


Känner du dig stressad? När mammans puls ökar av någon anledning, så ökar också barnets puls. Det kan du märka genom att barnet kan sparka. Vi lever i en stressig värld men försök att leva lite lugnare när du är gravid. Du kan för stunden lugna barnet genom att lugna dig själv, till exempel genom avslappningsövningar och vila. Du kan även försöka stryka över magen.


Pappa

Även blivande pappor bör prata så mycket som möjligt med sitt ofödda barn. Det finns forskning som visar att ofödda barn lättare uppfattar djupare röster än ljusa. Du stimulerar utvecklingen av barnets nervsystem genom att prata och kommunicera med små buffar och klappar på magen.

 

Egen kommentar:
Det är roligt med alla tankar och spekulationer och framför allt alla förberedelser inför att bebis ska komma ut. Vi har redan varit och kikat på barnvagn och ska tänka ett tag till på det då det är en djungel med alla dessa vagnar (: En favorit har vi sett ut ändå. :) Bilbarnstolen är redan klar som Matte har fixat genom jobbet! (:


Jag mår fortfarande jätte bra, det är helt underbart att få bära omkring på bebis. Tar tillvara på tiden och njuter allt vad jag kan! Nu har jag börjat vakna på nätterna av att jag får ont i revbenen när jag ligger på sidan, inte så konstigt då det blir trängre för bebis där inne. Glad för allt jag känner, allt från sparkar till värk. :) Bebis sparkar och rörelser blir allt tydligare och kommer allt oftare. Nu i skrivande stund är det full fart där inne! 

 

 



Fredag!

Nu blir det Fredagsmys för oss! ♥
Trevlig helg allihopa!
:)

Jobba

Nu ska jag strax kila till jobbet (: Fick jobb även på Tisdag, precis den dagen på hela inneveckan i H-sand som jag inte behöver åka upp dit. Great! Ni får ha en toppen dag nu! kram :)

Barnvagn (:

Nu har jag och älsklingen varit ute och kikat efter barnvagn, det är en jungel kan vi lugnt säga! Vi hittade i alla fall en Emmaljunga som vi båda fastnade helt för, den är så fin! Vi fick hem en hel hög med kataloger som vi ska sätta oss och kolla i. :) Känns dock som vi redan har bestämmt oss och uteslutit mycket! Emmaljunga Classic sport var hur fin och behändig som helst!

Just nu är det full aktivitet i magen min så jag vill knappt resa mig upp, det är ju så mysigt! Ska gå och gosa lite med sötis nu iaf, för sparkarna lär komma tillbaka så fort vi lagt oss tillrätta i soffan. För full aktivitet har det varit i magen hela dagen! :) Godnatt!




Slut på hemmastudierna (:

Hinner bara vara ledig en dag så ringer dom efter mig, vad härligt! :) Nu sitter jag och äter frukost, ska snart bege mig till jobbet. Ska få jobba idag och imorgon! Åh vad roligt det ska bli, för jag ska få jobba här uppe igen på solstrålen, där känner jag mig som hemma! Saknar allihopa där! (: Ha en fin dag ni också! Kram


Dagens

Mammas och pappas älsklingen!♥
Tänk vad fort det går nu, du växer och växer
, det känns på sparkarna att du blir allt starkare, det börjar nog att bli lite trängre där inne i magen också :). Ibland känner jag när du vänder och vrider på dig. Nu har äntligen pappa fått känt dig också, helt otroligt. Helt underbart! Gud vad vi älskar dig bebis. Det bästa som har hänt oss!

Vecka 22 (21+5)

 

Kör en Dagens outfit också :) :
Byxor: HM
Vitt linne: Cubus
Mamma tröja: HM (Fick i present av mamma, pappa och syrrorna, så skön! :))
Armband: Sisters


Nu ska jag ta och fixa nått gott och lägga mig i soffan en stund, slå igång en film kanske i väntan på att sötis kommer hem från jobbet. :) Ni får ha en super dag alla fina läsare! Kram

Done!

Äntligen färdig med rapporten och även posterredovisningen!
Klockan är bara tio och jag har en hel ledig dag framför mig nu. Wonderful ;)
Vad är det man säger, "snabba tjejer får tidig kväll!?"

Taggad

Godmorgon bloggen :)
Jo idag är jag hemma för igår gjorde jag min sista praktikdag på väääldigt länge. Kommer dock sakna stället, stor trivdes verkligen där bland både barnen och personalen. Fick många kramar igår och en fin bukett med tulpaner, tack! Står numera på vikarielistan så det lät troligt att man kommer tillbaka :)

Skönt att äntligen vara färdig med praktiken i alla fall, för nu behöver jag tid till att skriva alla rapporter och dyligt. Är uppe med tuppen idag. Ska bara få i mig min frukost så ska jag sätta fart med ena rapporten. Mitt mål för dagen är att bli färdig med den och även posterredovisningen. Desto fortare jag sätter igång desto fortare får jag vara ledig för dagen ;) Tro det eller ej, jag är taggad :P Så otroligt skönt att äntligen få börja. Så nu ska jag sätta mig och skriva så tangentbordet glöder!


Nu blir det soffan (;

Nu är både jag och älsklingen härligt nydsuchade och ska gosa ner oss
i tv soffan med täcke och kuddar resten av kvällen innan sängen kallar.♥ Njut!

Godnatt! (:

(:

Åh vad det känns skönt nu! :) Har fått veta att jag ska få jobba ända fram till någon vecka innan den beräknade förlossningen. Jag ska börja jobba 50 % på en förskola nu direkt efter inneveckan i Härnösand. Perfekt att få 50 procent när man fortfarande har skolan på sidan om också, antar att jag kan behöva de andra 50 procenten till att skriva B.uppsatsen :P Sedan när skolan slutar så börjar jag direkt och jobbar heltid som kolloledare som jag har gjort alla de andra åren. (:

Min tanke är att försöka jobba in i det längsta fram tills att bebben kommer! Sedan väntar mammaledigheten med vår lilla älskling. :) Ser fram emot första tiden då både jag och Mattias kommer få vara hemma med bebisen tillsammans. Vad längtan kan vara lång... tänk när vi får hålla dig för första gången i våran famn, tänk när vi får hålla din lilla hand i våra händer. Lycka!


Lånad bild från google.

Bebiskläder (:

Igår kom Mattias mamma förbi med en present :)
En gullig liten mysdress till bebben. Den kommer sitta
fin fint till hösten när kylan börjar komma. Söt grodprins på ryggen också!
Tusen tack! (:


 


 

På tal om bebiskläder så har vi fyllt byrån i hallen nu. Har ju köpt lite själva och fått av mamma. Vi har även fått ärva en hel del efter Alwin. Det kommer bli en poppig bebbe med en stor garderob, Hihi. ;) Har så mycket gulliga kläder. Tänk vad smått allting är. Ska visa lite här på bloggen senare. Som vi längtar efter dig nu vår lilla älskling! <3



Skön Söndag

Nu har jag precis snott ihop en sockerkaka som är inne i ugnen. Jag fick ju en sockerkaksform och en slickepott i present när jag fyllde år av mamma, pappa och syrrorna. Har varit sugen på att baka ett tag nu. Mattias håller på med maten så vi ska strax få i oss en senare lunch. (: Katterna har också en mysdag idag, dom har suttit ute på balkongen och njutit i solen. Isma har jagat solkatter och grabbarna har suttit och spanat på allt folk nedanför. Det märks att dom älskar att sitta därute. Nu längtar vi tills vi får greja där ute med möbler och blommor. Åh vad härligt! :)

Nu är maten färdig så jag ska kila, men ha en super dag ni också! kramar (:



 


Ett år äldre

Så har man gått och blivit 23, det känns riktigt bra måste jag säga, känns som en bra ålder. :)
Här var det storkalas igår med hela släkten, mysigt när alla är samlade. Tusen tack för alla de fina gratulationerna och presenterna! Jag ska sätta mig strax och kika igenom dom lite närmare. För idag blir det en ledig och mysig dag bara.

Mattias jobbar extra, men kommer hem ganska tidigt :) Så under tiden ska jag åka och hämta Alwin och vara barnvakt och bara få rå om honom. Fasters lillplutten, undra vad vi ska hitta på då? Massa gos och ut på promenad med vagnen i det soliga vädret tror jag det blir! ;)

Gina kom förbi tidigare än de andra igår och hjälpte till,
titta vilken god tårta hon gjorde ;)

Fick bland annat den här söta bebisfilten och de små bebisstrumporna
till bebben från mamma, pappa och syrrorna. Strumporna är hur små som helst och filten
kommer bli mjukt och varm i vagnen till hösten.
:)


Jag fick mycket annat fint också, visar dem lite eftersom senare här :) Nu ska jag gå och kika på presenterna och sprida ut alla de vackra blommorna jag fick igår. Nu smyckas vårt hem med allt från tulpaner, rosor och pelargoner. Vad fint! Tusen tack alla för att ni gjorde min födelsedag så mysig! Pussar och kramar!

Nu ska jag dona på lite här hemma :)

Nu har jag kommit hem från ännu en praktikdag, bara tre dagar kvar nu! Idag hade jag mitt föräldrasamtal innan jag slutade för dagen. Lite pirrigt måste jag säga :) Var ju mitt första någonsin. Visst har jag haft daglig föräldrakontakt under åren jag jobbat, men aldrig ett möte där jag ska prata om deras barn på det här sättet. Bra att vi får träna på det i utbildnignen i alla fall för sedan när man väl är ute i arbetslivet på riktigt så kommer man att behöva ha föräldrasamtal. Ingenting man kommer ifrån ju. Så nu har jag växt en aning inom mig! Toppen ;)

Nu ska jag ta och göra mig någonting enkelt att äta för att sedan äta riktig middag när Mattias kommer hem från jobbet vid 7. Tills dess ska jag dona på här hemma för imorgon får vi ju storfrämmande. Då blir det kalas, för jag blir 23 år. Oj vad tiden går! :) Inte klokt.


Ska snart fara

Nu ska jag fara iväg och träffa tjejerna, var ett bra tag sedan nu. :)
Sedan kommer jag nog hem bra samtidigt som älsklingen slutar jobbet!♥ Då blir det myspys!
Ska sitta kvar här några minuter dock, för nu sparkar bebis därinne, det är så gosigt ;)

Vecka 21

Er bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande. Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen. Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av gravid iteten. Bebisen är nu c:a 18 cm lång från huvud till stjärt och väger ungefär 300 gram.


Nu mognar de olika organen. Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern. I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas. I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.

 

Tänk att det är så roligt att följa bebisens utveckling vecka för vecka, det är så otroligt mycket som händer. Nu när barnet kan höra har jag börjat sjunga för den. Jag tror att det är jätte viktigt med just sången och tror starkt på att det skapar trygghet även utanför magen. Har hört att man kan börja läsa sagor för bebis nu också och att den kommer börja suga kraftigare om det är en saga som är återkommande och som den känner igen. Viktigt då att man väljer en saga som man själv tycker om eftersom att man säkerligen kommer få läsa den många gånger framöver då det kan bli en favorit hos barnet. Så nu ska jag ner i förrådet och leta fram alla gamla barnböcker! :)


Måste säga att jag mår himla bra just nu, går bara runt och mår gott av att vara gravid. Otroligt mysigt! Skönt nu också när illamående och trötthet har lagt sig. Nu har halsbrännan kommit om kvällarna dock, men det är ingenting som stör mig. Mattias hämtade mjölk åt mig och det hjälpte! Ett bra tips till er gravida. Halsbrännan avtar då för mig i alla fall. (:


Magen växer som den ska och blir bara större och större. När jag ligger på rygg kan jag känna livmodern ovanför naveln nu. Det är så stort och magen är alldeles hård. :) Gosigt. Sparkar känner jag såklart och blir lika varm i kroppen varenda gång. Vi väntar fortfarande på att Mattias ska få känna första sparken också. Tror inte det dröjer så himla länge! ♥


Bebismagen min från igår. I vecka 21 (20+1)


Mammatröjan

Nu har jag och älsklingen kommit hem och nyss kom Gina hit också för vi ska fortsätta kvällen med att äta gott och se på skräckfilm. ;) Vi har hur som helst varit i farten nästan hela dagen. Först blev det en härlig strosing i birsta för mig och Matte där vi handlade presenter till farmor. Vi tog även en god fika på Waynes coffe. :) Så mysigt! Sedan så bar det av hem till farmor och farfar för att fira. Min älskade farmor fyller ju som sagt år idag, grattis! :)

 

Direkt efter kalaset så for vi till Mattias mamma där vi åt glass och tittade på melodifestivalen. Gosade lite med Lovis ;) Sedan for vi hemåt. Så nu håller Mattias på att fixa lite godsaker ute i köket. Gina håller på att starta en skräckis så nu ska vi gosa ner oss i soffan med täcke och kuddar. Och släcka ner här hemma såklart med lite tända ljus. :D

 

En jätte skön och mysig dag har det varit i alla fall på alla sätt och vis. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll nu så ska jag också krypa upp i soffan!

 

 


Invigde min nya söta mammatröja idag som jag fick av Mattias när vi var ute och shoppade sist. Hur skön som helst kan jag ju säga. Varken för kort eller för åtsittande som alla mina gamla tröjor är. Den här sitter skönt åt magen och är grymt snygg dessutom (: Jag fick även ett par mammabyxor, dom kan jag visa senare! Tusen tack älsklingen, jag kommer använda dessa plagg flitigt kan jag lova! (:

 


Vart tog fötterna mina vägen? (;


Grattis min söta Farmor! :)

Godmorgon! :)
Här är man nästan uppe med tuppen på Lördagsmorgon. Har precis slängt in två maskiner tvätt och ska till att göra en god frukost. Går bara runt och har det skönt just nu då hela lägenheten är storstädad och alla golven är torkade. Är det inte härligt så säg ;D Skönt att det gjordes igår så man slipper göra det nuu när man bara vill vara ledig. Till och med Torkel (leguanen) har fått det storstädat!

Igår var det fredagsmys här hemma. Cim kom förbi och åt tacos med oss, vi tände massa ljus och tittade på tv. Cim tipsade oss om en bra film som jag ska försöka få hem idag. Det lät som en riktig gråtfilm. Är nog värd att se! Jag fångade söta Matte och Cimpan på bild igår, även Alec var med och hade Fredagsmys, satt och gosades med Cimmen. :) 





Idag ska vi bege oss till Birsta och hitta nått fint till Farmor som fyller år idag! Så för oss blir det kalas :) Grattis min Älskade Farmor på din stora dag! Vi kommer snart och grattar dig med kramar och presenter! ♥ Massor av pussar och kramar!

Hemma (:

Jag skulle egentligen ha slutat kl tre idag, men blev hemskickad kl halv två och blev tillsagt att dra ut och njuta av det soliga och fina vädret istället. Snacka om att något sådant kan få en att skina upp så otroligt. Att få gå hem en och en halv timma tidigare. Wonderful. Sedan så skiner man upp ännu mer nu när man slipper åka buss hem, bara att få gå till bilen, slå på bra musik och dra iväg. Härligt :) Är så glad att jag kämpade på med körkortet mitt. Det ska jag hålla hårt i nu! :)

Så nu är både jag och älsklnigen hemma och myser. Har börjat städa lite smått och ska fortsätta nu! Så vi får slå oss ner ikväll och bara känna oss lediga och ha en hel skön helg framför oss. Skönt och behövligt efter en arbetsvecka som denna. :)

Ha det fint kära läsare och ha en skön helg nu!



Breathing your love

Åh den här låten är så himla fin.
Den får mig att tänka på älsklingen min, orden stämmer in så bra... :)
Jag älskar dig Mattias. ♥ Tänk att man kan ha så enorma känslor inom sig, Underbart!
För jag vill ju inte ta ett enda steg utan dig. ♥ Pussar

 

 


Breathing your love

 

 

Baby, you is the diamond that lasts forever
And I just can’t take a single step without you
Baby, to you I’ll always be a faithful lover
‘Cause my heart can’t make a single beat without you

You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

 

 


Vecka 20, halvtid!

Passade på att ta nya bilder på magen igår, var ett tag sedan nu. :) På ultraljudet som jag och Mattias var på i Onsdags så fick vi ett nytt beräknat förlossningsdatum efter att hon mätt och kikat på bebben. Så i fredags gick vi in i vecka 20, halva tiden är nu gjord med andra ord!

 

Tänk vad tiden gick sakta i början, nu rusar veckorna istället. Jag försöker njuta och ta till vara på varenda dag som gravid, för jag tycker att det är så otroligt mysigt och härligt. Samtidigt som vi längtar ihjäl oss efter att få ha bebis i våra armar. Tror dock att nio månader är helt perfekt tid att förbereda sig på, så känns det. Man behöver nog det både som mamma och pappa! Är så otroligt lycklig att jag får dela det här fina och underbara med mitt livs största kärlek. Du kommer bli världens bästa pappa, ingen tvekan om saken. ♥

 

Magen i vecka 20. (19+1)


Jag och Älsklingen i somras!


Sköna Lördag!

Godmorgon!

Idag tänkte jag och Älsklingen ta en heldag tillsammans och bara toknjuta av helgen. Vi ska fixa iordning oss nu och få i oss lite lunch, sedan bär det av mot Birsta. Vi tänkte gå och strosa lite, köpa mammabyxor till mig. Kan inte ha någonting längre här hemma, så nu är det dags känns det som. Vi ska även titta efter finbyxor åt Matte och någon fin skjorta!♥ :)

Efter det funderar vi på om vi kanske ska ta och åka till badet
för att simma och bada lite. Vad skönt det skulle vara. :)


Fredag!

Godmorgon efterlängtade Fredag!

Jag är bra trött nu *gäsp*, vaknar väl till bara jag kommer ut i friska luften. :)
Ska strax hoppa in i bilen och fara på praktiken, helgen kommer mycket lägligt nu, ska bli så skönt med lite sovmorgon och gos med Älsklingen. Endast två veckor kvar av praktiken nu hur som helst, lovely! ;)

Ha en superfin dag allihopa!

Gullungen våran!

Nu hänger de första bilderna på våran lilla älskling på kylskåpet. :)
Man kan inte sluta att titta på dem, det var så otroligt häftigt att få se bäsen, äntligen! Obeskrivligt... ♥


Vi fick se älsklingen våran från alla vinklar och både in och utzoomat. När vi väl skulle till att ta bilder på den så hade den vänt på sig och ville inte riktigt vara med på en profilbild, den hade kurat ihop sig lite och gosat in ansiktet i livmoderväggen. Vad mysigt :) Så på bilden kan man se ryggen uppåt och ansiktet är vänt nedåt.


Allt såg hur som helst jätte bra ut. Alla mått var bra, hjärtat slog fint och det var full fart på bebisen där inne. Tänk, den är hela 2 dm nu. Så den växer och utvecklas som den ska. En lättnad inom oss nu att få veta det. Du verkar ju ha det hur bra som helst där inne vår lilla bebis (: ♥

 


Ultraljud

Den 3 Mars, som vi har längtat!
Nu ska vi äntligen få se dig för första gången våran lilla älskling. ♥
Obeskrivligt och helt underbart.

Middag

Nu slutar Mattias snart jobbet. ♥
Då kommer han och hämtar upp mig
så ska vi fara till hans mamma och brorsa och äta middag. :)

Sparkar ♥

Inatt vaknade jag vid tre och var tvungen att gå på toaletten. Hör inte till ovanligheterna, det trycker på bra mer nu när man har en bäs i magen sin. :) När jag sedan trött som jag var kröp ner intill en varm och go Mattias igen så tog det bara någon minut så kände jag en plötslig rörelse i magen och den var mer "sparkliknande" nu. Det var inte den där fladdrande känslan som jag känt tidigare.

Jag stelnade till och berättade ivrigt för älsklingen vad jag nyss hade känt. Det blev flera stycken på rad och när Mattias la handen på min mage och väntade med spänning så slutade det så klar. Är det inte typiskt? :) Låg hur som helst vaken en halvtimme efter det, blixt stilla och väntade på fler sparkar. Bebis var nog säkert lika trött som vi egentligen var och somnade snabbt om verkade det som. :) 

Har känt samma känsla igen idag på jobbet när jag satt och åt med barnen. Det känns faktiskt som en liten fot som tar i, precis som inatt. Barnen ville fram och känna med handen på magen. Tror dock inte att dom kunde känna något. Känns säkert tydligare för mig som bär på bebisen. Längtar tills sparkarna blir tydligare och kommer oftare. Det är bland det mysigaste som finns ju! ♥ Jag blir varm i hela kroppen och i hela mitt hjärta. Gud vad vi längtar tills Mattias får känna första sparken också!


Tänk... imorgon får vi se dig för första gången vår lilla älskling.
Längtan inom oss är obeskrivlig, vilken otrolig upplevelse det kommer vara!
Det enda som betyder något just nu är att du mår bra där inne. ♥

Magen min för några veckor sedan :) Dags att ta nya bilder snart, för magen växer och växer :)


RSS 2.0