Sommar middag och bebisförberedelser :)

Nu kom jag och Matte precis hem. Vi har varit och ätit en somrig middag hos hans mamma tillsammans med brorsorna. Höll på att skratta ihjäl mig när drickan for i backen, har aldrig sett nått liknande. Kan säga att vi blev fulla av coca cola. hihi ;) Den slutade aldrig spruta heller. Tusen tack för god mat iaf!

Innan vi for dit så var vi och handlade ett skötbord, äntligen har vi allt av de stora och dyra grejerna. Nu är det bara små saker kvar att införskaffa. :) Det blev ett vitt badkars skötbord. Det kommer bli så bra. Nu har Matte och jag tagit ner hyllorna i sovrummet också som satt ovanför spjälsängen. Det är spacklat och klart och ska strax målas. Vi ska göra ett väggord ovanför spjälsängen också. Kom fram till att det är nog mycket roligare att ha gjort det själv. Så nu ska vi gå an med penseln där inne. Så får vi se vad det blir. :) Roligt!

Vi ska bara luska ut vad det ska stå först, någonting sött såklart :) Vi funderar även på att ha en sänghimmel. Den här nedanför är hur fin som helst. Så kanske något liknande? :) Roligt med alla dessa förebredelser!

Bild lånad från google.




Angående midsommar förresten så blev det Berga såklart tillsammans med älsklingen och släkten. Bilder kommer inom kort! Tack alla för en mysig helg och för all god mat!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0