Snart krypa ner i sängen :)

Godkväll :) Här hemma myser vi på just nu. Simon har somnat i Mattias famn, så han ska strax få lägga sig i spjälsängen. Man blir ju så trött när man är i farten. ;) Har varit och hälsat på nära och kära. Igår for vi och hälsade på min mormor och morfar. Där fikade vi och blev sedan bjudna på middag. Oj så glad Simon blev när mormor hade sina diskussioner med honom. Han verkar stormförtjust. ;) Efter det så for vi hem till hans mormor, morfar och mostrar. Där åt vi godis tills vi mådde illa och tittade på både tv och fotografier,  så mysigt :)

Idag har vi varit hemma hos Simons farmor och farbror. Även där åkte fotoalbumen fram. Jag blir tokig vad söt Mattias var som liten. :) Huga vilken fin blond liten pojk. Med ett charmigt leende och stora ögon. Hih! Min vackra Mattias ♥ Tycker om att titta på kort när han var liten. :) Vi åt middag där och fikade sedan god glass med chokladkross i ;) mmmm.

Nu blir det nog sängen snart för oss också. Mattias har tidigt pass och jag tänkte kliva upp samtidigt som honom och ha tvättstugan. Ett måste känns det som nu :) Gosa på en stund till nu och sedan kryper vi ner i sängen! Det ska bli skönt. Godnatt på er och sov så gott! :)


Väggordet som vi har skrivit ovanför Simons säng. ♥ :)
Det här kortet är taget innan förlossningen, sängen var inte bäddad ännu.



Bjuder även på en gravidbild. Vilken mysig tid det var,
att få bära omkring på Simon i magen. :) Saknar gomagen,
men det är ju så bra mycket bättre att ha honom i våra armar istället efter all längtan!



Kommentarer
Postat av: Erika

Vilket sött väggord! :)

2010-11-02 @ 22:49:34
URL: http://dumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0