Simons första längre resa, Munkbysjön :)

Imorse väckte Simon pappa med frukost på sängen. ;) Världens bästa pappa är det ju ♥ Idag blir det nog en slapp och skön Söndag här hemma, mysbrallorna har redan åkt på!

Igår hade vi en härlig och mysig dag tillsammans. Hela lilla familjen for upp till Munkbysjön tillsammans med min mamma, syster (Cim) och mormor. Det var marknad där på byn, så vi for dit och strosade lite. :) Simon fick en bil av Matte som får stå på hyllan tills han blir lite större. En S80 precis som vi har ;) Vi köpte en jätte fin tavla också som vi ska sätta upp här i vardagsrummet eller i sovrummet, vi får se :)

Efter marknaden for vi och tittade på gammel mormor och morfars hus, där vi var mycket när jag och syskonen var mindre. Blir så himla nostalgisk av att se, väcker så mycket minnen. :) Det blev även en tripp upp till Sveriges mittpunkt. Jag och Cimpan tog oss ända upp i tornet, men det knep bra mycket i magen. Det nästan svajade när man gick i trapporna. :D men oj vilken utsikt det är där uppifrån.

Ska stänga datorn nu och gosa med grabbarna mina. (: Ha en supergosig Söndag ni också! Kram


Jag uppe i tornet

Cim <3

Simon sov gott i både bilen och vagnen :) Här i mormors famn.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Heej! Jaså? Vad är det för katt? Inte bengalen va? Det är bara fint med mig, hur är det med Er då? :D Allt går bra? Måste ju få komma och hälsa på nånting snart! :) Kraams!

2010-09-05 @ 16:16:24
URL: http://emeliebee.blogg.se/
Postat av: Jessica

(svar) Ja, nu börjar det närma sig, ungefär elva veckor till BF. Tycker att det går så galet fort men alla säger ju att det känns långsamt på slutet så om några veckor kommer jag väl tycka att tiden står stilla :P

Allt är bara bra här, hur är det själv? :)

2010-09-05 @ 20:11:09
URL: http://jayde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0