Alla har vi våra små knep

Varje gång det kommer till blöjbytet är det samma sak nu mera. Simon vill helst inte ligga på rygg utan vänder sig snabbt till mage igen. Det finns ju så mycket att kolla in och vara nyfiken på. Han ligger dock kvar på rygg om han får något att hålla i. Har kommit på ett nytt knep nu. Han verkar tycka om sången "I ett hus vid skogen slut" som vi brukar sjunga vid matbordet och göra rörelserna med händerna till, då tittar han alltid lika förundrat. Samma är det när han ligger på skötbordet. Han ligger alldeles stilla och bara lyssnar och tittar på mig. Så nu mer när vi byter blöja sjunger vi den. Haha! Ja man får ständigt ha sina små knep. ;)

Just ja en annan rolig grej som hänt nu är att Simon lärt sig att säga mamma också. Åh jag är så stolt. Det låter så himla gulligt. Igår morse vaknade vi av en söt liten prins som stod upp i sin säng och "skakade galler" på spjälorna. Att han hade bajsat gick inte att undgå. Tror ni inte att han står och säger gång på gång. " Mammaa mamaa mamamamama mamma mammaaa!" Vem tror ni fick kliva upp och byta? ;) haha. Så nu kryper han omkring hela dagarna och säger, "mama mamma pappa mapa mamma pappa paaapppapapa." Jag bara älskar när han säger "Mapa", cute hihi. :D

Till något helt annat, har ni en bra helg hittills? :) Det har vi, alldeles underbar. Igår kväll kom Simons farmor och farbror hit och fick rå om Simon ett par timmar medan jag och Matte åkte på restaurang igen. Så himla mysigt! När vi kom hem igen hade Simon lagt sig för natten. Det hade gått jätte bra. :) Idag står det loppis på schemat. Matte, Simon och jag ska fara på ett loppis på folketspark idag och kika tillsammans med hans mormor och morfar. Kanske man kan fynda något. (: Sedan ikväll är vi bjudna på middag hos hans farmor. Men nu först ska lillhjärtat få i sig lite gröt så ska vi gosa på ett tag här hemma. Hej så länge(:



Just ja, har ju glömt att visa er bilderna från när Simon fick träffa Majas lilla jeol för första gången. Dom var så nyfikna och ville känna och ta på varandra hela tiden, så gulligt! (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0