Kvälls sol.

Det har varit dåligt med bilder på bloggen på senaste tiden, så här kommer en hög från ikväll :) Vilket underbart väder det är utanför! Äntligen är sommaren här! Sitter hemma hos mamma och pappa nu, väntar på att Mattias ska komma hem någongång... :) Han är hos Larsson och kämpar på med bilen. Du är duktig du! ♥

Roligt att se att jag har så pass många läsare trots att bloggen min har gått och blivit dötrisst. Jag ska skärpa mig, och det menar jag den är gången :) Ha en underbar lördagskväll allihopa! kramen


Klicka på bilden för större format :)


      



(Mobilblogg) Specialpedagogik

Nu ligger jag i bh och hotpants på mamma och pappas gräsmatta. Tänkte att man kunde få lite mer färg idag:) ligger och pluggar för fullt nu jag, specialpedagogik och elevers olikheter:) jätte intressant är det... Skönt nu också när man kan plugga och sola på samma gång:) ha en skön och solig dag gott folk. Kram!

Pluggfritt.

Idag blir det en pluggfri dag. Är färdig så gott det går med uppsatsen. Det blir bara lite finslip imorgon när brudarna kommer så ska jag skicka in den så fort jag kan sedan :) Vad skönt det känns att ha skrivit färdigt den! wonderful. Så idag ska jag täcka över alla feta böcker med något så dom inte syns:P

Nu ska jag fixa lite fika och slå mig ner framför tvn innan jag ska börja plocka lite smått här :) måste tvätta några maskiner kläder också. Vad har ni för planer inför dagen? Jag tar den som den kommer.... :)

Wonderful sunshine:)

Jag ligger ute på gräsmattan och solar hemma hos mamma och pappa.
Nu njuter man till max vill jag lova! Provar att skriva ett inlägg från mobilen:) hoppas att ni alla mår bra. Kram!



Det nya sovrummet :)

Så var sovrummet äntligen färdigt! Det blev till och med bättre än förväntat, är så himla nöjd nu! :) Tusen tack Mattias för att du har hjälpt mig med allt, det är guld värt :) Jag hade aldrig klarat det själv... ♥



Och här är den nya garderoben :)


Vad tycker ni då? :)

Fredag :)

Ikväll ska vi hälsa på Mormor och Morfar.
Det ska bli himla mysigt :) ♥

This is our night

Jag blev helt såld på Sakis Rouvas i eurovision songcontest.
Han som representerade Grekland! :) Riktigt bra om ni frågar mig.
This is our night!!


Studerar

Sitter på balkongen nu med bunten med papper som ska läsas igenom och datorn, nu pluggar man för fullt. Har äntligen börjat skriva:) Nu ska jag fasiken bli färdig med det här till nästa vecka. Isåfall hinner jag vara ledig 2 veckor innan jobbet drar igång i sommar :) Det här är sista uppsatsen för den här terminen. Det har varit kämpigt med alla prov och uppsatser, så nu känns det toppen att man är inne på det sista momentet. Bara att bita ihop sista biten nu då så har man avklarat ett halvår! wiiie ;)

Katterna sitter också här på balkongen med mig, dom tycker att det är så härligt att ligga i solen och titta ut på allt och alla. En och annan fågel flyger också förbi för att retas lite tror jag. Dom har ett bo jätte nära balkongen, sött :)

Nej ni, nu ska jag plugga vidare, så ni får ha det så bra så skriver jag kanske mer senare! Kram




2 Bilder

Sitter och tittar på bilderna på mamma och pappas dator nu.
Titta här var Charisma inte alls gammal :) Bara liten bebis.

Jag och Charisma



Måla Väggarna Nästa :)

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev här... tänkte slinka in med ett litet inlägg innan jag kilar bort till mamma. Funderar på att ändra om på bloggen lite... göra den lite sommrigare kanske? Roligare att skriva om det är snyggt kanske, jag vet inte:) just nu med bara vitt och grått är väl bra tråkigt, eller vad säger ni?

Hur som hellst. Idag ska jag och mamma ut och handla lite. Jag ska köpa väggfärg in till sovrummet. Nu är vi färdiga med garderoben så det är väl lika bra att sätta igång mer väggarna när man ändå är i gång :) Ni får nog inte se förrän det är helt klart. Garderoben är jag supernöjd med iaf...det blev mycket mer utrymme... och fräscht också :) !

Tusen tack för hjälpen ♥


Jag ska väl göra iordning mig och fara sedan. Så ni får ha en underbar dag! kramen


Studieträff

Nu ska jag åka in till stan och möta upp tjejerna på skolan :)
Skönt att ha träffarna så här tidigt ändå, så man kommer upp i bra tid och har i princip hela dagen framför sig när studieträffen är slut :) Får se vad som händer då! Återkommer!

Kram på er 




förresten, vilket härligt väder det är där ute! :) Solen skiner, kissarna sitter ute på balkongen och njuter. Jag kan inte hålla mig för ett stort leende på läpparna. Snart är sommaren här ;) wiie

"I just wanna be the one who makes you smile..."

Lägger ut ytterligare en av mina teckningar som jag lyckats få över på datorn :)

  

Technology


Milow - Technology
Jag har blivit helt såld på den här versonen... han är så grymt bra! Vad tycker ni? :)


Godmorgon Lördag :)



Godmorgon underbara Lördag!:)
Ja, så här ser min start på helgen ut... är på ett strålande humör, och inte är det vädret som gör det i alla fall. Det ser rätt trist ut utanför, men man kan ju alltid hoppas på att solen tittar fram även idag. Hur som hellst ska jag snart åka iväg med ♥Mamma och ♥Gina på Birsta och gå och strosa... det ska bli så mysigt :) var ett tag sedan nu.... Hade tänkt hitta någon present till Tindra. Lilla fröken fyller ju hela 4 år nästa helg! Det är inte klokt vad tiden går snabbt... Jaja vi får väl se vad jag hittar på (; Har ni några roliga planer inför helgen tro?



Tidig Helg =)

Goddagens! :)

Det blev tidig helg för mig idag, skulle egentligen gå till kl 3 (vilket också är tidigt ioförsig^^), men vi kände att vi kunde hoppa sista seminariumet. Och innan lunschen hade vi Labb Läromedel. Det tog inte alls lång tid, så vi kom nog hem vi halv 11 i alla fall :) Himla skönt måste jag säga!

Har sovit 1½ timma sedan jag kom hem, hade så ont i huvudet på vägen hem. Det känns som att det kan vara vädret... känns tungt ute på något sätt. Hoppas det är falsk alarm och det soliga vädret ute håller i sig! Hur som hells, nu har jag vaknat till och tagit cykeln hem till mamma♥. Vi ska åka och handla lite :) Sedan ska jag vara duktig och cykla en vända. Finsta och tillbaka i alla fall.... eller Gärde och tillbaka, får se.

Hann aldrig måla igår förästen för spacklet var så segt på att torka!! ;P Så det finns också med på planerna idag, hem och slipa och måla! :)

Ha en wonderful Fredag nu c",)



♥ Tack för den fina Cykeln! :)

Idag har jag som sagt varit hos farmor och farfar och druckit kaffe och myst på balkongen. Nu har jag fått farmors cykel, så det blev en cykeltur hem från Haga :) Det märks att det var ett tag sedan man tränade, vilken kondis man har=P men det var härligt! Tusen tack! (:



Kondisen ska det i alla fall bli ändring på. Nu har jag och Toli anmält oss till att springa vårruset, så nu finns det ingen återvändo. Nu måste jag ta tag i träningen så man åt minstonde kan springa dom 5 kilometrarna :D Det ska bli jätte kul iaf...... Och nu har jag ett mål så att jag inte kan skjuta på träningen nått mera. :)

Nu har jag precis slipat lite i sovrummet och spaklat en gång till.... Hade tänkt att jag skulle få börja måla där inne nu ikväll. =) Vi får väl se.... tänkte dock inte lägga upp några bilder förrän det är färdigt :)

Cyklade hem till mamma direkt efter cykelturen, tog en massa skott från hennes blommor.... så jag ska ta och plantera lite nu i väntan på att spacklet torkar tror jag=)

Goodmorning Sunshine!

Nu sitter älsklingarna mina ute på balkongen och myser i solen (: vilken härlig dag det blev då! Tagit ledigt från skolan har jag gjort idag också, kändes som att jag klarade mig utan dessa föreläsningar idag. Det har varit så stressigt med allt i skolan nu, så idag tänker jag koppla bort det helt idag och fortsätta igen imorgon. Då bär det av upp till Härnösand igen med tjejerna!

Lite planer för dagen har jag iallafall. Tänkte slå en pling till farmor och farfar och se om dom är hemma. Isåfall tänkte jag åka dit och hälsa på och sedan cykla hem. För jag ska få en cykel av dom :) med cykelkorg dessutom ;D hihi. Det ska bli roligt att få cykla lite, för det var ett tag sedan nu :) Tusen tack farmor och farfar!!! :) ♥

Sedan när jag kommer hem ska jag slipa och spackla i sovrummet. Har ju rivit ner de inbyggda garderoberna. Det kommer bli så fint så ;) Ha en underbar dag iallafall gott folk :) kramar



Hårförlängningen

Här har ni resultatet av hårförlängningen som jag skickade efter :)
Tyck till :)




Teckning

Bjuder på en av mina teckningar idag, tror kanske att ni redan sett den?
"Pojken som kallades det"


RSS 2.0