Bvc

Imorse blev det en barnvagnspromenad bort till Bvc för hela familjen. ♥ Precis hemkomna efter att ha stannat till vid en lekpark på hemvägen. Läkarundersökning och helbesiktning av lilleman. Allt såg jättefint ut förutom att viktkurvan visade att det är dags att börja med lite mer än bara bröstmjölk. Så till middag idag tänkte vi prova ge honom lite mosad potatis blandat med bröstmjölk. Ska bli så roligt att få börja med lite mat nu. Tror inte det blir några som helst problem då han brukar smaska med lillmunnen när han ser oss äta. (: Annars så är det väl bara att invänta och se om han åker på någon feber till kvällen efter andra omgången med vaccin. Tårar kom det när det stack till i båda benen, men i pappas trygga famn gick det snabbt över. Våran bvc sköterska Kristine är verkligen toppen! Simon älskar att gå dit. Snart är det ju även hans tur att få gå på treårskontrollen. (:
 
 

Kommentarer
Postat av: Charlotte - mamma till Mirabelle och gravid med en till

Hej! Åh förlåt för ett väääldigt sent svar. Orken finns inte så mycket där när jag väl sitter vid datorn. Men vad roligt att du följt mig så länge! :D Bloggen har väl inte varit så rolig den senaste tiden dock men hoppas på att orken och lusten kommer tillbaka. Spännande och se om du har rätt på datumet ;) Ja hoppas dock han vill komma tidigare :)
Tack så mycket för din kommentar, får inte så många såna haha så när man väl får en så blir man ju så glad :D kramar till dig!

2013-08-05 @ 18:10:34
URL: http://lalalottiees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0