Finbesök och kvällsshopping

Idag har vi haft en skön hemmadag jag och grabbarna. Sedan kom älskade Elin och spontanbesökte oss ikväll. Så himla roligt och småprinsarna blev helnöjda.  ♥
 
Elgiganten hade kvällsöppet ikväll också så nu har vi äntligen tagit tag i köp av diskmaskin. (: 1 år med handdisk, fattar inte varför vi väntat så länge med att införskaffa en. Men så är det ju med mycket. Man tänker att man ska göra men blir det av? Neee. Nu kommer det gå undan att röja upp efter maten här hemma. Äntligen! (: Den diskmaskinen som vi ville ha fanns dock inte hemma, så de skulle beställa hem en till oss. Det var nog bara bra för våran del att det kommer dröja en stund, för insättning av diskmaskinen kommer innebära att vi måste riva och göra om i köket. Är väl därför vi dragit på att skaffa en antar jag. :) Men vi är ju ändå renoveringstagen nu så det är väl bara att fortsätta och köra på. (; Kommer bli så bra!
 
Ska ta och krypa ner nu så man är pigg när småfolket vaknar imorgonbitti. Då väntar Ikeafulle och shopping med mamma och kanske syster. (:
Godnatt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0