En frostig och härlig Lördag :)

Godmorgon frostiga Lördag! :) Ja ute på gatorna ligger frosten vit på gräset, jag undrar vart den efterlängtade snön har tagit vägen. Så jag får myskänsla av den lilla vita frost som finns nu. :) Härlgt!

Idag blir det till att dona här hemma inför första advent som är i morgon. Jag och Mattias var ner till förrådet igår och tog upp de julsaker som vi vill ta fram. Så kartongen ligger här på golvet, redo för att plockas upp. :) Underbart. först ska en julskiva slås på dock och en rejäl städning göras innan vi kan plocka fram och sätta adventsstakarna i fönstren. :) Mattias och jag har även pratat om en mysdag i Birsta för att mysa och köpa julklappar. Vi får se om det blir idag eller om vi tar en helfixar dag här hemma så vi får mysa till kvällen. ♥

Ha en alldeles underbar adventshelg nu allihopa! Kramar

Vädret utanför. Jag hoppas att det går att putsa fönstren i denna kyla. :)


Mysig dag!

Idag har älsklings Tindra♥ varit hos oss. Jag slutade tidigt idag ifrån praktiken, så klockan 1 skyndade jag mig iväg för att få hämta Tindra på dagiset. Jag frågade henne om hon ville ta stora bussen till Birsta och hon sken upp som en sol och ville jätte gärna åka bussen! Spännande var det. Så vi har varit i Birsta och strosat, handlat och tagit en fika. Daimglass och cola blev det ;) mmm... Vad mysigt!

Sedan tog vi bussen hem igen, då ville vi hem och mysa i soffan framför en film i täcket och gosa med alla kissarna. Det var lite små kallt ute i det blöta vädret. Det hindrade inte oss i alla fall från att plaska lite i alla vattenpölarna ;) Skönt var det i alla fall att komma hem och mysa. Vi tände ljus, slog på My little ponny och la oss i soffan med täcke och kuddar.

 

Strax därpå kom Cimmen♥ och myste ner sig i soffan med oss och sedan kom Mattias♥ hem från jobbet. :) så vi allihopa har myst på här hemma :) Vi lagade fiskpinnar, potatis och grönsaker och tog en lika mysig middag. Nu har Tindra åkt hem med pappa sin. Cim och jag har suttit och pluggat lite medan Mattias varit en sväng till Alnö för att hämta volvon våran. Nu ska vi åka och handla choklad innan vi fortsätter vår myskväll ;) Hejdå!

 

Tindra på bussen till Birsta :)

En mysig fika tog vi :)

Cim och Tindra myser ♥


Praktik

Godmorgon! :)
Sitter upprätt och är vaken nu, men pigg är jag inte vill jag lova. Idag är det min första praktikdag. I fem hela veckor ska jag vara där... Börjar inte förrän kl 9:30 idag, men klev ändå upp samtidigt som älsklingen :) Ska börja dagen med att sitta och prata med min handledare, få tider och gå igenom mina uppgifter. Jag hoppas att jag får lite tid till plugga där, för 100% jobb och sedan 100% studier känns maffigt annars. Det återstår väl att se :)

Nu hinner jag ju se gårdagens avsnitt av ensam mamma söker ;) härligt. Ha en bra dag allihopa! kram.


Mysiga Söndag ;)

Vi låg och drog oss säkert till 1 någon gång, om inte längre. Vi somnade om när jag kröp ner i sängen igen, och efter det sov man djupt. Gud så härligt, utvilad är man i alla fall. :) Sedan så åkte jag och älsklingen och åt pizza innan vi drog iväg till Birsta.

Vi åkte på djurkompaniet och kikade, är på jakt efter en klösställning till kissarna, en sån som går upp till taket som mamma och pappa har. Vi hittade ingen, och dom som fans där var ganska dyra, ena kostade 3300 :) aja vi ska kika lite på arken och granngården också någon dag. Vi blev i alla fall helt kära i en liten sibirisk dvärghamster. Det var sååå nära att vi bara tog med henne hem. En överaktiv liten sötnos som verkade vilja följa med oss. Svårt att inte falla för henne :) måttligt nöjda kissarna skulle bli här hemma om hon flyttade in. hehe.

Sedan så for vi på möbel ikea och strosade... vi hade tänkt köpa en sån som man har på väggen, magnet grej som man sätter knivar på, men hittade int evart dom hade dom tyvärr. Får väl hålla utkik. :) Det blir lite mer ordning med en sån istället för att ha alla knivar huller om buller i lådan. Mattias hade ju en sån i lägenheten sin, behändigt och snyggt :) Vi tog en fika där också, kaffe med chokladboll. Gott :D

Handlade lite mat också innan vi for hem itll mamma och pappa och firade farsdag med kaffe och tårta. Grattis älskade pappa! Hoppas att du har haft en underbar dag. Du är världens bästa pappi du, puss ♥ :) Brorsan med familj var också där. Alwin var himla pigg och med idag. hihi sööööt. han har så goa kinder, hur kan man låta bli att pussa på honom? får aldrig vara ifred :D hehe

Nu ska jag och Mattias mysa framför tvn innan det blir sängen. :) Goodnight.





Krypa ner i sängen igen :)

Igår var det en mysig dag. För det första så sov vi ut in i det längsta och väl behövligt var det måste jag säga. :) Sedan bar det av hem till min mamma och pappa♥. Brorsan med sin familj♥ var också där. Vi satt uppe och tittade på tv, spelade på v75 och fikade. Drack kaffe och åt pepparkakor, jätte mysigt. :) Gosade en massa med både Alwin och Tindra. ♥ älsklingarna.

Tindra: Diddi kan inte vi ligga och mysa? Så här... (lägger sig bredvid och lägger huvudet på min arm under hakan.) Sedan drog vi upp filten och tittade på tv. Gogumman min. :) Ett och annat bus blev det också sedan! :D

Sedan hade jag och Mattias en skön myskväll framför tvn. Vi satt och lyssnade på massa skön och bra musik också ♥ tills det senare bar av mot Tony och Hailu. Lovis följde ocså med, hon går så fint bredvid. Hon har sån stark personlighet den katten, lämnar inte Mattias sida. Någon ordning hade Hailu inte fått i lägenheten i alla fall än, men sånt tar ju tid helt klart, innan allt kommer på plats. Det var spännande för Lovis i alla fall att få gå och utforska allt nytt som kommit dit. Vi satt i alla fall och surrade till sent. Tittade på tv, åt chips, ölkorv och åt mango? haha det var gott ;) hade för mig att mango inte var det, men jag måste ju ha ätit någon omogen förut. Så vi kom i säng ganska sent igår.





Mina planer nu dock är att gå in och krypa ner under täcket en stund till med SÖT ♥ innan vi ska fara och strosa i Birsta. För i morgon blir det inte till att ligga kvar och dra sig inte, bäst att passa på nu. Ha en underbar dag, det ska jag också ha :)
tja!


Jag saknar dig :)

Nu har jag lagat mat och tänt levande ljus tills älsklingen kommer hem. Jag längtar efter honom jätte mycket nu. Äntligen är det helg, bara få vara tillsammans, sova ut och ta dagarna som dom kommer. Synd bara att helgerna går så fort jämt. Vi får njuta av varje minut! :)

Oj nu måste jag gå och kolla maten som är i ugnen. Kyckling och strips, med goda såser ;) mmmm...
Ha en underbar fredagskväll!


Ensam mamma söker.

Godmorgon bloggen :)
Nu ska jag göra mig iordning och fara med tjejerna till Härnösand. Vi ska redovisa vårat optimala rum för lärande. Det kommer nog bli jätte bra :) Jag tar det som de kommer, det känns så svårt att förbereda sig. :)

Jag klev upp samtidigt som Mattias imorse, så jag har till och med hunnat se på ensam mamma söker nu innan jag ska fara. Väldigt skön start på dagen måste jag säga. jag tycker om det programmet, roligt :) Dags att skynda på nu i alla fall. Toli hämtar upp mig om en halvtimma!

Jag skriver mer ikväll. Hejdå!


Hemma är bäst!

Äntligen är jag hemma hos söten min. :) Han jobbade över på jobbet idag, så vi kom hem nästan samtidigt idag, men ändå hade han hunnat med så mycket här hemma när jag kom innanför dörren. God mat höll han på att göra också ;) mmm... du är snäll du! Redovisningen gick jätte bra och nu är en skoldag avklarad. Inte en lång sådan var det dock ;D

Nu ska jag krypa ner i soffan framför tvn med älsklingen. Jag ska vara duktig och ta med teoriboken dit tänkte jag, jag måste snabba på med körkortet nu. :) Jag har tid att plugga efter skolan den här veckan, för jag har inte en massa skolarbeten eller böcker att läsa nu när jag kommer hem. Måste passa på! För nästa vecka börjar praktiken som är  5 veckor. Då är det både jobb och plugg.

Aja, ska gå och ta en STOR kram av Matte♥ nuu :D Hejs!







Vilken mysig helg :)

Min Halloween helg hade inte kunnat blivit mysigare. Härliga dagar och mysiga kvällar tillsammans med älsklingen. Något festande blev det inte, vi ville bara vara med varandra! :) Måste säga i alla fall att Gina var supersöt som kanin när vi skjutsade henne på festen, hoppas att du hade det roligt! Cim och Verran var störtsköna när dom kom och knackade på i förväg. Helt svarta och röda från topp till tå. Hahah vad gulligt!

Igår var vi och åt god middag hos mamma oh pappa också :) Laxgryta och ris, åh vad gott! Bror med familj var också där, jätte mysigt :) Tusen tack mamma och pappa! :) ♥

Igårkväll så for jag och Mattias till hans morfars grav och sedan till Mayas grav där vi tände ljus, vad fint det var. Önskar att jag hade fått träffa hans morfar, han verkade vara så snäll och go. Fint var det i alla fall med ljusen som lyste upp i mörkret.

Till något helt annat... måste gå och göra mig iordning nu. Ska åka till Birsta snart. Vi fick en rejäl sovmorgon idag i alla fall. Lektionen börjar kl 15:15 uppe i Härnösand, så går vi bara till kl 17, härligt. Det är musik som står på schemat och vi ska ha muntliga redovisningar idag. Jag ska möta upp tjejerna kl 1 i Birsta så ska vi fara upp tillsammans som vanligt. :) KUL!





RSS 2.0