Onsdag

Hihi vilken gullig form min mage just tog sig. Bebben flyttade på sig en aning och plötsligt blev magen alldeles platt längst fram. Det är nog trångt och den har sträckt ut sig. Det var lika dant imorse när jag klev upp och skulle fara på jobbet. Hicka har den fått nu också. Huga. :) Den har hickat på en bra stund därinne nu.

Annars så är det bara bra med oss tre. Vi jobbar och står i och bebben växer så det knakar. Det känns på rörelserna. Har inte haft tid och ork att blogga så mycket nu, så förlåt för dålig uppdatering. Jobbar, pluggar och upp på det så händer det så otroligt mycket roligt i våra liv just nu. ♥  


Har precis varit och ätit pizza med Mattias och Tony på deras lunch. Så nu har dom farit tillbaka på jobbet igen. Vi träffade Gina och Carro där också. Så vi åt ihop alliohpa :) Mysigt. Så nu är man proppmätt. Ska ta och skriva lite på uppsatsen nu innan Sara dyker upp. Sedan ikväll när Mattias kommer hem från jobbet så blir det nog en lugn och skön kväll skulle jag tro. :)

Ta hand om er! 


Vecka 31

Så går vi in i vecka 31 idag, endast 9 veckor kvar till beräknad förlossning. :) Tiden går så otroligt fort nu så man hinner knappt med veckorna. I början så räknade man nästan dagarna, man tyckte inte att det hände någonting. Nu däremot är magen jätte stor, ser ut som att jag har en stor boll under tröjjan, har gått upp 13 - 14 kg tror jag, och det känns. Det är tungt att gå, speciellt uppför. Då värker benen. :) Lär nog inte stanna i vikt här hur som hellst då bebis kommer öka rätt mycket i vikt per vecka hädanefter.

Det verkar vara trångt inne i magen nu, bebis försöker sträcka ut sig och spjärnar ofta emot med småfötterna sina. Det är ju så gosigt och vi blir alltid lika lyckliga av varenda liten rörelse, det är en aktiv lite krabat där inne! :) Njuter fullt ut av de sista veckorna nu som gravid. Trots att vi toklängtar inför att få hålla om vår lilla skatt så är det ju ändå väldigt speciellt att få bära omkring på den i magen. :) Vet ju egentligen inte när bebis hade tänkt komma ut heller, kan ju lika gärna ske om 6-7 veckor som om 10. Det är de bara bebben som kan bestämma. Här hemma är förberedelserna i alla fall igång för fullt. Kläderna är invikta i bebis byrå. Spjälsängen står i sovrummet och ska bara byggas ihop. Vagnen står där också precis som bilbarnstolen. Nu är det bara skötbordet kvar sen är det bara alla smågrejerna och pysslen kvar. :) Det enda vi ska vänta med tills vi kommer hem från BB är att bädda spjälsängen, skrockfull som man är. Sammanfattar inlägget genom att säga att nu är det inte långt kvar och längtan är stor här hemma!

Jag och bebismagen idag. Vecka 31 (30+0)

 



Vaken!

Godmorgon!

Nu är älsklingen min på jobbet då han började kl 6. Jag klev upp samtidigt som honom och har fått en massa gjort sedan dess. Har precis bäddat sängen, damsugit m.m. Nu ska jag klä på mig och kila ner i tvättstugan och slänga in två maskiner tvätt. Efter det blir det till att sitta och plugga några timmar innan det blir helg för min del. Tänkte bli klar lagomt till Mattias kommer hem. (: Jo just ja, kl 9 ska jag åka in till ikea en sväng och möta upp Mattias och några grabbar på Berners och ta en frukost med dem. Super Mysigt! (:

Ska sätta lite fart nu men återkommer kanske senare. Ha det bra och njut den sköna dagen gott folk!

Godkväll!

Nej ni... nu var det ett tag sedan man skrev här, har inte haft tid eller ork. Kanske man ska slänga in ett snabbt litet inlägg nu då. :)

Nu har jag gjort min arbetsvecka eftersom att jag är ledig fredagar för att få tid till att skriva B-uppsatsen. Så imorgon är det jag som kliver upp samtidigt som Matte åker på jobbet och sätter mig med det. Har varit en skön vecka på jobbet hur som helst då vädret piggar upp massor. :) Har varit ute mycket med barnen i båd sol och regn. Tycker att det kan vara skönt med detta sommarregn emellanåt då jag håller på att flyta bort av värmen. Antar att graviditeten hjälper till en aning och gör mig extra varm. Så idag var man ute i regnet och njöt tillsammans med barnen. :) Sedan så är jag såklart super glad över att sommarvärmen äntligen har kommit och passar på att njuta så mycket det bara går!

Nu kom jag och Mattias precis hem ifrån Farmor och Farfar där vi har suttit ute på balkongen och fikat. ♥ Mattias fick uppdraget att klippa klorna på Alec också som nu för tiden bor hos dem. Han storm trivs där och ser ut att må så bra. Han har ju blivit deras lilla ögonsten och kan inte få det bättre. :) Vi visste hela tiden att det skulle bli så. För större djurvänner finns ju inte!

Nu blir det nog soffan och tvn för mig och älsklingen innan sängen kallar. En dusch skulle sitta fint innan också eller ett litet bad. ;) Ska hur som helst stänga av datorn och fortsätta njuta av kvällen! Godnatt bloggen :)


Vecka 30

Gick ju in i vecka 30 igår. Så jag slänger upp två bider på mig och magen från idag.
Har varit en slapp dag idag för mig och bebis. Matte är uppe i Hammarstrand med jobbet och göra massa roliga saker. :) Bli utputtad nerför en slänt i en gigantisk boll m.m. Tänk att du gjorde det, skulle jag aldrig våga! :D Modigt. Hoppas iaf att du har det toppen kul älskling! Nu ska jag dra på mig en långärmad kofta och kila ut. Känner att jag måste komma ut lite gran. Solen skiner ju för fullt där ute. (: Ha de!

 


Saknar dig Mattias. (:
Vill ha en låååång kram nu.
Men jag får så lov att hålla ut tills ikväll.

 

Oj vilka sammandragningar jag hade imorse. Magen var stenhård.
Den börjar kännas riktigt stor nu. :) ♥ Full fart är det där inne!

 


Foglossning

Har Foglossning, aj! (: 

Envisades ändå med att få ihop en sockerkaka, blev ju så sugen på att göra en. Nu är den i ugnen och jag har lagt mig ner i soffan med bärbara. Det är inte skönt att stå upp just nu. Så här lär jag bli kvar en stund. :) Tror jag ska hämta hit täcket och en massa kuddar. Sen blir det kanske ett avsnitt av lost? (; Hoppas att ni också har en härlig kväll. Njut!

Nu är vi vaken! (:

Vilken märklig dröm jag hade inatt. Jag och Matte var och kikade på ett stort hus på en avlägsen skogsväg. Två gamla damer satt utanför i gungstolar och stickade när vi kom. När vi gick in så var alla tapeter och golv i gammal stil. Ni vet, brun oranga golv m.m. :P Det var små korridorer mellan rummen där inne så man fick typ krypa fram ibland. Så öppnade jag en dörr till ett sovrum och där låg gubben som ägde huset i sängen, död. Hua.

Vaknade strax därefter av att det tryckte på som bara den på blåsan, fick brottomt till toaletten. När jag sedan tvättade händerna kändes det så skönt efter att ha krypit runt i det gamla huset. Haha. Så verklig var den, jag ville nästan ta en dusch. Kunde dock inte hålla ögonen öppna, så jag skyndade mig tillbaka till Mattias och sängen och somnade om på bara några sekunder. Efter det fortsatte jag att drömma om hus och visningar. Nog för att vi går i husdrömmar just nu. (:

Den här lediga morgonen har vi sovit ut. Klockan ringde dock 11, men låg och sträckte på mig en bra stund efter det. Det var inte bara vi som vaknade av väckarklockan utan strax därefter så började bebis sträcka på sig där inne den med. Det sparkade till några gånger och sedan kände jag en fot som tryckte ut sidan av magen, så där låg vi och sträckte på oss alla tre. (; Nu är man uppstigen så vi får väl se vad dagen erbjuder oss. Skön kommer den hur som helst att bli! 


Mammas lillskatt!

Bebis ligger på ett härligt sätt inne i magen idag. Har känt den hela dagen, både att den ligger där och att det sparkar längst fram på magen. Spelar ingen roll om jag ligger, sitter eller står. :) Gosigt! Jag antar att det är trångt där inne nu! Mammas lillskatten!

Fick skjuts hem av Mattes mormor idag från jobbet och efter det for vi och åt thaimat som Mattias bjöd på. Riktigt gott var det! Vi är hemma nu och jag väntar på att Sara ska dyka upp så ska vi arbeta lite med B-uppsatsen. Sen blir det långhelg ;)


Bebis växer och mår bra (:

Vilken rolig start på dagen då både jag och älsklingen fick sovmorgon för att sedan börja med att gå till barnmorskan. Där blev man stucken och hon konstaterade att jag hade för lågt järnvärde, trots blutsaften och järnrik kost. Det kan tydigen bli så i slutet av graviditeten. Så nu har jag varit in och köpt järntabletter på vägen hem från jobbet. Blir nog bra det!

Hon tyckte att jag hade fått en stor mage nu och det var lätt att känna hur bebisen låg. Efter lite knådande så kunde hon hitta igen småfötterna på lill älsklingen vår. (: Bebis verkade trött och vaknade förmodligen av att barnmorskan höll på att greja. Rörelse blev det där inne i alla fall, det hördes när vi lyssnade på hjärtat. Man vill aldrig sluta lyssna, kan inte förklara känslan över att få höra sin lilla skatt där inne, det är stort! Hon berättade i alla fall att nu kan nog Mattias börja kunna höra bebis hjärta genom att lägga örat mot magen. Det har vi testat tidigare men ikväll ska vi prova igen. (; Gulligt.

128 slag
var det denna gång hur som helst. Så om vi ska spekulera ytterligare kring det så har det varit låga hjärtljud två gånger på rad nu. Vilket lutar åt en liten pojk. (: Vi vet såklart att det är svårt och att det kanske inte går att tänka så. Kan ändå inte låta bli att spekulera såklart! Hihi. Både pojkmage och pojkljud är det nu hittills. Spännande! Roligt att det blir en överraskning för oss tills förlossningen och att vi tillsammans får spekulare kring allt. Sedan så spelar det ju såklart ingen roll vad det blir, huvudsaken är att den mår bra och är frisk. Allt såg bra ut nu idag och bebis följer kurvan fint. Det gör oss så glada och lugna!

Vi får väl se om Matte kan höra lillhjärtat nu då. ♥ (:
Godnatt bloggen!

Barnmorskan

Nu ska vi få i oss frukost och sedan bär det av till barnmorskan. Vi har lite frågor till henne, jag lär bli stucken och bäst av allt. Vi ska få höra bebis hjärta slå igen!♥ För övrigt så är det en vacker dag utanför. Solen skiner och jag hoppas att det är lika varmt som det ser ut. ;) Ha en strålande dag!

Nyduschad i nybäddad säng

Nu ska jag och söt♥ ta en snabb dusch och lägga oss i nybäddad säng. Vad skönt! (: Sedan somnar vi nog gott. Imorgon blir det barnmorskan för oss, sen bär det av direkt till jobbet efter det. Roligt att få lyssna på lillhjärtat igen.

Godnatt!

Hemkommen från momma och foffa. (;

Känner mig ledsen och besviken inombords... tråkigt att det är som det är.
Orättvist.




Jaja ska inte gå in något mer på det. Har haft en superfin dag hittills hur som helst. Skjutsade älsklingen på jobbet idag då vi har lånat ut ena bilen ett tag :) så for jag och våldgästade mormor och morfar direkt efter det. Har ju ledigt från jobbet idag för att plugga och det gjorde jag undan snabbt imorse. Först for jag, mormor och morfar till Sally hill och skulle köpa lack till deras bil, tyvärr hade de inte fått hem den så vi for tillbaka igen utan lack. Hemma hos dem blev det gott fika, lite tv, prat och gos med kitty. (:

Nu har jag precis varit och handlat mat på hemvägen. Får se vad man hittar på för god middag idag. Funderar på Torsk med äggsås och hemmalagad potatismos. MMmmmm! Vill vänta och äta middag tillsammans med älsklingen dock så det blir till att stoppa i sig något lättare nu. Ska fortsätta rensa lite här hemma och göra lite mer plats för bebisgrejerna. Sedan är det dags att hämta sötis på jobbet. Längtar så mycket efter honom nu! (: Tänk att Mattias kan göra mig så lycklig inombords! ♥ Fjärilar i magen av bara tanken på honom.

Aja nu stängs datorn av så ska jag pyssla på lite gran här hemma. Ha det fint!


Slänger med en bild på bebismagen också när jag ändå är igång.
Bilden är tagen för några veckor sedan. Just nu i skrivande stund är det full fart i magen.
Sitter och känner på bebis nu. Kan det vara lillrumpan jag känner tro? hih (;



Frisörskan

Idag har jag suttit hos frisörskan och blivit ompysslad.
I över två timmar höll hon på och grejade. Vad skönt det är!
Nu är man snäppet blondare då, härligt! :)



Nu ska jag gå och fortsätta med att skruva ner skrivbordet inne i sovrummet.
Det ska vi bära ner i förrådet, för vi ska bygga upp bebis spjälsäng där nu istället. :)
Åh vad roligt det är med alla dessa förberedelser.


Många nya verkar ha hittat hit (:

Ojoj, idag fick jag ett nytt besökar rekord ser jag, och än är inte dagen slut. Rätt kraftigt över bara en dag. :) Åh vad roligt! (: Kom ihåg att jag fortfarande är intresserad av att få komentarer på bra respektive dåliga saker kring min blogg. Något ni vill att jag ska skriva mer om? Var inte rädd för att fråga heller om ni har funderingar. Allt mellan himmel och jord. Tack till alla er som läser hur som helst! :)

För övrigt så är det städat och fint här hemma, så nu gör vi helg och myser till det. Härliga Fredag! Trevlig helg på er alla!





Vecka 29 (28+0)

Hittade en bild på magen från den dagen vi plusade på stickan. Jag blev så förvånad när jag såg bilden nu, hade helt glömt bort hur smal jag faktiskt varit. Börjar vänja mig med stormagen nu. ;) Lägger upp den bilden nu iaf med en bild från idag. Roligt att jämföra. Ska jag vara ärlig så föredrar jag bebismagen. Stortrivs och mår så bra!  

 

Magen idag när vi går in i vecka 29. Nu är det inte alls långt kvar till Bf! ♥ Bara 11 små veckor kvar. Sedan så får vi väl se om lillbäsen hade tänkt att komma ut just på dagen. Kan ju lika gärna ske om 9 eller 13 veckor. Det är de endast bebisen som bestämmer. (: Det enda jag vet är att vi längtar så tills den dagen! ♥



Fredag!

Godmorgon bloggen. :)
Ja, idag är man uppe med tuppen, har till och med hunnat iväg på Mattes jobb. Wonderful! Det är ju så skönt att det har börjat blivit så ljust ute på både mornar och kvällar. Så mycket piggare och gladare man blir. Det märks när man åker till jobbet på mornarna. På tal om jobbet så är jag ledig idag för att få lite plugg uträttat. Ska sätta igång nu med det samma så blir jag färdig desto snabbare. Sedan ska jag möta upp Sara inne i stan vid 10. ;)

För övrigt så går vi in i vecka 29 idag! Endast 11 veckor kvar. Iiih. Det kommer nog kanske upp en ny bild på bebismagen min sedan. Den växer kan jag lova. ;) Gosigt! Jaja ska sätta lite fart nu så man får pyssla med något annat en stund innan det bär av in mot skolan. Kram på er! :) 

Goodmorning Sunshine!

Vaknade upp av att solen strålade utanför fönstret. :) Åh man blir så glad.
Nu ska jag hoppa in i bilen och brassa iväg på jobbet. Ha en fin dag!


Kvällsgos

Här hemma är det kvällsmys på gång. Gos med Mattias och hela min mage är i rörelse just nu. Det känns och ser ut som att bebis trycker med foten för att göra plats där inne. Inte sparkar, utan den spjärnar emot. :) Man kan också se hur den vänder och har sig. Det här är bland det gosigaste som finns! ♥

Nu ska jag stänga datorn och fortsätta gosa med Mattias ♥. Det blir nog soffan en stund till för oss innan sängen kallar. :) Godnatt!

Frukost

Sitter och fikar nu för strax väntar en arbetsdag (: Vad skönt att solen är framme!


:)

Idag for Carola in till förlossningen. Nu har hon äntligen sin lilla Ellie i sina armar. 
Ett stort grattis till dig gumman! :) 

På tal om förlossning... Jag och Mattias har varit hos Brorsan och Liza ikväll. Fick en liten present av dem. En necissär (stavning?) packad och klar inför förlossningen med nödvändiga saker. Tusen tack! :) Vad roligt, nu känns det nära, väldigt nära. Tänk, snart kommer jag och Mattias också få ha vårt lilla mirakel i våra famnar. ♥

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen. Godnatt! (:


Tisdag

Vilken skön start på dagen, ingen stress här inte :)
Nu bär det av till jobbet. Önskar er en fin dag! Kramar

Middag

Nu ska jag och Söt fara iväg och äta middag ute någonstanns tillsammans.
Gosigt ♥ Vi lyxar till det idag. (;


Happy Sunday!

Goddagens bloggen :) Idag har jag och Mattias en skön och mysig Söndag här hemma. Igår var vi i farten hela dagen kändes det som, så idag blir det lugnt. :) Till och med katterna verkar stormysa. Vilken lycka det är för dem att få ligga i sängen och gosa. 





Jag har suttit och skrivit lite. Har en grön och söt skrivbok där jag skriver ner det mesta angående vår tid under graviditeten och om bebis. Händelser, roliga minnen och annat som är kul att komma ihåg. Lite av en dagbok. Från den dagen då vi fick pluset på stickan. :) Tänker såklart fortsätta skriva när bebis kommit ut. Då kommer det nog bli massa kul att skriva ner. :) Roligt att ha kvar sedan för både oss och för bebis. Samtidigt som jag tycker att det är så otroligt roligt att få skriva av mig!

 

Nej ni, nu ska jag ta och fortsätta greja på här hemma och bara känna av ledigheten. Nu blir det lunch för oss!
Ha det så fint!


RSS 2.0