Fullt hus :)

Ikväll har jag och Mattias haft fullt hus vill jag lova, vad härligt :D först kom Tony och Hailu och skrev under alla papperen nu när han ska flytta in i Mattias lägenhet, så nu är den såld:) Samtidigt kom Mattias mamma och ena brorsan och hälsade på. Så vi drack kaffe och satt och pratade. Jag tror visst att Isma och Tommy fann varandra där lite :) Isma bara låg och njöt bredvis honom. Mitt upp i allt så kom ju även en kille i från styrelsen och skulle skriva under papperen, då var det fullt hus vill jag lova:) Inte nog med det, sedan kom även Mattias mormor och hälsade på också efter att pappersskrivningen var färdig. Hon drack också lite kaffe medan vi fick i oss lite mat som Mattias hade lagat. Hon stannade här ända tills nyss då hon åkte hem:) Tack för att ni kom, det är så roligt!

Redovisningen gick jätte bra, himla intressant när man kan relatera allt till jobbet. Det är ju ändå många saker som jag stött på dagligen under dessa år inom förskolan. :) roligt. Sedan så var det ju rörelsen som också var kul. Morgondagen blir nog inte sämre, för då ska vi ha bild och musik :) måste sätta mig och läsa de angivna sidorna som vi skulle förbereda tills imorgon sedan, eller om jag bläddrar igenom det imorgon under bilresan dit. :)

För nu ska jag gå och hitta på någonting med Mattias :) Ha en trevlig kväll nu allihopa!




Innevecka i Härnösand :)

Ny vecka vilket betyder nya friska tag! Väntar på tjejerna nu så ska vi upp till Härnösand eftersom vi har innevecka den här veckan. Nu sitter jag och kikar igenom den muntliga redovisningen en sista gång, som vi ska göra nu på första lektionen som börjar 10.15. Sedan efter lunch så har vi rörelse :) Det ska bli himla kul ;)

Ha en bra dag allihopa! :)

Birsta och det sista på renoveringen :)

Just nu håller jag och älsklingen♥ på med att fixa till de sista grejerna här i vårat nyrenoverade vardagsrum :) Åh vad nöjda vi är nu... Roligt med det här efterpysslet när vi äntligen får ställa upp sakerna och plocka in och upp på hyllorna:) Nu är det bara någon spik som ska i och så golvlisterna ska inhandlas och sättas på plats så är det färdigt. Lite för sent med att ställa sig och hamra nu dock :) Det kommer bilder så fort det är färdigt.

Idag for jag och Mattias och hämtade Gina hos Niklas i Kvissle, och sedan blev det drivern på Max för Inaz var hungrig. :) Vi gick och strosade hur länge som helst på Ikea sedan, det är så roligt, och så mycket man vill ha:) Jag tror vi gick igenom nästan precis allt ;) hihi. En bokhylla blev det i alla fall som vi bestämmt, en svart/brun hit till tvrummet. Även en ny klocka till köket blev det plus två taklampor dit in. Sedan så var det ju doftljusen (VANILJ) som fick följa med både hem till Gina och till oss :) mmmm.... Så nu doftar det härligt här.

Sedan så blev jag och Mattias också hungriga som inte åt, det blev Max även för oss eftersom att klockan började bli så mycket:) Efter det så åkte vi hem och hälsade på Andreas och Liza en stund, drack lite kaffe och gosade med Alvin. Linus var där också, vår söta lilla Linus, han har då alltid kramar till en han (: glad!

Sedan så skjutsade vi hem Gina och for hem till oss. Jag vek in tvätten medan Mattias fick upp kökslamporna. Även bokhyllan är på plats nu. *tummen upp*

Nu ska jag lägga mig i soffan istället med min söt♥ och ta bärbara datorn istället så att jag kan kolla så allt ser bra ut i uppsatserna som jag ska lämna in imorgon, och kanske förbereda mig lite inför den muntliga redovisningen om föräldrasamverkan :) Sedan så blir det nog snart sängen för oss skulle jag tro. Godnatt!  




När det ändå är på tal om inredning förästen så vill jag visa ett jätte gulligt flickrum. Kaninerna i sängen och den randiga tapeten blev jag helt förtjust i för övrigt :) enjoy och låt er inspireras!




Mormor och morfar på besök :)

Idag har vi haft främmande av mormor och morfar min :) tack för att ni kom, vad roligt! Nästa gång ni kommer har vi nog fått alla saker på plats också hoppas jag:) men golvet och väggarna var ju klara iaf. Vi drack lite kaffe och så hade mormor och morfar med sig jätte goda bakelser :) mmmmm. Sedan så gick Mattias ner och köpte pizza åt oss, vad mysigt :) Torkel var ute och spatserade en sväng, han fick också äta pizza med oss, men bara kanterna dock :) det var gott det...


Nu ikväll så har jag och Mattias varit iväg på Ica Maxi och handlat och sedan for vi in till stan en sväng. Där handlade vi godis, körde omkring lite och gick runt nere vid hamnen en stund :) Så mysigt där... Det finns en jätte rolig gunga där som man typ kan ligga i. Mattias gjorde sån hög fart att det pirrade i magen på mig ;D  wiiiie. haha.

Nu sitter Mattias och spelar GTA, ska gå tillbaka till soffan jag med och äta lite godis och bara känna att det är helg :) Kram!

Gina har gått och blivit brunett :) söt.

Ny design som ni ser :) det var ett bra tag sedan man tittade in här nu!

Igår kom Gina och hälsade på oss... det är så roligt när man får främmande, you maked our day Inaz! :) Vi lagade mat och hade det jätte mysigt, kotletter i gryta och potatisgratäng blev det, gott. :)  Sedan åkte vi alla tre och handlade en sväng, både jag och Gina kom hem med hårfärg i handen.

Jag har precis blekt mitt hår lite ytterligare nu ikväll, och igår kväll blev Gina brunett. :) Det är så ovant att se henne i mörkt hår. Hon som varit så blond. Hur som helst så blev det jätte fint! Ja vad säger man? Allt klär en skönhet. ;) Färgen räckte dock inte riktigt igår, och fäste inte helt, så imorse fick vi besök av Inaz igen så for vi alla tre iväg och fixade mer färg. Så färgde vi om det imorse innan vi skjutsade henne på skolan :)

När vi hade släppt av Gina på skolan så for jag och Mattias vidare till Traffiq. Så nu är jag en till bit på vägen :) skrev in mig där och så köpte vi teoripaket och 5 körlektioner. Jag ska försöka ligga i nu :) Vill ha! Och tusen tack Mattias för att du hjälper mig!♥

Aja, nu ska jag slita mig från datorn och gå och vara med älsklingen istället, lägga oss framför tvn. ♥ Ha det fint!


RSS 2.0