Birsta och det sista på renoveringen :)

Just nu håller jag och älsklingen♥ på med att fixa till de sista grejerna här i vårat nyrenoverade vardagsrum :) Åh vad nöjda vi är nu... Roligt med det här efterpysslet när vi äntligen får ställa upp sakerna och plocka in och upp på hyllorna:) Nu är det bara någon spik som ska i och så golvlisterna ska inhandlas och sättas på plats så är det färdigt. Lite för sent med att ställa sig och hamra nu dock :) Det kommer bilder så fort det är färdigt.

Idag for jag och Mattias och hämtade Gina hos Niklas i Kvissle, och sedan blev det drivern på Max för Inaz var hungrig. :) Vi gick och strosade hur länge som helst på Ikea sedan, det är så roligt, och så mycket man vill ha:) Jag tror vi gick igenom nästan precis allt ;) hihi. En bokhylla blev det i alla fall som vi bestämmt, en svart/brun hit till tvrummet. Även en ny klocka till köket blev det plus två taklampor dit in. Sedan så var det ju doftljusen (VANILJ) som fick följa med både hem till Gina och till oss :) mmmm.... Så nu doftar det härligt här.

Sedan så blev jag och Mattias också hungriga som inte åt, det blev Max även för oss eftersom att klockan började bli så mycket:) Efter det så åkte vi hem och hälsade på Andreas och Liza en stund, drack lite kaffe och gosade med Alvin. Linus var där också, vår söta lilla Linus, han har då alltid kramar till en han (: glad!

Sedan så skjutsade vi hem Gina och for hem till oss. Jag vek in tvätten medan Mattias fick upp kökslamporna. Även bokhyllan är på plats nu. *tummen upp*

Nu ska jag lägga mig i soffan istället med min söt♥ och ta bärbara datorn istället så att jag kan kolla så allt ser bra ut i uppsatserna som jag ska lämna in imorgon, och kanske förbereda mig lite inför den muntliga redovisningen om föräldrasamverkan :) Sedan så blir det nog snart sängen för oss skulle jag tro. Godnatt!  
När det ändå är på tal om inredning förästen så vill jag visa ett jätte gulligt flickrum. Kaninerna i sängen och den randiga tapeten blev jag helt förtjust i för övrigt :) enjoy och låt er inspireras!
Kommentarer
Postat av: My

Var ni ända ut til kvissle & ni kom inte förbi oss? dålig stil tycker jag med tanke på att du skulle höra av dig när du kom hem från stockholm.

2009-09-28 @ 18:31:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0