Mysig dag! :)

Det blev en härlig och frisk promenad idag efter pluggandet. Jag gick bort till Brorsan, Liza och Alwin och hälsade på dom, satt och pratade lite och drack kaffe. Jätte mysig eftermiddag blev det. :) Sedan så tog jag med mig Alwin ut på en promenad i barnvagnen, så fick han sova lite i friska luften. Vi svängde förbi hemma hos oss så fick han ligga på sängen omringad av kuddar medan jag bytte kläder, och sedan kikade vi förbi hos farmor och farfar och fastrarna ;) Vi var ute på vift i säkert nästan en och en halv timma jag och lillvännen. :) Och han sov gott nästan hela tiden, skönt.

Far och son :) ♥


Det var varm och gosigt att få sova i vagnen :)

Nu har jag och älsklingen precis kommit hem i från hans mormor :) Hon bjöd på Kina mat och så har vi suttit och surrat lite. Jag fick ett jätte gulligt kort på Mattias när han var 2 år, huuga vad söt han var :D lika söt då som nu. Mattias hjälpte henne att bära ut en tv också som vi har kastat här nere i grovsoporna nu. Vi har inte precis tur med bilar just nu för övrigt. När vi skulle hem gick handbromsen av när den var i... Så Mattias fick stå och kämpa med att få upp den med en liten skruvmejsel. Till slut så kunde vi åka hemåt, men någon handbroms finns ju inte kvar. S80 är också i behov av mekning kan jag säga. En viss person som var ute och övningskörde fixade ju så att all olja rann ut. Så ser ni en 500 meter lång oljerand på marken i Skönsmon så var det vi som var i farten... hehe ;)

Aja nu ska jag dona på lite här hemma och mysa på. Ha en fint kväll! kram




Kommentarer
Postat av: gina

Första tatueringen jag vill göra är den viktigaste och det är barnens namn och jag vill kanske inte bara ha dom skrivna på kroppen utan vill ha något speciellt har bara inte kommit på vad men ahr du kanske något tips så tar jag emot dom..=)

Är dålig på sånt där när jag inte är tatuerad..

Vill ha något som symboliserar kärlek, typ hjärtan eller så.. jag vet inte vill iallafall ha namnen på armen tror jag att jag bestämt mig för..=)

Jag är så här jobbig haha

2009-10-14 @ 22:53:50
URL: http://giina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0