Bebis växer och mår bra (:

Vilken rolig start på dagen då både jag och älsklingen fick sovmorgon för att sedan börja med att gå till barnmorskan. Där blev man stucken och hon konstaterade att jag hade för lågt järnvärde, trots blutsaften och järnrik kost. Det kan tydigen bli så i slutet av graviditeten. Så nu har jag varit in och köpt järntabletter på vägen hem från jobbet. Blir nog bra det!

Hon tyckte att jag hade fått en stor mage nu och det var lätt att känna hur bebisen låg. Efter lite knådande så kunde hon hitta igen småfötterna på lill älsklingen vår. (: Bebis verkade trött och vaknade förmodligen av att barnmorskan höll på att greja. Rörelse blev det där inne i alla fall, det hördes när vi lyssnade på hjärtat. Man vill aldrig sluta lyssna, kan inte förklara känslan över att få höra sin lilla skatt där inne, det är stort! Hon berättade i alla fall att nu kan nog Mattias börja kunna höra bebis hjärta genom att lägga örat mot magen. Det har vi testat tidigare men ikväll ska vi prova igen. (; Gulligt.

128 slag
var det denna gång hur som helst. Så om vi ska spekulera ytterligare kring det så har det varit låga hjärtljud två gånger på rad nu. Vilket lutar åt en liten pojk. (: Vi vet såklart att det är svårt och att det kanske inte går att tänka så. Kan ändå inte låta bli att spekulera såklart! Hihi. Både pojkmage och pojkljud är det nu hittills. Spännande! Roligt att det blir en överraskning för oss tills förlossningen och att vi tillsammans får spekulare kring allt. Sedan så spelar det ju såklart ingen roll vad det blir, huvudsaken är att den mår bra och är frisk. Allt såg bra ut nu idag och bebis följer kurvan fint. Det gör oss så glada och lugna!

Vi får väl se om Matte kan höra lillhjärtat nu då. ♥ (:
Godnatt bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0