Fullt hus :)

Ikväll har jag och Mattias haft fullt hus vill jag lova, vad härligt :D först kom Tony och Hailu och skrev under alla papperen nu när han ska flytta in i Mattias lägenhet, så nu är den såld:) Samtidigt kom Mattias mamma och ena brorsan och hälsade på. Så vi drack kaffe och satt och pratade. Jag tror visst att Isma och Tommy fann varandra där lite :) Isma bara låg och njöt bredvis honom. Mitt upp i allt så kom ju även en kille i från styrelsen och skulle skriva under papperen, då var det fullt hus vill jag lova:) Inte nog med det, sedan kom även Mattias mormor och hälsade på också efter att pappersskrivningen var färdig. Hon drack också lite kaffe medan vi fick i oss lite mat som Mattias hade lagat. Hon stannade här ända tills nyss då hon åkte hem:) Tack för att ni kom, det är så roligt!

Redovisningen gick jätte bra, himla intressant när man kan relatera allt till jobbet. Det är ju ändå många saker som jag stött på dagligen under dessa år inom förskolan. :) roligt. Sedan så var det ju rörelsen som också var kul. Morgondagen blir nog inte sämre, för då ska vi ha bild och musik :) måste sätta mig och läsa de angivna sidorna som vi skulle förbereda tills imorgon sedan, eller om jag bläddrar igenom det imorgon under bilresan dit. :)

För nu ska jag gå och hitta på någonting med Mattias :) Ha en trevlig kväll nu allihopa!
Kommentarer
Postat av: My

okej men va jag vet så har du ALDRIG varit här? och jag har ändå bott här i två år nu. Sen är det faktiskt så att det inte är jag som sitter och säger varje gång man ses att jag ska hälsa på? Jag menar inte och tjaffsa, tycker bara att rätt ska vara rätt:)

2009-09-29 @ 20:54:30
Postat av: My

Jag tycker ju att det är dålig til när du älltar om och om igen att du ska hälsa på och sen glöms det bort. Sen är du inte här ute så ofta och när du väl var det så tyckte jag faktiskt att du kunde komma en snabbis. Så jo det var dålig stil.

2009-09-30 @ 11:27:00
Postat av: My

Tjaffs eller inte, jag kan säga att jag inte är så himla sugen och ha dig hit nu heller så.. Känns som att dom jag bryr mig om redan har varit här.

2009-09-30 @ 20:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0