Kvällsmys

Slänger in ett snabbt godkväll till er. :) Nu ska jag och älsklingen ♥ mysa ner oss framför tvn och äta pizza. Simon ♥ sover för natten han, men ska få komma upp och äta lite senare ikväll en sväng. ♥ Bara en halvtimma kvar till Big brother live. (; Ska släcka ner lite här nu och tända lite ljus. Nu kommer Matte med maten. Kram på er och hoppas att ni också har en mysig Söndagskväll.

We are all made of stars

Önskar er alla en jätte fin helg. :)
Själv så njuter jag till fullo av att ha båda mina älskade killar nära mig.
En hel skön helg framför oss. Äntligen är det Fredagsmys. Njut!

 


♥ Kom ihåg att du är värdefull och älskad för den du är.
♥ Håll fast vid dina drömmar, ingen kan någonsin ta dem ifrån dig.
♥ Lyssna alltid på ditt hjärta... Ditt liv är nu och du är den enda som vet hur du ska leva det.

 


8 Månader idag!

Nu sover lilleman en liten stund. Sedan när han vaknar ska vi bädda skönt i vagnen och ta en liten promenad bort till BVC. Idag är det 8-10 månaders kontrollen. Lite vägning, mätning och samtal med vår fina Krisitne. Alltid roligt att få komma dit och prata lite. Hon är så super gullig. :) Jag ska fixa iordning mig nu innan det är dags att kila. Ha en fin dag! Hugs.


Tänk att idag är det är hela åtta månader sedan som du låg i min mage. Ditt lilla hjärta slog i mig och jag kände varenda rörelse du gjorde inom mig. Tänk att det är hela åtta månader sedan jag och pappa din satt i bilen på väg in till Bb. Så förväntansfulla, nyfikna, livrädda och lyckligast i världen. Jag blir mållös varje gång jag tänker tillbaka, jag kommer alltid att minnas det så väl. Du är ju det absolut bästa som har hänt oss. Vårat lilla mirakel. Så älskad från första stund.


Hus

Åh vad jag är glad. :) Vi ska eventuellt på en till husvisning inom en snar framtid. Både jag och Matte blev helt kära i huset. Så det är väl bara att hoppas på att det är lika fint i verkligheten. Det fjärde huset vi tittar på, så fjärde gången gillt kanske? Jag hoppas. :) Och om inte så kommer vi såklart att fortsätta leta. Vill vi ha vårt drömhus så måste det få ta den tid det tar.




Glädjespridare

Jag satt på golvet här i tv rummet medan Simon gick omkring i gåstolen sin. Så plötsligt gick han glatt mot mig. Tog ett stadigt grepp om mina öron och drog mitt ansikte mot hans. Så fick jag en lång och blöt puss rätt på munnen. Min lilla glädjespridare. ♥


Mamma älskar dig! ♥


Godmorgon

Här startade dagen kl halv 5. Låg och drog oss väldigt länge ändå och bara myste och ammade, så klev vi upp sedan när Matte for på jobbet. ♥ Har fått mycket gjort till morgonen. Städat, vikt in tvätten m.m. Så nu är det fint här:) Nu ska jag bädda ner lilleman skönt i spjälsängen igen så han får sova en stund innan vi ska äta gröt. Själv så ska jag också lägga mig på sängen och dra en skön filt på mig. *Gäsp*

Trevlig Torsdag på er!


Hemma hos oss

Pysslar på här hemma i vanlig ordning. Tycker det är så himla mysigt att greja. Här går tvättmaskinen på högvarv idag. Ska nog ta och vädra alla täcken och kuddar innan det bäddas rent i sängarna. Spjälskydd och madrasskydd åkte också in i tvätten. Så blir det härligt att lägga sig ikväll efter kvällsbadet för lilleman. :) Matte har äntligen kommit hem från jobbet. Så han och Simon har gosat framför tvn en bra stund. Han är mycket piggare idag, febern är äntligen borta. Nu sover han i pappas famn. Det ser så mysigt ut. ♥ Man ser verkligen hur glad han blir när pappa kommer hem från jobbet. Skiner upp som den sol han är! Världens bästa pappa. :)

 

 

 


Charisma

Isma mår så himla gott på dagarna nu, det märks så väl. Tänk att hon har blivit en helt annan katt. Vår gamla Isma är tillbaka. Hon som var så go och social. Det har varit kämpigt både för henne och oss att ha fyra katter här hemma. Jag älskar dem alla så himla mycket och det kunde inte ha löst sig på ett bättre sätt. Lovis bor nu hos Simons farmor, Alec bor hos min farmor och farfar och Liam har flyttat in till Christers stora villa på landet. Så vi kan träffa dem alla precis när vi vill. Känns jätte skönt. Alla tre har fått det så bra och skulle nog inte vilja byta tillbaka. Isma ska helt enkelt vara ensam katt, det bara är så. Inte ens när det bara var hon och Liam kvar här hemma mådde hon riktigt bra.

Det har väl aldrig egentligen varit tänkt att ha så många katter, det fungerar inte i längden. Visst det hade varit helt annat om man kunnat haft dem ute. Jag skaffade Isma när jag flyttade hemifrån för 4 år sedan. Samma år fick jag Alec i julklapp. De två fick ungar och vips så hade jag 5 små kattungar. Alla flyttade utom Liam. När jag sedan träffade mannen i mitt liv kom söta Lovis in och tog mig med storm. Alla fyra med sina fina personligheter. Vi har kämpat och det har inte varit lätt att ha fyra katter i vår lägenhet. Känns så skönt att det äntligen har löst sig till det bästa. Att vi får veta att det mår gott och att vi kan hälsa på när vi vill.

Nu njuter Charisma av livet och mår så gott hon bara kan. Simon och hon är bästa vänner. Han skiner upp som en sol när han ser henne och hon njuter av att han klappar, kramar och pussar på henne. Hon gör allt för att få Simons uppmärksamhet. Buffar sin panna mot hans, stryker sig mot honom m.m. Är ständigt upp i honom. De är så gulliga ihop. Man ska ha djur när man har barn tycker jag. Men hade vi haft kvar allihop hade det blivit för mycket. Det är så bra så här. Nu mår vi alla bra. Allra mest vår goa och älskade Charisma!



Idag när Simon och Isma gosade inne i sovrummet. Vänner för livet. ♥






Simon kan han (:

Shit, Jag är alldeles förundrad över hur välmående mitt hår har blivit. Trots blekningen. Jag går och borstar och drar fingrarna genom det hela tiden bara för att det är så lent. :D Har köpt nytt schampo ioförsig. Kan det vara ett mirakelmedel? Nja... men det innehåller Aloe vera. Så någon typ av vårdande effekt kanske det har. Ska nog fortsätta med det framöver. :)


 

Aja, nog om mitt hår. Det var egentligen en helt annan sak jag tänkte blogga om. Måste bara få berätta en rolig sak.:) Simon har lärt sig att vissla. Haha. Han kan allt den där grabben. ♥ Han har ju länge kunnat blåsa. Men nu i dagarna har han börjat få till ett visselljud. Så det ser så gulligt ut när han kryper runt och småvisslar här. Är inte det lite tidigt? :D hihi. Mammas gullunge. Nej ni, nu är nog både jag och Simon hungriga. Så vi ska gå och fixa lite käk. Matte är på ingång nu också. ♥ Ha de! (:

 


Hemlagat

Det blev ju hur gott som helst det här. :) Skulle jag också vilja äta till lunch. Men jag får ta och göra mig något annat, Simon ska få äta det här sedan. Fryser in några påsar också. Vill att han ska äta mycket fisk, minst 2-3 dagar i veckan. Det är ju så himla nyttigt och bra. :)  Vi får väl hoppas på att lilla sjuklingen har någon matlust senare. Ibland har man ju inte det om man är sjuk, fullt förståeligt. Gröten gick ju ner i allafall. Försöker få honom att dricka mycket vatten. Just nu sitter han här på golvet och leker med en bil. Ska sätta mig där jag också med honom. Ha en jätte fin dag allihopa, vi ska fortsätta gosa på här hemma vi! Och pappa kommer hem tidigt idag. (: Hugs.

 


Sover middag

Nu efter gröten somnade Simon ovaggat kan jag säga. Jag han bara lägga ner honom i spjälsängen, gav honom tutten och vovven så sov han sedan på 2 sekunder. Huga... inte alls roligt att må dåligt. Ville inte bädda på honom för mycket eftersom han har feber. Är livrädd för feberkramper och sånt. Ska nog ändå gå in och bädda om honom med ett svalt lakan. Hoppas att han får sova en stund nu. Han behöver vilan. Nu ska jag gå och laga lite barnmat. Ska göra storkok så vi kan frysa in en massa portioner så det finns. Örtig torsk, potatis och morötter ska det bli med lite citron och dill i. :) Hej så länge.

 


Morning has broken

Här startade morgonen för länge sedan. Det har varit en jobbig natt för lillskatten. Har åkt på både förkyldning och feber. Huga ♥ Det gör så ont i mammas hjärta. Önskar att jag kunde ta det istället. Vill att han ska må bra, jobbigt att vara så liten och sjuk. Men han är då allt en liten kämpe. För han kämpar på som vanligt och skiner som en liten sol. Nu myser vi i soffan med täcket och massa kuddar. Barnkanalen går på. Nej vänta, nu fick Simon precis tag på dosan och har slagit över till ett bilprogram. :D hah. Sötis. Vi ska ta och byta blöja nu och sedan ska han nog få en alvedonsupp. Tror att febern är på väg upp igen. Vi lär stanna här bland alla kuddarna idag. Gosdag. ♥








Cute

När jag ändå är inne på det här med skönhetstips så kan jag ta en repris här på bloggen. För er som skulle vilja lära er att göra en söt rosettfrisyr. Lätt som en plätt när man väl får till det. :) Lycka till. Nu kom Cimmen förbi, så nu ska jag vara lite social. Ha en super fin kvälll! :) Hugs.

 


Dagens Skönhetstips

Till er alla som använder sminkbortagning vill tipsa er om den här rengörningslotionen. Tar lätt bort sminket samtidigt som den ger huden fukt. Jag känner mig så otroligt mjuk och len efteråt. Så skön att ta bort sminket med innan man kryper ner i sängen. Ska tydligen vara bättre med lotion än mousse då den inte torkar ut. Finns att köpa på apoteket. (:

 


Sätt lite färg på tillvaron

Här myser vi på jag och Simon. Jag strosar runt i mina små ballerinos som jag har fått av Cimmen. Hur sköna som helst. Simon är ute på upptäcksfärd. Han utforskar varenda lite vrå här hemma. ♥ Pappa slutar tidigt idag, så han kommer snart hem!:D

 

Nu när våren har kommit så känns det i hela kroppen. Det liksom sprätter i en, sinnet är helt förändrat. Det känns att ljusare tider har kommit. Jag tror att alla de starka och fina färgerna i vårt hem hjälper till en aning. Man kan inte bli annat än glad. Jag som annars tycker om vitt älskar att sätta färgklickar här och där. :) Vårkänslor på hög nivå mån tro? Men den störta färgklicken här hemma är ju ändå lillprinsen våran såklart. Han är solen själv! Så lycka i sinnet har vi året om!

 

Prinsen hjälpte mamma att baka tårta i Fredags. Är det kalas så är det. Då får man lyxa till det en aning. ;) Grädde var gott. Hamnade den inte i munnen så hamnade den någon annan stanns, håret tex... På slutet satt han och smörjde in fulla bordet med grädde med sina småhänder. Hihi så gulligt. ♥ Ett dopp i badkaret blev ett måste. ;)

 


Fredagsmys

Godkväll bloggen! Simon ligger och sover ett tag nu. Det känns som att jag bara går och väntar på att han ska vakna. Det blir liksom alltid så när han sover. :) Jag längtar så tills han vaknar igen och jag får tjusa med honom. Min lilla solstråle! Skulle kunna gå och pussa på honom hela tiden... får aldrig nog. Men jag ska försöka hålla mig så han får sova i lugn och ro en stund till. Han lär väl vakna snart i vilket fall. :) Då blir det gos framför tvn. Nu slutar Matte också ser jag. Äntligen! Så snart får jag ha Fredagsmys med båda grabbarna mina. ♥ Bättre kan det inte bli. :) Puss på killarna i mitt liv! ♥

 


Simon... Du är det vackraste vi vet ♥ Du är det mest värdefulla vi har!
Vi kommer göra allt som står i vår makt för att du alltid ska må bra.
Du är lyckan i vårat liv! Mammas och pappas älskade lilla solstråle! ♥
Enorm och oändlig Kärlek.



Drömmar och en trött liten bebis

Nu har vi gjort en omgång med drömmar. Det tar på krafterna att arbeta med mamma i köket. :) Snacka om slagen hjälte. Det var verkligen full fart på prinsen tills han absolut inte orkade mer. Kämpade på in i det sista, för man kan ju faktiskt missa någonting om man sover en liten stund. ♥ ;) Hihi. Huga... mammas hjärta. Nu lär han sova middag en bra stund. Medans ska jag fortsätta städa och dona här. Hade tänkt baka bullar också, men tror jag gör det ikväll i stället. Tårtorna gör jag imorgon bitti. :) Hejs



Godmorgon



Kl 05:55 vaknade jag av att en sötnos stod upp i spjälsängen och tyckte att dagen skulle starta. ♥ Så då kom han över till oss i storsängen för att gosa och amma lite. :) Sedan har vi strosat på här hemma och bara myst. Tittat lite på barnkanalen m.m. Vi ska strax få i oss lite gröt, för sedan tänkte jag packa in oss i bilen och fara och handla. Idag blir det både städning av hemmet och bakning. Tur att jag har min lilla hjälpreda ♥ ;) Blir så mycket roligare då när han är med och hjälper mig på sitt lilla vis! Imorgon kommer hela tjocka släkten hit för jag fyller 24. Shit vad tiden går... kändes som det var nyss jag fyllde 15 och fick köra moppe. För övrigt så tycker jag att 24 känns som en himla bra ålder:) men kan man inte få sakta in en aning? Synd att man inte kan, man får helt enkelt komma ihåg att livet är nu
och njuta av varje dag så mycket man bara kan! Alla åldrar kommer kännas bra för mig, för jag kommer ändå alltid att känna mig som 20 inombords och alltid ha mitt barnasinne kvar. Helt säkert. :) Ha en bra dag alla söta! Kramar

Kärlek

Tänkte skriva en kärleksförklaring här. Nu blev det för känsligt... Ni förstår, bara tanken på kärleken till sitt barn kan skapa tårar i mängder. Glädje såklart. Jag är så otroligt stolt över denna lilla gosse. Han är mitt allt. Och då menar jag verkligen allt. Det finns ingenting jag inte skulle göra för honom. Jag trodde aldrig att hjärtat kunde känna så här mycket. Men nu vet vi, både jag och Matte. Det kan omöjligt finnas något som är större än kärleken till sitt barn. Simon... mamma älskar dig och kommer alltid att stå stolt vid din sida! Pussar på dig. ♥


Ska ta och stänga ner nu och vara med prinsen min istället. Här har vi tänt ljus och tagit fram gofilten. Nu ska vi mysa och busa framför en film. Bamse, världens starkaste björn. :)

 

16 Mars 2011 - Simon mår gott i sin vagn på väg hem till Lucasen.


Mammas kärlek

Bjuder på lite bilder som Matte tagit på oss nu på förmiddagen.
Behöver inte skriva, tror bilderna säger sitt. ♥ Kärlek och Lycka!

 


När lille trötter här bredvid mig vaknar ska vi äta lunch och bädda skönt i vagnen. :)
Sedan bär det av mot Simons kompis Lucas. :) bus.


Onsdag (:

Godmorgon bloggen! Här sitter jag vid köksbordet med min bärbara en stund och dricker en god cappuccino. Radion surrar på i bakgrunden, tycker om att lyssna på Adam och Gry på morgonkvisten. Simon arbetar för fullt på golvet. Han kör bil just nu. Undra vart han tänker åka? ;) Till pappas bilverkstad kanske? ♥ Hihi. Matte sover fortfarande för han ska snart iväg och jobba. Så Simon får väl krypa upp i sängen sedan och väcka honom med lite pussar. ;) Det är bästa starten på dagen vill jag lova, när vår gosiga gullunge väcker oss med pussar och kramar! Ska stänga ner nu och vara med honom istället. ♥ Vi ska fortsätta gosa och njuta av denna fina morgon. Sedan tar vi en promenad hem till lille Lucas för lite lek och bus. Trevlig Onsdag på er!



Bästa matstolen som vi kan trolla lite med. :) Matstol, bil och skrivbord i ett.

Mammas trollunge donar i köksskåpet. ♥ Finns så mycket roligt att titta på. ;)

Solstrålen ♥


Birsta och puss på pappa (:

Istället för långpromenaden så blev det att jag och Simon hoppade in i bmwn och åkte till Birsta. Där har vi strosat omkring bra länge med vagnen och bara gosat. Vi delade på en god mcflurry också. Simon blev stormförtjust. Hihi. Mmmm... så gott!

Sol och promenad fick vi ändå. :) För vi satte oss ute och åt frukt innan vi skulle in och handla lite blöjor och mat på coop. Sedan tog vi en liten promenad upp till Berners för att pussa på världens bästa pappa (; Simon blev så glad när vi kom in i verkstaden och fick se pappa under en av motorhuvarna. Hihi. (: Älskar att se honom så happy. Vår goa lilla gullunge! ♥ Nu ska vi göra iordning lite middag. Snart kommer Matte hem. ♥ Gina och Nicke är också på väg hit, så jag ska fixa lite kaffe också. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. För oss blir det en lugn och skön sådan! (;


Mmmmm... gott med glass :)




Simon fick provsitta en jätte häftig bil med pappa. Tutan fungerade fint. ;)
Det verkar som att Simon är lika biltokig som sin far. :D Kan inte bli annat. Huga... Mina fina killar, ni gör mig så lycklig!

Måndag (:

Bjuder på några bilder på oss från idag. Nu har Matte farit iväg på jobbet och vi vill ut i solen. Vilket väder! :) Det får bli en lång och skön promenad med vagnen så vi får frisk luft. Kanske man kan få lite färg om kinderna också. :D Först ska vi få i oss lite lunch. :) Hugs!

 

♥ Min Lycka ♥

 

 

 

 


Soffmys

Passar på att skriva ett snabbt litet inlägg nu i pausen på Solsidan. :) Här har vi fått fin främmande. Först kom broder förbi en stund med barnen och nu har jag båda mina systrar här. Tvsoffan är full. Så jag sitter på datastolen här bredvid. Gina, Nicklas och Cim kom förbi för en mysig söndagskväll med oss. :) Nu tittar vi på Solsidan medan Simon leker på golvet. Han ska alldeles strax få äta. Efter det väntar ett skönt kvällsbad för honom, på med pyjamasen och sedan sängen. :) Ikväll ska vi såklart se på Big brother. Det är ju utröstningen ikväll. Är det någon utav er som är lika fast vid Bb som oss? ;) Vilken vill ni ha ut i så fall? Jag tycker Sanna kan packa ihop tror jag. Hon vill ju ändå hem på grund utav sitt toviga 7000 kronors hår. Omg haha. ;D Nicky ska stanna! Aja, ska stänga datorn, nu börjar solsidan igen. Så himla bra! Ha en trevlig kväll ni också gott folk! (:

 


Skön Söndag

Nu ska hemmet vårat få skina. Han aldrig med städningen igår... Så nu ska det torkas och golven ska skuras. Vad jag älskar doften av Ajax! :) Efter det ska vi ut i solen. Ta barnvagnen och gå en promenad så vi får frisk luft. Det blir en heldag med mina fina killar. Sköna Söndag! Simon tröck igång barnkanalen igen på tv dosan nu, så han är helt inne i tvn. Hihi Sweetie. ♥



Farmor ♥

Grattis min underbara farmor på din födelsedag. Hoppas att du och farfar får det super mysigt på er lilla tripp idag. Jag älskar er båda av hela mitt hjärta! ♥ Man blir så lycklig av att vara med er. Ni är så goa. :)

Vi var och Grattade Farmor igår. Tog med en stor överraskning till dem båda ;) Sedan fikade vi lite och umgicks. Ringer och grattar ikväll igen så jag får höra hur det har gått. Dom rymmer ju iväg idag. ;) Önskar dem en jätte fin och underbar dag! Pussar



Mamma

Huga vad trött lilleman var nu... Det tog max 10 sekunder för honom att somna när jag tog upp honom i famnen. Nu ligger han nerbäddad i spjälsängen med gosiga filtar och sin mjuka vovve. ♥ Förut idag satt jag på hallgolvet och vek tvätt medan Simon donade på bredvid mig. Han satt och sa mamma hela tiden så jag blev bara tvungen att filma lite gran. :) Har försökt få med det på film förut men han har slutat säga mamma varje gång jag tagit fram kameran. Nu lyckades jag i alla fall. :) Titt på gullungen! Ska stänga datorn nu. Tänkte damsuga och torka golven här. :) Matte är på jobbet i några timmar idag, men kommer snart hem! ♥ Sedan så ska vi ut på vift. Ikväll däremot blir det nog soffmys framför melodifestivalen för oss. Önskar er en lika mysig Lördag. :) Kramar



Teknisk liten grabb

Jo jag tror nog allt vi fått en teknisk liten grabb. Inte brås det på mig i alla fall. Det är nog gener från sin pappa. :D Han har hittat av och på knappen på vårat Xbox. Han verkar tycka att det lyser så fint när den är på. Det bästa är ju ändå när Matte sitter och spelar så kommer Simon och kryper förbi och stänger av. Så var det bara för Matte att börja om. ;) Haha Klockrent. Nu när jag satt inne i hallen och vek tvätt så kröp han fram till bordet. Ställde sig upp och tog tvdosan. Tror ni inte att han lyckas slå på tvn och dessutom barnkanalen. Hahaha. Ren slump, jag vet. Men världens sötaste! ♥

Nu ska jag lägga lillprinsen så han får sova lite middag. Hej så länge! :)

 

 


Snor denna av dig Elisabet eftersom att den är så sjukt skön. ;) Man får ju dille på den. Själva orginalet av lambada ligger mig väldigt varmt om hjärtat då jag alltid gick runt och nynnade på den som liten medan jag dansade runt och vickade på mina små höfter. Jag hade till och med en liten lambada klänning, haha! Sedan att J.lo gjort sin egna grej av den är ju hur grymt som helst. Lyssna själva, det kan inte bli mer summefeelings. :)


Dance the night away.
Live your life, and stay young on the floor.

White

Äntligen känns det som mig... Trivs så himla bra! :) Det här är Diana. Välkommen tillbaka ;) Jag har provat jätte många färger de senaste åren. Jag kanske kan göra ett litet inlägg någonting med alla mina hårfärger jag haft. Ganska roligt att se. Inom mig är jag ändå alltid den där blondie. Nu är det färdig färgat. Har provat klart. Bara längden som ska ut! :) Nu har Simon♥ vaknat inne i sovrummet hör jag. Vi ska ta och få i oss lite lunch nu. Efter det blir det massa bus och gos. Sedan är nog Matte på hemgång snart.♥ Ska kila... Trevlig helg på er! :) kramar



Torsdag kväll

Godkväll! :) Slänger in ett litet inlägg nu eftersom jag inte har något annat för mig för tillfället. Simon har lagt sig för natten. Eller ja... han ska få göra oss sällskap i soffan till big brother för att få lite välling ♥. :) Så mysigt. Efter det lär han somna om igen som vanligt. Matte, Gina och Nicklas har farit iväg en sväng på Ica Maxi för att handla lite gott. Sedan när de kommer tillbaka blir det soffmys. :) Big brother så klart. Jag har beställt Semlor med Matte. Vilket sug jag fick efter det. ^^ Sånt här sug har jag nog inte haft sedan jag var gravid och ville ha salt hockeypulver. Haha.

Ja... jag lovar er, jag är inte gravid. Men jag åt ju aldrig någon Semla i Tisdags vilket är ett måste egentligen. Så nu får jag äta en i efterskott. :) Aja, ska greja lite här hemma nu tills de kommer tillbaka. Godnatt på er alla! :)



Gina har fixa håret på mig idag. Äntligen är jag riktigt blond igen.
Det känns så himla bra. Trivs ;) Tack gumman!





Blondie

Det gick ju hur bra som helst hos tandis igår. Inte ett enda hål. Hon tyckte att det såg jätte fint ut. *pustar ut* Igår var vi även till Mattes mormor och åt middag. Min älsklingsrätt, tjockpannkaka. Mmmm ;). Efter att ha handlat mat på hemvägen så fick vi storfrämmande när vi kom hem. Gina, Nicklas, Cim och Verran kom förbi och hade myskväll här med oss. Det blev såklart big brother och massa gott. :)

 

Idag däremot ska lite av den gamla Diana komma tillbaka. Mitt hår ska nämnligen bli sådär jätte blont igen, nästan vitt. Så trivs jag som bäst. Hade ganska långt hår där ett tag, den längden ska så småning om tillbaka. Håller på att spara ut just nu. Vad tror ni? (: Gina ska få hjälpa mig och agera frisörska! Just nu har jag ju fått ut min rätta hårfärg. Jätte skönt har det varit. Men vill jag ha tillbaka den igen så är det ju inte så himla krångligt när jag ändå är blond.

 

 


Tandis

Nu på förmiddagen ska jag till tandläkaren på kontroll. :) Är nog över två år sedan jag var där nu. Hoppas jag får banansalva, hihi. Höjdpunkten med att gå dit. Så gott! Jag har ett svagt minne av att jag haft ett litet hål när jag var liten som jag lagade utan bedövning, men annars har jag klarat mig från tandläkarborren och endast behövt gått på kontoller hela mitt liv :P Därför har jag ingen direkt tandläkarskräck, men nu känner jag mig en aning nervig om jag ska vara ärlig. Har hört att tänderna blir ömtåligare när man är gravid. Så vi får väl se nu då om de klarat av det också. :)


Tisdag

Lägger in några bilder på vad vi gör just nu när jag ändå har datorn igång. Låter dem tala för sig själv. :) Det blir ett snabbt inlägg, ska stänga ner. Här hemma ska vi fortsätta gosa, leka och busa, snart ska vi äta lunch också. Ska få på lilleman lite kläder först. :) Åh! Nu slutar Matte jobbet och är på hemgång! Äntligen. :) Ha en fin dag!

 


Ta hand om varandra



Så himla fin... Det är bland annat sånger som denna som gör en påmind om att man inte ska ta allt för givet. Man ska vara lycklig för det man har och vara rädd om det, för en dag kan det vara borta. Saker och ting kanske inte varar för alltid alla gånger. Det kan gå så fort. Uppskatta människor omkring dig, de nära som får dig att må bra. Få dem att förstå hur mycket de betyder för dig. Håll människor som får dig att må dåligt på avstånd. Livet är för kort för att sitta och vara bitter, vifta bort dem och gå vidare. De ska inte få förstöra det underbara liv du fått! Det finns så många andra att lägga den tiden på. Människor som vill dig väl. Var rädd om dem! ♥

Jag kommer på mig själv, flera gånger om dagen. Att jag stannar upp och försöker njuta av livet så mycket jag bara kan. Jag är en livsnjutare och har alltid varit det. Har länge funderat över hur man tar tillvara på livet till fullo. Jag har lärt mig det nu... Lev i nuet. Det är det ända du kan göra. Grubbla inte så mycket över saker som varit, minns det med ett leende. Och oroa dig inte över framtiden, du kan ändå inte styra allt utan får ta det som det kommer. Glöm ändå inte bort dina drömmar. Bland det viktigaste en människa kan ha! Våga nå dem.

Sedan jag och Mattias♥ fick Simon♥ så märker man hur fort tiden egentligen går. Känns som det var igår vår älsklingen kom upp på mitt bröst och vi äntligen fick pussa på honom. Nu är han 7 månader och det är full fart. Jag har verkligen tagit tillvara på min tid med honom. Stannar ofta upp och bara njuter av att få vara nära. Tror nog att ni känner igen er alla ni andra föräldrar som läser. Stanna upp och njut ibland. Det gäller såklart när du är med alla dina älskade. Livet är så skört, det är nu du måste leva...


Vet att jag blev en aning djup nu, men så kan det bli när man har hjärtat fullt av känslor. Jag har många runt mig som jag är otroligt rädd om. Vad säger man, Ingen nämnd ingen glömd? Ni vet själva vilka ni är utan tvekan! ♥

♥ Mammas Hjärta ♥

Nu är Simon och jag nästan redo för att fara till Birsta och strosa med Elisabet och Lukas. Vi väntar bara på att klockan ska bli lunch så vi får lite mat i oss. Sedan så hoppar vi in i bilen och far. Tills dess ska vi gosa och busa en massa, så jag ska stänga ner nu. :) Bjuder på några bilder på oss från idag. Mammas älskade hjärta!

Ha en jätte fin dag allihopa! :)


Hihi vilka söta miner lillprinsen gjorde.
Han var en aning fundersam över kameran tror jag. ;) Sötast!


Godmorgon bloggen!

Tror att det gjorde gott för mig att ha min lilla bloggpaus där, för lusten verkar tydligen ha kommit tillbaka en aning. :) Här är vi uppstigna och pigga. Pappa har farit på jobbet för länge sedan och vi ska strax sätta oss vid bordet och äta lite gröt. :) Senare ska jag och Simon fara in till birsta och möta upp Elisabet och hennes lille Lucas. Det blir lite strosing och en fika. Jag tänkte passa på att köpa en vit hylla som jag och Matte tänkte sätta upp i köket under vitrinskåpet. Vi tänkte ha fina burkar där med kaffe m.m. Kommer bli super fint tror jag. :) På tal om det... vi fyndade faktiskt en massa igår på loppis. Hittade bland annat en jätte fin burk som ska få stå på hyllan och bara se fin ut. :) Matte hittade biltidning medan jag köpte en bunt med gamla kalle tidningar sedan 70 - 80 talet. Dom är ju faktiskt mycket bättre än de nya! Simon fick en bilmatta som vi ska ha på golvet här i tvrummet där han kan ha sina leksaker. Han fick även en kassapparat av mormor och morfar. Jag blev så nostalgisk när jag såg den, för det var en precis lika dan som jag hade när jag var liten. Så nu kan vi leka affär sedan ;) Skoj! Nej ni, ska inte sitta här nå längre... nu är både jag och prinsen hungriga på lite frukost! Hej så länge! :)


Alla har vi våra små knep

Varje gång det kommer till blöjbytet är det samma sak nu mera. Simon vill helst inte ligga på rygg utan vänder sig snabbt till mage igen. Det finns ju så mycket att kolla in och vara nyfiken på. Han ligger dock kvar på rygg om han får något att hålla i. Har kommit på ett nytt knep nu. Han verkar tycka om sången "I ett hus vid skogen slut" som vi brukar sjunga vid matbordet och göra rörelserna med händerna till, då tittar han alltid lika förundrat. Samma är det när han ligger på skötbordet. Han ligger alldeles stilla och bara lyssnar och tittar på mig. Så nu mer när vi byter blöja sjunger vi den. Haha! Ja man får ständigt ha sina små knep. ;)

Just ja en annan rolig grej som hänt nu är att Simon lärt sig att säga mamma också. Åh jag är så stolt. Det låter så himla gulligt. Igår morse vaknade vi av en söt liten prins som stod upp i sin säng och "skakade galler" på spjälorna. Att han hade bajsat gick inte att undgå. Tror ni inte att han står och säger gång på gång. " Mammaa mamaa mamamamama mamma mammaaa!" Vem tror ni fick kliva upp och byta? ;) haha. Så nu kryper han omkring hela dagarna och säger, "mama mamma pappa mapa mamma pappa paaapppapapa." Jag bara älskar när han säger "Mapa", cute hihi. :D

Till något helt annat, har ni en bra helg hittills? :) Det har vi, alldeles underbar. Igår kväll kom Simons farmor och farbror hit och fick rå om Simon ett par timmar medan jag och Matte åkte på restaurang igen. Så himla mysigt! När vi kom hem igen hade Simon lagt sig för natten. Det hade gått jätte bra. :) Idag står det loppis på schemat. Matte, Simon och jag ska fara på ett loppis på folketspark idag och kika tillsammans med hans mormor och morfar. Kanske man kan fynda något. (: Sedan ikväll är vi bjudna på middag hos hans farmor. Men nu först ska lillhjärtat få i sig lite gröt så ska vi gosa på ett tag här hemma. Hej så länge(:



Just ja, har ju glömt att visa er bilderna från när Simon fick träffa Majas lilla jeol för första gången. Dom var så nyfikna och ville känna och ta på varandra hela tiden, så gulligt! (:



Äntligen Fredag!

Så var tvätten färdig och ska bara vikas in. Har även gjort det fint här hemma så vi får mysa ikväll hela familjen. :) Nu väntar vi på att Pappa ska komma hem snart och göra helg ♥ Men först ska jag och lillprinsen♥ hoppa in i bilen och åka och handla lite blöjor och något gott till ikväll. Han ska bara få i sig lite middag först. :) Önskar er alla en jätte fin helg. :) Njut!

 



Den här söta ängeln som sitter på tavellisten i sovrummet verkar Simon tycka om jätte mycket. Tittar ofta upp på henne. Hon är ju så fin att titta och känna på. :)



Goddagens! :)

Oj, nu var det ett tag sedan jag var in här... Ledsen för dålig uppdatering, men har inte haft någon lust alls att sitta vid datorn. Ser ändå att jag har alla läsare kvar. :) Vad roligt! Här mår hela familjen bra i alla fall. :) Livet är för härligt och underbart för att slösa bort massa tid här vid datorn känner jag. Vill lägga den på Simon och Matte istället. ♥ Kommer väl ändå blogga lite när jag känner lust framöver och inte ha det som ett "måste". Eftersom att Simon sover nu och jag inte har så mycket att göra kan jag slänga in ett litet inlägg till er. Han har sovit middag i över två timmar nu, en trött liten plutt måste jag säga. :) Han ska väl vakna strax och äta lite middag. Under tiden lilleman har sovit har jag pysslat på med lite sånt här. (se bild) Jag som älskar att tända ljus har ju ständigt fula tändsticksaskar framme. Så varför inte fräscha till dem lite så man kan ha dem framme? ;) Gulligt va? Lägger in lite bilder på lillprinsen också när jag ändå är igång här. ♥ Hihi nu hör jag hur han småpratar inne i sovrummet. "Pappa, papapa, pappapa." Äntligen! ;) Ska springa och tjusa nu. Ta hand om er!

Mysdag i Birsta :)

Lilla Trötter ♥

Nu mera får Simon ha denna tjusiga tyghjälm på huvudet när han är och klättrar överallt.
Han är ju för söt i den. Hihi. :)

Han älskar moster Cims svampbobhörlurar. Haha. Här stod han och diggade till musiken.
Vilken tur han har som får låna dem av henne när de ses.

Maten ska helst vara över hela Simon.
Det här är ingenting jämfört med hur han brukar se ut. ;)

Full fart ;) Han brukar gå runt och säga pappa hela dagarna nu. "Pappa, papapa, pappapa".
Märks att det är pappas lilla älskling.♥ (;

 

 


RSS 2.0