Tillbaka

De senaste dagarna har jag fått lusten till att blogga tillbaka. Som vanligt med den här bloggen. Det går verkligen upp och ner beroende på humöret. Så jag gör ett nytt försök igen. Men ska lägga ner mycket minde onödig tid på det. Inlägg ska inte tvingas fram utan får komma de stunder då skrivarlusten finns och ideer kommer upp. :)
 
Ikväll har vi fått vår nya dator. Så vi har fört över alla bilder, musik m.m. Suttit och tittat på filmer när Simon var pytte. Åh så söt man kan vara! Känns verkligen som att tiden har rusat. Gäller att stanna upp och bara njuta. Men varje ålder och period har ju verkligen sin charm. ♥ Nu när han är 3,5 får man ju höra så mycket roligt! Och busen får man vara med om dagligen. Ikväll när jag var och handlade med mamma hade han tydligen sprutat ner hela lekrummet med solkräm. En cm tjockt lager på hela lillbordet där dockskåpet står. Gubbarna traskade runt i snö tydligen och bilarna hade gjort däckspår. Man kan ju inte bli arg på riktigt...  :D Hans fantasi och kreativitet är ju bara för underbar! Våran goa unge. Hade verkligen velat se när han sprang förbi helt vit av solkräm och i farten sa att han skulle gå och kissa. I själva verket sprang han in för att snabbt tvätta bort beviset på att det var han som kladdat ner där inne. Haha. ♥
 
Nu håller Matte på att värma upp pizzabitarna som blev kvar sedan middagen. Mmmmm. (: Freedagsmys! Nattmänniskorna själva. :p Ellan är också uppe en sväng med oss nu. Ska koka lite välling och bädda ner honom igen så somnar han nog gott sedan. ♥ Matte och jag ska väl också snart krypa ner under täcket. Trevlig helg på er!
 
En trött liten skatt innan läggdags tidigare ikväll.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0