Kärlek

Grabbarna i mitt liv.
Ni är det bästa som har hänt mig! Jag älskar er ♥

 


Vi mår bra alla tre (:

Den 25e Juli kl 23.54 föddes vår älskade lilla son ♥
Det här är så stort för mig och Mattias, tänk att man kan älska någon så otroligt mycket!
Det går inte att beskriva, det finns inte så stora ord, men alla som har barn förstår oss.
Vi är lyckligast i världen och vi har fått världens vackraste bebis. Vi kan inte sluta titta på honom.

Du är så otroligt älskad från första stund!

Bebis är snart hos oss! ♥

Vattnet har gått... Nu väntar vi på tätare och starkare värkar :) Kan säga att det var en upplevelse i sig när vattnet gick, är så faschinerad! Ett minne för livet ;) Tänk vilken skräckförtjusning man kan känna. Jag är både nyfiken, förväntansfull och rädd. Det känns så bra att Mattias är hos mig, känner mig så trygg mitt i allt då. Med dig nära mig kan jag klara av allt älskling! ♥

Snart får vi hålla om vår lilla skatt!


Skötbord

Godmorgon kära läsare! :) Vad roligt det är att kika in och skriva här nu, för det är åter igen besökarrekord. Säg gärna till hur jag kan förbättra bloggen, någonting speciellt jag ska skriva om? Visa mer av? Kom gärna med frågor! Jag blir ju bara glad (:

 

Hur som hellst, tänkte visa det nya skötbordet som vi har ställt på plats nu. Vi köpte ju ett badkars skötbord först men slängde det sedan. Vårt badrum kändes för litet så det blev mest ivägen och otympligt. Nu har vi ett skötbord som hör till spjälsängen. Blev hur bra som hellst efter lite om möblering i sovrummet. :) Ska visa spjälsängen sedan när vi fått ordning där. :)

 

På tal om bebis förresten. Trodde nästan att någonting kunde vara på gång igår kväll. Både jag och älsklingen somnade på sängen i två timmar tillsammans. När vi sedan vaknade så hade jag så otroligt starka sammandragningar. De var så långa att de gick in i varandra så magen fick ingen vila alls. Har inte varit med om det förut. Så där gick jag runt med en hård kula till mage ett bra tag. Spände bak i ryggen också. Efter kanske en timma när vi fått i oss middag m.m. och Cim kom på besök blev det bättre. :) Så nu är sammandragningarna som de brukar vara. Så ingen bebis på väg var det, men jag tror magen tränar för fullt nu då det inte alls är länge kvar. Går in i vecka 40 idag och det är endast 6 dagar till Bf. Så nu går man och toklängtar vill jag lova. ;)

 

 

Nytt och sött skötbord är på plats nu :)
Även Bb väskan står packad och klar bredvid.

Grodan sitter och väntar på dig nu vår lilla skatt ;) Gick och strosade med Cim på IKEA i förrgår,
då hittade vi det här söta, gröna skötbordsunderlägget och Grodan. Skönt med grönt! Då köpte vi skötbordet också som jag och Matte hade tittat på innan. Tack för hjälpen och för mysigt Ikeastros Cimpan! ;)

Även Kaninen!

Blöjor på plats också. Dom är hur små som helst ju ;D Huga

Igår efter att jag, mamma och Cim varit hos mormor och morfar så
svängde vi in på Birsta en sväng. Där hittade vi ursöta Sommar tshirtar till Bebben.
Jag köpte en gul och vi fick en rosa också av mamma. Poppigt värre ;) Tack mamma!


Fotoalbum

Godmorgon! :)

Nu ska jag sätta mig och framkalla alla bilderna från Bröllopet.
Har köpt två fina och blå fotoalbum som ska fyllas med härliga och vackra minnen. :)


Kyssen efter att vi sagt Ja till varandra och växlat ringar :)


Brudbuketten!
Bröllopet gick i vitt och blått,  och så även den.


Ringarna :) Har så svullna händer nu jag,
så min hänger för tillfälligt runt halsen. Men snart åker den på fingret igen. :)

Så fort bebben kommit ut och all vätska i min kropp försvunnit.


Dagens

Kör en Dagens outfit idag för det var ett tag sedan nu, eller ska man kalla det för dagens mage istället? ;) Kör på mammajeans, vitt linne och en vit kofta idag. Ska fara iväg på Mattias jobb och sno lite pussar av honom strax så man klarar dagen (nu har han ju varit borta hemifrån alldeles för länge, hela 3½ timma ;)) hihi. Ska även lämna några papper till honom. Sedan tänkte jag fara vidare till sjukhuset och fixa en ny patientbricka inför förlossningen. Ska ändra till Diana Hansson så att den är gilltig och klar så det inte blir strul när vi väl far in. :) Får se vad jag hittar på därefter. Nu ska jag sminka mig lite, dra på mig solglajjorna, ta en isglass ur frysen och kila ut till bilen sedan. Ut i det fina vädret ;)



Vecka 39 (38+5). Snart går vi in i vecka 40!

Min lilla kula ;)

Får ha vigselringen i en kedja runt halsen just nu på grund utav
all vätska i min kropp. Är rädd att behöva knippsa den.
Men direkt efter förlossnignen åker den på igen. :)

 

Kofta: Cubus
Linne: Cubus
Mammajeans: HM

Terrassen

I Söndags så gick jag och Älsklingen ut och åt middag tillsammans. Vi gick på terrassen på kasinot. Jätte mysigt ställe var det. Att det var en varm sommarkväll gjorde inte saken sämre. Vilka sommarkänslor man fick. Vi funderar på att göra om det till helgen igen för att fira in den kommande ledigheten tillsammans. ;) Gå ut och bara rå om varandra! Om det inte har kommit en liten Bebis innan dess då såklart. :) Det vet man ju aldrig...

Nu ska jag ta och gå igenom linneskåpet tror jag. Kasta lite handdukar och dylikt och vika in allt lite finare. Har redan gått igenom garderoben och kastat massor med kläder som jag vet är för litet för mig. Tror det är bebis ankomst som gör att jag känner ett stort behov utav att städa och rensa just nu. Man vill ju att det ska vara fint här när vi kommer hem från BB så vi slipper tänka på sånt då. :) Är ju ändå ledig på dagarna nu, så då kan jag lika gärna dona på här hemma! Lite frukost först bara så är jag igång sedan. Ha en fin dag! :)

Birsta och sedan ett dopp

Jag ringde precis till Älsklingen en snabbis. Tänk att man kan bli så glad av att få höra hans röst. :) Jag får aldrig nog, fjärilar i magen varje gång och ett fånigt leende på läpparna ;) Han jobbar på nu i denna värme. Stackars, kan inte vara kul att stå framför en varm motor sådana heta dagar. Nu har han i alla fall endast en jobb vecka kvar, sedan är det både semester och pappaledighet som väntar. Det ska bli så skönt att få vara lediga tillsammans! Alla tre ;)

Nu har jag tagit en dusch och ska göra iordning lite lunch tänkte jag. Sedan har jag bestämmt mig för att åka in till Birsta och köpa mig en amnings BH och ta en glass ute i solen. Abstinens efter isglass just nu. :P Efter det far jag nog hem till mamma och pappa för lite solning och ett dopp i poolen. :) Det är så skönt att bada nu när man har en tung mage att bära omkring på. Man blir helt avlastad och tyngdlös plus att det är svalkande, det är ju inte heller helt fel! Ha en skön dag alla läsare! :)


Skulle inte alls ha någonting emot att flyta
omkring i den här enorma poolen :)

Remember me

Nu har jag precis sett färdigt på en film som heter Remember me.
Även den innehåller starka känslor. Budskapet med filmen enligt mig
är att man ska ta tillvara på de älskade människor som man har runt omkring sig,
de som betyder mycket för en. Allt kan ändras så snabbt på bara några få minuter.
Var lycklig och må bra för det du har! För visst är det väl så många gånger?
Man vet inte vad man har, förrän man har förlorat det. Tänkvärt, Se den!


Nu ska jag greja på här hemma en stund, sedan vill jag ut i solen! :)





Herr och Fru Hansson

Vi vill tacka för alla era fina gratulationer och lyckönskningar på vår stora dag. Både till alla som var där med oss och till er som kommenterat här på bloggen eller hälsat på andra vis. Tusen tack! :) Bjuder på en till bild, här från själva vigseln!

 

Kyssen

From this moment life has begun
From this moment you are the one
Right beside you is where I belong
From this moment on...


From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment on...


Dear John

Nu har jag precis sett på filmen Dear John.
Jätte fin film, tårarna rann ett antal gånger.
Jag tror inte att hormonerna i min kropp hjälpte till heller.
Krävs inte mycket för att bli för känslig nu.
Jag som gråter lätt annars också. Hur som helst, se den.
Den är sevärd!

Nu ska jag fortsätta här hemma, måste ner och hämta tvätten,
sedan blir det nog ett måste att få komma ut i solen även idag!




BB väskan

Godmorgon :)
Tänk att man envisas med att kliva upp tidigt fast man är ledig nu. Har inte sovit ut riktgit på hela veckan fast jag borde göra det. Kan nog behövas inför den kommande förlossningen och tiden efter det. Tror ni inte? Känner inte att jag har tid att sova nu. Vädret har varit så fint, så man har solat och badat varje dag. Så nu är man lite solbränd och fräsch. Det var gudomligt att få åka till stranden, gräva en grop och stoppa magen i. Jag har inte elgat på mage på flera månader ju! ;)

Idag ser dock vädret inte lika lovande ut. Nu i skrivande stund så regnar det ute. Det gör ioförsig ingenting, man kan behöva sådanna dagar också så man får lite tid till att dona på inomhus. Nu tänkte jag kila ner till tvättis och få undan lite tvätt. Sedan ska jag ta tag i BB-väskan och packa den riktigt. Vi har börjat, men jag plockar ur den hela tiden. Igår när Älsklingen ringde från jobbet så gav han mig ett telefonnummer som jag kunde nå honom på ifall vattnet skulle gå eller om värkarna skulle börja. Då gick det upp för mig hur nära det faktiskt är. Tänk om det skulle bli något nu och allt inte är packat? Då skulle man nog vara alldeles för stressad för att tänka på sånt.

Så det är min plan idag, att den ska vara redo och klar. Jag har i alla fall skrivit ner vad som ska packas ner mer utöver det som jag och älsklingen har packat sedan innan. :) Måste åka och inhandla en skön amningsBH också.



Går in i vecka 39 idag (38+0).
Trots att det är tungt och besvärligt ibland så kommer jag sakna denna goa mage!

Man och Hustru


Den 10 Juli 2010 sa vi Ja till varandra och växlade ringar.
Det blev ett litet och enkelt bröllop med de allra närmaste omkring oss.
Det var en stor dag i våra liv som vi alltid kommer att minnas med leenden!
Jag älskar dig Mattias Hansson, det kommer jag alltid att göra! ♥


Jag trodde aldrig att man kunde känna så här för någon innan jag träffade dig, inte att det kunde vara så stort att hitta rätt. Men du visar mig varje dag vad riktig och äkta kärlek är och den blir bara större och större. Jag är så otroligt rädd om dig min älskling och vill dig alltid väl. Jag älskar att se dig glad och lycklig. Mår du bra så mår jag bra och gråter du så gråter jag. Jag beundrar och ser upp till dig. Tack Mattias för att jag får vara med dig och för att du gör mig så lycklig!



 

Baby, you is the diamond that lasts forever, and I just can’t take a single step without you.
Baby, to you I’ll always be a faithful lover, 'cause my heart can’t make a single beat without you.


I wanna spend my nights and days between your arms, every day breathing your love.
And even in my dreams I wanna be kissing your lips. Baby, breathing your love...


Bebis mår bra :)

Idag var jag och Mattias på ett extra Ultraljud för att kolla upp varför min mage har dragit iväg så på kurvan. Nu kan vi äntligen slappna av för allt såg jätte bra ut med bebis. Hjärtat slog fint, det var full rörelse där inne och måtten på benstommen såg också bra ut. Den hade dock lagt på sig lite hull. :) Det plus att jag hade mycket fostervatten gör att min mage blivit så stor. Hihi lillälsklingen våran, nu längtar vi tokmycket tills att du kommer ut så vi får pussa på dig i massor! Mamma och pappa älskar dig mest av allt!

 

Förresten, när barnmorskan skulle ta bilden här nedan så stannade hon upp ett slag och visade en urgullig sak. Bebben låg och sög på sin tunga och på sin läpp. Så med jämna mellanrum såg man dessa rörelser. Vi smälte, man kan ligga och titta hur länge som helst :) Denna gång fick vi vår profilbild i alla fall. Sist var ju bebben lite blyg för det och var inte alls sugen på att ställa upp på någon fotografering. Tänk att man kan vara så här störtkär!

 

Tog också upp att jag haft mycket sammandragningar nu i dagarna med bara någon minuts mellanrum. För säkerhets skull kände läkaren på min livmodertapp och konstaterade att det inte var frågan om några värkar ännu. Den var oförändrad. Skönt att få kolla upp och få veta. Hon tyckte dock att jag skulle vila mycket nu, så imorgon ska jag prata med arbetslaget mitt och höra om jag kan få skippa de tunga arbetsuppgifterna. Är ju endast fyra dagar kvar av jobbet sen väntar mammaledigheten. Då gäller det att vila upp sig inför förlossningen antar jag. :)

 

Ultraljud Vecka 37

Passar även på att lägga upp en bild på väggordet vi gjort och på spjälsängen.
Det är inte färdigt där ännu. Det visade sig att spjälsängen som jag hade när jag var liten hade annat mått än de spjälsängar som finns idag. Så madrass och spjälsängsskydd var för stort för den. Så imorgon ska jag och älsklingen åka iväg på Ikea och köpa en ny spjälsäng. En jätte fin vit. :) Sedan ska naturligtvis sängkläder, någon söt mobil m.m. dit.

 

Bjuder på en magbild från ikväll också. Vecka 37 (36+3)


Ett till Ultra

Vill säga Grattis till Elisabet som nu har fött sin lilla pojke! Tänk, hon låg ju bara en vecka före mig i graviditeten, och nu har hon sin lilla bebis i sina armar. Plötsligt så känns det väldigt nära för oss med. Det kan ju ske precis vilken dag som helst nu. Vi vet ju aldrig om vår lilla skatt får för sig att komma ut tidigare också. Imorgon går vi in i vecka 37 i alla fall. :)

Hur som helst ska vi på ett Ultraljud på Måndag. Barnmorskan tycker att min mage har dragit iväg så väldigt nu den sista tiden och ligger lite för högt på kurvan. Allt verkar bra med bebben i alla fall, men de vill ändå kolla upp med ett ultra för säkerhets skull. Det kan ju vara många olika orsaker som gör att magen har växt så... antingen är bebisen stor eller så beror det på att jag har fasligt mycket fostervatten. Vår Barnmorska trodde på det sistnämnda när hon såg och kände på magen. Jag har nog mycket vatten, det syns också eftersom magen är så rund. :) Känns skönt i alla fall att vi får åka in och titta! Full fart är det där inne i alla fall ;) Gosigt!

Nu ska jag göra lite fika, sedan blir det nog sängen för oss. Klockan ringer tidigt imorgonbitti. Godnatt!

RSS 2.0